Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Deodorantit, Eucerin, Ihonhoito, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Kiehl's, Missha, Öljyt, Sampar, Signe Seebid, Silmänympärysvoiteet, Vartalokuorinnat

Tammikuun suosikit

Tammikuun-suosikit-01

Tammikuu jatkoi hemmotteluteemaa ja kaikki kuukauden suosikit liittyy jotenkin ihonhoitoon. :)

Tammikuun-suosikit-02

Eucerin Aquaporin Active Eye Care – Sain tämän syksyllä ja mietin, että ”jaa joo apteekin sy-voide hmm okei jahas joku tommonen kärki vai niin” – ja pakkaus kaappiin. Korkkasin tämän alkuvuoden pakkasilla aamukäyttöön ja ihastuin tylsäksi ajattelemaani tuotteeseen heti! Koostumus on todella ohutta, kuin seerumia, mutta hyvin kosteuttavaa. Ennakko-odotuksista huolimatta viilentävä kärki liukuu iholla moitteettomasti ja tuntuu kivalta. Loistava aamutuote!

Sampar So Much to Dew Midnight MaskVanha suosikkini nousi taas uudestaan aktiivikäyttöön. Olen aikaisemmin levittänyt tämän tuubissa olevalla siveltimellä, mutta kokeilin nyt käyttää tuotteen käsien kautta ja tykkäsin vielä entistäkin enemmän. Naamion saa käsin oikeen kunnolla hierottua ihoon, jolloin minkäänlaista tahmaa ei jää tuntumaan. Iho näyttää ja tuntuu aamulla todella hyvältä!

Tammikuun-suosikit-03

Tämä kaksikko! Jestas!

Kiehl’s Daily Reviving Concentrate – Pyysin joulukuun lopulla luottomyyjältäni Stokkalla jotain kivaa ja päädyin ostamaan pienen pullon aamuöljyä. Oranssinen eliksiiri tuoksuu aurinkoisille appelsiineille ja tekee ihmeitä iholle. Tämä ei jätä kasvoja yhtään öljyisiksi, vaan ihanan hehkuviksi. Tekisi kovasti mieli kokeilla sitä yöversiota, mutta buu kun siinä on laventelia. Olen tipauttanut aamuisin (ja välillä salaa iltaisin) tätä 3-5 tippaa kämmenelle ja..

Missha Super Aqua Ultra Water-Full Jelly Mist – ..suihkauttanut mukaan 4-6 painallusta jellymistiä. Sitten hieraisen kädet yhteen ja taputtelen tuotoksen kasvoille. En kaikesta huolimatta oppinut käyttämään jellymistiä suihkuttamalla sitä kasvoille, koska suihke on kuitenkin aika selkeä, vaikkakin hienojakoinen. Pelästyin joka kerta. Mutta käden kautta toimii ja kosteuttaa erinomaisesti! Ei jätä (ainakaan kuivalle iholle) mitään tahmaa.

Tammikuun-suosikit-04

Kiehl’s Superbly Efficient Anti-Perspirant & Deodorant Cream – Joka talven pelastaja, josta postailin kunnolla viime vuonna (siis kaksi vuotta sitten – mihin tämä aika menee?!). Kiitän edelleenkin Sannia vinkistä! Kuivaihoisen kainalot voi tämän kanssa todella hyvin, eikä missään vaiheessa kutittele. Tehot ei ihan riitä kesän hellejaksoille (nyyh), mutta on syksy-talvi-kevät-akselilla kohdillaan.

Signe Seebid Härrsdele Kehakoorija – Yksinkertainen sokerikuorinta ihastutti ja sen avulla saa laiskoina päivinä hoidettua ihon voitelun jo suihkun puolella. Tilasin ja sain jo kaksi eri tuoksua tälle seuraajaksi.

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkin.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply JonnaH. perjantai 12. helmikuun 2016 at 10:15

  Kiehl`sin öljy ja Sampar, rakkautta. <3

 • Reply Elisa | Miten niin liikaa? perjantai 12. helmikuun 2016 at 10:55

  Tuo Sampar, ihan mahtava <3

 • Reply Suvi maanantai 15. helmikuun 2016 at 18:49

  Heip! Olen blogiasi täältä taustalta seurannut säännöllisesti jo monta kuukautta ja nyt olisin kiinnostunut kuulemaan, mistä ostat tuota Samparia? Yritin vähän googletella, mutta sitä ei kamalan helposti tunnu olevan saatavilla :/ Misshaa aion myös kokeilla, jos ja kun saan joskus entiset rasvat käytettyä.. (Onneksi siippa on täälläkin hyvä uhri, jos tuppaa jäämään voiteet käyttämättä) ;)

  Pidän kovasti blogistasi, kirjoitat hyvin ja jotenkin muista erottuen, hyvällä tavalla :)

  • Reply Myy tiistai 16. helmikuun 2016 at 18:20

   Kiitos ihanasta kommentista Suvi! :)

   Samparia saa ainakin Viking Linen laivoilta ja olen tilannut sitä myös Feeluniquesta tai sitten ostanut Sephorasta reissusta.

  Leave a Reply