Kynsilakat, OPI

Lakkapaketti

Olen siirtynyt tilaamaan lakkani Nail Etc.:ltä, kun Trans Design lopetti OPIn lakkojen myymisen. Hinnat on aavistuksen korkeammat, mutta paketit on niin paljon paremmin pakattuja. Lakat on yksittäin kääritty kuplamuoviin ja pakattu pahviseen Small Rate Boxiin, joka on vielä laitettu kuplamuovikuoreen. Ei varmasti hajoa! Heinäkuussa tuli ostettua viisi OPIn lakkaa, kahdesta eri kokelmasta.

Nice Stems! -kokoelmasta ihana korallipinkki Come to Poppy..

..ja pinkkiin taittava lähes valkoinen Play the Peonies.

Miss Universe -kokoelmasta turkoosiin vivahtava sininen Swimsuit… Nailed It!..

..ja ihana pinkki-liila-vihreä-kultainen It’s MY Year..

..ja kunnon hopeinen glitterpommi Crown Me Already!. Lakkasin tällä kertaalleen pelkät kärjet ja postin lakkoja yli tunnin. Niin kaunis erikokoisten glitterien takia, mutta aivan kamala poistaa (osittain syytän surkeaa Dependin punaista kynsilakanpoistoainetta)! Arr. Pitää varmaan ostaa seuraavasta kynsihuollosta pullo sitä Orlyn putsaria mitä siellä käytetään. Vaikuttais toimivan vähän paremmin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply