Kasvonaamiot, Kosé

Kosé White Mask

Kosé Seikisho Mask White tarttui mukaan eBaysta, kun satuin törmäämään edulliseen (normaalia pienempään) tuubiin. Naamio lupaa kirkastaa ihoa ja poistaa epäpuhtauksia.

”This peel-off black whitening pack achieves a whitening effect by continuing to deliver active ingredients deep into the keratin layer while simultaneously removing keratotic plugs (comedo), melanin and old keratin that contribute to dark pores. Eliminates the causes of a dull complexion and maintains pure, white and clear translucency. Also contributes to smoother skin. Formulated with black nano-powder that readily disperses on the skin. It adheres closely, as if bonding with the skin, thanks to its excellent film-forming power, fast drying and airtightness.

It soothes skin suffering from the effects of fatigue and contributes to comfortable firmness and even smoothness. Formulated with five Japanese and Chinese herbal extracts, including wormwood extract and goldthread extracts. This is first Seikisho product to incorporate these ingredients. Seikisho’s refreshing fragrance contributes to comfortable, relaxing skin care.”

Tätä löytyy mm. SaSasta, noin $20 per 80g tuubi.

Nimestään huolimatta tämä on mustaa. ;) Levitin kasvoille paksuhkon kerroksen, välttäen hiusrajaa ja silmänympäryksiä. Annoin naamion kuivua kasvoilla 20-30 minuuttia. Tämä todella kirkasti ihoa jo yhdellä käyttökerralla. Alkuun herkät kasvoni punoittivat, mutta rauhoittuivat nopeasti. Huokoset olivat puhtaat ja iho melkein hehkui. Tätä ostan varmasti lisää!

Aikaisempien peel off -naamioiden kanssa minulla on ollut ongelmana se, ettei ne kuoriudu kasvoilta nätisti. Tämä teki poikkeuksen, koska naamio irtosi hyvin kokonaisena palana. Pientä murua jäi reunoille, mutta se lähti kasvovedellä pyyhkäisemällä, eikä Sensain rättiä tarvinnut käyttää.

Kivutonta naamion repäisy ei ollut, koska tämä vei mukanaan suurimman osan niistä hyvin hennoista nukkamaisista kasvokarvoista. Poskilla tuntu oli kuin laastaria repäisisi. Toimii siis kaiken muun lisäksi vahan korvikkeena. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply shiny maanantai 26. heinäkuun 2010 at 02:18

    haha, putosin tolle et white mask on mustaa:D …kiitos hyvästä tuote vinkistä:)

  • Reply Anonymous perjantai 27. toukokuun 2011 at 02:34

    miksi ei:)

  • Leave a Reply