Aasialainen kosmetiikka, Ihonhoito, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Tonymoly

Pandaunia

Tuote hankittu itse.
Kaikki postauksen linkit on mainoslinkkejä.
Affitulot käytetään blogisisältöön.

Korealainen TonyMoly on tunnettu söpöistä ja hassuista pakkauksistaan, vaikka merkiltä löytyy paljon muutakin. Pandaan pakattu yönaamio tarttui mukaani joltain Sephora-reissulta, koska se oli söpö, mutta myös sisältö osoittautui toimivaksi!

Panda’s Dream White Sleeping Pack on ihoa kirkastava ja rauhoittava yönaamio. Sen sisältämät laventeli- ja rosmariiniuutteet rauhoittavat ihoa. Runsaasti mineraaleja ja aminohappoja sisältävä bambu-uute tukee ihon kollageenin tuotantoa ja näin suojaa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Marjauutteet ja niasiiniamidi kosteuttavat ja vahvistavat ihoa.

Koostumus on enemmän geelimänen kuin voidemainen. Se liukuu iholle moitteettomasti ja imeytyy hyvin pienen hieronnan avustamana. Itse en koskaan vain pikaisesti levitä yönaamiota ja jätä sitä sellaisenaan imeytymään iholle. Sen sijaan annostelen naamiota reilummin kuin mitä yövoidetta laittaisin ja kevyesti hieron naamiota kasvoille kunnes se alkaa olla imeytynyt ihoon. Näin iho ei jää lähmäisen tahmeaksi, eikä poski tartu tyynyyn kiinni (en osaa nukkua selällään), mutta kasvot tuntuu kuitenkin superhoidetulta. Yönaamion tuoksu on raikas ja hedelmäinen, muttei kovin voimakas.

Tykkään! Iho on aamulla mukavan kosteutettu ja tasavärinen. Pieni miinus siitä, että söpö paketti on vähän epäkäytännöllinen. Yönaamiolla on hintaa vajaat 20 euroa ja TonyMolya myy Suomessa mm. eleven, Bearel ja nobe.

SEURAA BLOGIA: bloglovin’ / facebook / instagram / twitter / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Petra / Viilankantolupa lauantai 11. toukokuun 2019 at 11:05

    Siis mä oon vielä kertakaikkisesti Tony Moly -neitsyt, pitäisi ehdottomasti tehdä asialle jotain! Esteenä on kai eniten runsaudenpula, en tiedä mistä aloittaa. ILM-messuilla kyllä kisuttelin Tony-pandaa, mutta siinä olikin ihan eri kiksit taustalla.

  • Reply Nena Sofia lauantai 11. toukokuun 2019 at 22:08

    Siis nämä pakkaukset on niin söpöjä <3 Ja naamiokin kuulostaa lupaavalta! Voisin hyvin napata tämän testiin jossain kohtaa :)

  • Leave a Reply