Dermalogica, Kasvovedet, Nivea, Seerumit, Supermood, Vartalovoiteet

Kiertoon vol. 2

Postaussarjan tarkoituksena on esitellä tuotteita, jotka eivät syystä tai toisesta ole jääneet käyttöön.

Kiertoon-vol-02

Dermalogica Multi-Active Toner – Hurraa testikokoisille tuotteille! Olisi harmittanut, jos olisin ostanut täysikokoisen. Kosteutusta ja raikastusta lupaava kasvovesisuihke tuntui epämiellyttävän polttelevalta minun kasvoilla, joten se sai jatkaa matkaansa.

Supermood Egoboost One Minute Facelift SerumPostasin tästä yhdessä sarjan kosteuttavan seerumin kanssa. Liftaavat tehotipat on todella näppärät, mutta itselläni ei vaan yksinkertaisesti ole tarvetta näille. Tipat saivat onneksi uuden kodin kollegalta, jolla ne pääsevät parempaan käyttöön. :)

Nivea In-Shower Body Milk – Kokeilin yhden tälläisen näytetuubin, mutta en lämmennyt. Suihkussa käytettävä kosteusvoide on ihan loistava idea, mutta tämä ei kosteuttanut tarpeeksi (ihoa kiristeli jo tunnin päästä). En myöskään pitänyt tahmaisesta tunteesta, joka iholle jäi.

Supermood saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marina torstai 2. heinäkuun 2015 at 21:03

  Täällä on tipoille kyllä tarvetta :D Kiitos paljon <3

  • Reply Myy maanantai 6. heinäkuun 2015 at 21:50

   <3

 • Reply Sonia perjantai 3. heinäkuun 2015 at 05:28

  Mulle toi riittää toi Nivea kosteutukseen, mutta mulla ei oo kuiva iho. Ottaisin sen dry skin -maininnan pois siitä. Mun iho kun kestää hyvänä rasvaamattakin, harvoin tulee jotain kutinaa kuiviin kohtiin ja menee ohi heti kun kerran rasvaa. Ei siis todellakaan kuiva iho.

  • Reply Myy maanantai 6. heinäkuun 2015 at 21:50

   Joo enemmän se olisi sellaista normal skin -kamaa :)

  Leave a Reply