Luomivärit, MAC, Meikit, Reissussa

Mainio matkapaletti

Reissuja varten tarvitsee pienikokoisen luomiväripaletin, jolla pystyy tekemään niin hentoisen arkimeikin kuin tumman juhlalookin. En törmännyt sopivaan valmiiseen palettiin, joten kokosin sellaisen itse. Paras pohja rakentamiseen löytyy tietty MACilta!

MACin neljän napin paletti on näppärän kokoinen, sitä on helppo muokata ja luomivärinappien sävyvalikoima on loistava. Kaksi varmasti palettiin päätyvää sävyä multa löytyi jo entuudestaan: mahdollisimman lähellä omaa ihonväriä oleva hohtava vaalea (shroom) ja ihan älyttömän monikäyttöinen hohtava taupe (satin taupe). Niiden lisäksi paletti tarvitsee ehdottomasti mattamustan, johon MAC tarjoaa tasan yhden vaihtoehdon (carbon). Neljäs sävy tuotti enemmän ongelmia. Päädyin pitkän pohdinnan jälkeen turkoosin viban omaavaan punaruskeaan (club).

Tyhjä neljän sävyn paletti maksaa 7,50€ ja irralliset väripannut 14,50€. Jos on todella minimalistinen, niin löytyy myös tyhjä kahden sävyn paletti.

Vasemmalta shroom, satin taupe, club ja carbon. Reissatessa shroom toimii loistavasti korostusvärinä myös muualla kasvoilla ja carbonilla hoituu rajaukset.

Nyt kun olen paletilla meikkaillut, vaihtaisin clubin sittenkin mattaiseen (ehkä harmahtavanroosan) taupeen. Siis club on mielettömän hieno sävy, mutta kun mietitään mahdollisimman monikäyttöistä pikkupalettia, niin saan kuitenkin mustasta kaiken tummuuden mitä tarvitsen ja satin taupesta kaiken hohtavuuden mitä tarvitsen. Nyt sitten vaan tiirailemaan valikoimaa. Voisiko se neljäs sävy olla quarry? Vaiko wedge? Ehkä sittenkin charcoal brown? Swatchailubileet tiskillä odottaa.

P.S. Olen ollut viimeiset puolitoista viikkoa ihan hirveessä koomassa ja nyt tällä viikolla loman startattua nukkunut yöunia kellon ympäri. Eilen välähti: argimax loppui pari viikkoa sitten, eikä kaapeissa ollut uutta pakettia valmiina. Onneksi ensimmäinen Hehkun tilaus odottaa pakettiautomaatissa ja saan tänään lisää tätä huumetta näppeihini!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nena Sofia keskiviikko 31. tammikuun 2018 at 15:54

  Tosi näppärän paletin kasasit! Tuo club on kyllä hieno, vaikka itsekin saattaisin tuossa setissä harkita jotain mattaista vaihtoehtoa :)

  • Reply Myy keskiviikko 31. tammikuun 2018 at 22:00

   Club on ihana, mutta on tosiaan vähän liian jännittävä tämmöiseen perussettiin. :)

 • Reply Petra / Viilankantolupa keskiviikko 31. tammikuun 2018 at 21:59

  Kuulostaa Quarrylta, se on sievä! Mä rakastin jossain vaiheessa Satin Taupea, mut nykyään tuntuu että se ei tee mun silmissä mitään. On liian pliisu ja hohtava. Buu. :/ Club on kiva kans, mut sen olen vaihtanut Blue Brown -pigmenttiin – sottaamisen uhallakin. Mun luomiväritatsi on hukassa! :D :(

  • Reply Myy keskiviikko 31. tammikuun 2018 at 22:01

   Mulla taitaa muuten olla quarry jossain sellaisessa ysipaletissa! Ja sä oot selvästi viettänyt liian kauan aikaa kotitoimistossa. :D

  Leave a Reply