EOTD, Silmämeikit, Too Faced

EOTD: Kultapinkki

Tämä meikki on itseasiassa helmikuulta. Olin vastaavassa meikissä Sensaistin blogimiitissä, mutta en ehtinyt kuvaamaan sitä ennen kuin talven pimeys iski. Tämä kuvattu meikki on tehty myöhemmin työmeikiksi, joten sitä on hieman kevennetty..

Kaikki luomivärit on Too Faced Pretty Rebel -paletista. Luomella on kultainen instigator, pinkki totally fetch ja duochrome girly. Tummennuksissa musta miss sparkle (tai sitten olen lainannut mustaa jostain muusta paletista). Mitään muuta en meikistä sitten muistakaan. :D

Ihastuin kullan ja pinkin yhdistelmään todella paljon! Tästä täytyy tehdä vielä heleä ja pirteä kesäversio :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ilona tiistai 6. toukokuun 2014 at 22:42

    Ah, tää on ihana! Sekä tällaisena että sellaisena kuin se Sensaistilla oli!

  • Reply Nonnu keskiviikko 7. toukokuun 2014 at 08:14

    Todella kaunis yhdistelmä :)

  • Leave a Reply