HG, Muotoilutuotteet, Redken

HG: Redken Texture Wax Blast 10

Tarvitsin uutta muotoilutuotetta syksyllä, kun hiukseni lyheni reilusti. Kampaaja suositteli tätä suihkevahaa. Mietin hetken, että njäääh vahaa ja haiseekin ihan miehelle, mutta kokeillaan. Voi että, miksen löytänyt tätä tuotetta aikaisemmin!

Wax Blast 10 antaa sopivasti tukea ja tekstuuria, ilman hiusten tahmaantumista tai kovettumista. Suihke ei anna kiiltoa, mutta ei myöskään vedä hiuksia mattaisiksi. Enemmänkin tämä on yllättävän huomaamaton hiuksissa. Siis katseelle huomaamaton, koska kyllä kädellä tuntee, että muotoilutuotetta on. Kuin kevyempi ja monikäyttöisempi sisko pikkuveli Redkenin Wool Shakelle. Miellyttävää tekstuuria, kuohkeutta ja ajaa samalla hiuslakan aseman. Oma tukkani on nyt polkkamittaa, mutta uskon tämän toimivan (ainakin kampauksissa) myös pidemmissä hiuksissa.

Suihke on todella hienojakoinen ja ihanan pehmeä. Ainoa miinus tuoksusta, se on miehekäs. Ei onneksi kovin voimakas, eikä se jää pitkäksi aikaa hiuksiin haisemaan. Toisaalta tämä on varmasti tarkoitettu unisex-tuotteeksi, joten myös se komeampi osapuoli voi pulloon tarttua.

Hei Mies, ei koske sua! Tämä on mun!

150ml pullo maksaa noin 25-30 euroa. Kestää minulla melko runsaskätisessä, lähes päivittäisessä käytössä aika tasan kaksi kuukautta. Mikään muotoilutuote (edes kuivashampoo) ei ole tainnut kulua näin nopeasti loppuun, mutta olenkin ollut ihan liekeissä tästä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Flicka maanantai 18. helmikuun 2013 at 13:41

  Aika pitkään tuli lotrailtua Tigien kanssa enkä siksi pahemmin muihin salonkisarjoihin tutustunut. Viime vuosina kun Tigit ovat typerien uudistuksien takia jääneet ostamatta olen tullut huomanneeksi että Redken on mielettömän hyvä sarja!

  • Reply Myy maanantai 18. helmikuun 2013 at 13:55

   Mäkin käytin pitkään Tigiä! Nyt kun on pari vuotta käynyt kampaajalla, joka käyttää Redkeniä, on ollut niin helppo mennä sen suositusten mukaan. Mikäs siinä, erittäin hyvä sarja :)

 • Reply Mohn tiistai 19. helmikuun 2013 at 00:40

  Mullakin on joku Redkenin suihkutettava vaha, oliskohan se tää sama. ;-) No, olen kyllä tykännyt siitä kovasti, sen vähä mitä sitä olen käyttänyt. En siis käytä sitä päivittäin, oikeastaan vain erikoistapauksissa.

  • Reply Myy tiistai 19. helmikuun 2013 at 10:24

   Todennäköisesti sama, tuskin niillä kovin montaa suihkevahaa on :)

  Leave a Reply