Clarins, HG, Seerumit

HG: Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase

Minulla ei normaalisti ole tapana päästää HG-listalle tuotteita, joita en ole käyttänyt yhden (tai monesti useamman) pakkauksen verran. Clarinsin seerumin kohdalla on pakko tehdä poikkeus, koska haluan päästä hehkuttamaan tuotetta, johon rakkaussuhde syntyi heti ensimmäisellä käyttökerralla.

Tuote täyttää lupauksensa hyvin. Tosin hyaluronihappo voisi olla incissä huomattavasti korkeammalla, kun sitä kerta näin mainostetaan..

Arvostan lasista pumppupulloa, koska ei tämän hintaisissa tuotteissa saa pihtailla pakkauksen kanssa. Kaksifaasinen koostumus on nestemäistä. Suosittelen pumppaamaan tuotetta kämmenelle, hieraisemaan kädet yhteen ja levittämään sitten nesteen kasvoille. Sormille pumpattuna valuu helposti hukkaan. Seerumi imeytyy ihoon hetkessä, mutta jättää silti miellyttävällä tavalla öljyisen ja hoidetun pinnan.

Ihana rutikuiva kämmen.. Minun kuivalle iholle tämä sopii hyvin niin aamu- kuin iltakäyttöön. Olen käyttänyt tätä nyt lähinnä aamuisin kosteusvoiteen alla, kun iltaisin olen vuoropäivinä käyttänyt Clarinsin kasvoöljyä ja Paula’s Choicen AHA-kuorintaa. Normaalille tai sekaiholle voisin kuvitella tämän toimivan hyvin extrakosteuttajana (iltakäytössä) nyt kun talvi ja pakkaset tekee tuloaan. :)

Pumppu annostelee hyvin, vaikka siihen satunnaisesti kuivuu hieman tuotteen jäämiä. Yhdellä painalluksella saa juuri sopivan määrän kasvoille. Kahdella painalluksella riittäisi myös kaulalle ja decolteelle, mutta en minä raaski.

Inci (klikkaa suuremmaksi). Yritin kaivella mitä plukenetia volubilis seed oil olisi suomeksi, mutta en löytänyt mitään järkevää. Englanniksi tämä pähkinä on mm. inca peanut, sacha inchi tai sacha peanut. Paulan incihakemisto ei tätä raaka-ainetta tuntenut, ei siis taida olla kovin yleisesti käytössä. Hajusteet yllättävän korkealla incissä, vaikka tuotteen tuoksu on hyvin mieto.

Yhden negatiivisen asian keksin. 30 ml pullo maksaa yli 60 euroa, auts. On kyllä sen arvoista ja aion ostaa uuden, kun tämä tyhjenee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonymous lauantai 10. marraskuun 2012 at 19:48

  Sokoksen nettikaupassa oli hetki sitten kylkiäiskamppis, jossa sai tuota 15ml pullon tilaukseensa mukaan (ilman minimitilausrajaa). Siinä olisi ollut hyvä tilaisuus tilata koko suvulle kosmetiikat ja keräillä samalla seerumit loppuelämäksi..

  • Reply Myy sunnuntai 11. marraskuun 2012 at 00:12

   Vitsit! Aika loistava (ja arvokas) kylkiäinen :) Harmi, että jäi huomaamatta.

 • Reply Marja perjantai 16. marraskuun 2012 at 22:33

  Pakko kysyä että onko sulla huuto.netissä kohteita myytävänä? :) Ku samat kuvat bongasin täältä blogista mitä on myynti kuvina? :) Halpa hinta vaan alko mietityttää :))

  • Reply Myy perjantai 16. marraskuun 2012 at 23:39

   Mitäs ihmettä.. Ei tosiaan ole minun kohteita. Joku on siis varastanut kuvani. Kiitos kun vinkkasit!

  Leave a Reply