Dermosil, Hiusnaamiot, Muotoilutuotteet, Tigi

Kosteutta ja kiiltoa

Nämä hiusjutut loppuivat helmikuussa, mutta parempi myöhään kuin ei millonkaan. ;)

Olen syksystä lähtien yrittänyt olla ahkerampi hiusnaamioiden käyttäjä. Tätä Dermosilin Give Moisture -hiusnaamioita olen joskus pari vuotta sitten käyttänyt purkillisen ja tykkäsin siitä. Hyvin tämäkin purkillinen upposi! Mikään pikanaamio tämä ei ole 5-10 minuutin vaikutusajallaan, mutta jättää hiukset ihanan pehmeiksi. Ja se tuoksu.. Jostain syystä tuo mieleen lapsuuden. Minulla on ollut jokin lelu, My Little Pony tai Barbie, joka on tuoksunut ihan samalle. Tätä nuuhkiessa tulee aina hyvälle tuulelle. :) Hintaa noin 7 euroa ja Dermoshopista saa tilattua. Tosin koostumus on näemmä vähän muuttunut, toivottavasti vielä parempaan suuntaan.

Tigin tyhmille blondeille suunnattua Smoothing Stuffia on parissa lukemassani blogissa parjattu (tai no pidetty turhana), mutta minä tykkäsin ja koin tämän hyödylliseksi! Helmiäishohtoinen, sopivan liukas voide toimi mainiosti latvojen viimeistelyyn ja silotteluun. Blondattu tukka on väistämättäkin kärsinyt latvoista ja GHD:sta huolimatta latvat hieman pörrööntyvät jossain vaiheessa suoristamisen jälkeen. Hieroin pienen nokareen Smoothing Stuffia käsiini ja pyyhin käsilläni suoristettujen hiusten pituudet ja latvat läpi. Tai vaihtoehtoisesti puristelin kiharoita tällä kyllästetyillä käsillä läpi. Tästä sai juuri sopivasti pientä pitoa, kiiltoa ja sileyttä ilman lähmääntymistä. Purkki kesti käytössä yli vuoden, joten riittoisaa on! Suosittelen pitkätukkaisille (blondeille).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply