Ihonhoito, Käsivoiteet, Lush, Vartalovoiteet

Sympathy for the Skin

Lush-Sympathy-fo-the-Skin-01

Sympathy for the Skin on varsinainen klassikko Lushin tuotteiden joukossa. Se on ollut mukana ihan alusta asti! Olen käyttänyt tätä aikaisemmin yhden purkillisen ja nyt sain toisen Jäkemiitin goodiebagista. Hihkaisin ilosta, koska tämä on ihanaa. <3

Lush-Sympathy-fo-the-Skin-INCI

SFTS sisältää mm. vaniljaa, manteliöljyä, kaakaovoita ja banaania. Hyvin herkullinen yhdistelmä, vaikka voiteen sekaan muussattu banaani saikin aluksi kulmat kohoamaan.

Lush-Sympathy-fo-the-Skin-02

Koostumus on ohuehko ja superhelposti levittyvä, mutta silti todella hyvin kosteuttava ja pehmentävä. Voide tuoksuu pehmeän kakkuiselle. Kaakaovoin ohella vanilja erottuu selvästi, mutta ei ole mitenkään hyökkäävä. Tykkään tässä kaikesta muusta, paitsi siitä, että joudun kaivamaan tämän purkista. No, se on Lushin tapa, johon taitaa olla turha toivoa muutosta. :) Onneksi saa yhden ilmaisen tuorekasvonaamion, kun palauttaa viisi tyhjää (ja pestyä) mustaa purkkia Lushin liikkeeseen!

Tiesittekö muuten, että voiteen nimi tulee Rollareiden Sympathy for the Devil -biisistä? 240g purkki maksaa 25,95€, Lushin liikkeistä ja nettikaupasta.

Kyseinen purkki voidetta saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Päivi torstai 22. lokakuun 2015 at 20:03

    Tämä kuulostaa ihanalta!

  • Leave a Reply