BB-voiteet, Herbina, Huulivoiteet, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Labello, LivBox, Lumene, Meikit, Nivea

Marraskuun LivBox

Marraskuun-LivBox-01

Taas on boksiaika! Justhan se edellinen tuli.. (Tähän väliin on tunnustettava, että otsikossa luki viime metreille asti Lokakuun LivBox :’D) Tässä kuussa jonkinlaisena teemana oli lukijoiden toivetuotteet.

Marraskuun-LivBox-02

Herbina Moisture Balance Tehokosteuttava Kasvonaamio (50ml) – Täysikokoisen kasvonaamion vaihtoehtona oli liukuvoidetta. Ilmeisesti olen kuivempi ylä- kuin alapäästä, joten sain naamion. Pinkki (!) ja täyteläisen tuntuinen naamio lupaa toimia niin kolmen minuutin pikakosteuttajana, kymmenen minuutin tehokosteuttajana kuin yönaamiona. Kuulostaa hyvältä ja taidan hölvätä tätä naamalleni heti ensi yöksi. Sisältää mm. manteliöljyä, karitevoita ja ruusuvettä. Mieto pehmoinen tuoksu. Ei ole hinnalla pilattu, jos toimii! (OVH 5,50€ / 50ml)

Marraskuun-LivBox-03

Head & Shoulders Anti-Dandruff Shampoo (75ml) – Reilu näytekoko vanhasta markettiklassikosta. Itselläni ei ole tälle yhtään mitään käyttöä saati mielenkiintoa, mutta ehkäpä siippa käyttää, jos tämän heittää salikassiin. (OVH 4,29€ / 250ml)

Marraskuun-LivBox-04

Labello Care & Colour Red Hoitava Huulivoide (5.5ml) – Pari tämmöistä sävyttävää voidetta on itseasiassa odotellut testivuoroaan, mutta olin vähän unohtanut ne. Tästä punaisesta irtoaa ihan kunnolla väriä ja koostumus tuntuu ohuehkolta, mutta liukuvalta. Kaksikerroksisen puikon ydin lupaa hoitaa pantenolin voimin, kun ulkokerros antaa väriä. (OVH 2,75€ / 5.5ml)

Marraskuun-LivBox-05

Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover (125ml) – Hämmästelen edelleenkin näitä 125ml vetoisia putsareita, kun hieman pienemmällä koolla pullosta saisi lentokonesopivan. Nivea lupaa poistaa ”jopa erittäin vedenkestävän ripsivärin”, jonka takia sitä tekisi mieli kokeilla. Harmiksi mun silmänympärysiho ei vaan kestä hankausta vanulapulla, jonka takia olen siirtynyt pelkkiin puhdistusöljyihin meikinpoistossa (niitä kun voi levittää sormin). Ehkä testaan silti, kun uusi suosikkiripsarini on todella tiukkaa tavaraa poistovaiheessa. Tämä oli tilaajien toivetuote. (OVH 5,25€ / 125ml)

Marraskuun-LivBox-06

Lumene Bright Now Vitamin C BB Cream SPF 20 (50ml) – Kahdessa peräkkäisessä boksissa on täysikokoinen Lumenen meikkipohja? Jännä juttu. Sain onneksi sävyn 00, joka ei tosin ole mikään kalmosävy sekään, kuten swatchista näkyy. Heleyttävä BB-voide lupaa kosteuttaa ja hoitaa. Melko tymäkkä tuoksu, mutta niin oli myös siinä viime kertaisessa meikkivoiteessa. Testaan tämän kyllä! Nopeita pohjaratkaisuja ei ole koskaan liikaa, ainakaan tämmöiselle torkuttajalle. Tämä oli tilaajien toivoman Sanna-Emilian valitsema suosikkituote. (OVH 14,90€ / 50ml)

Marraskuun-LivBox-07

Rich Pure Luxury Rejuvenaiting Argan Oil Elixir (30ml) – Reilun kokoinen näytekoko! Tästä oli joskus vuonna nakki pussinäyte LivBoxissa. Perinteinen silikoni + öljy -pohjainen siloittaja, joka tuoksuu jollekin lapsuuden lelulle. Kylppärissä on varmaan kymmenen erilaista tukkaöljyä, joten taidan tehdä jonkun jättimäisen vertailupostauksen. Boksissa oli 30% alekoodi jälleenmyyjän verkkokauppaan, ihan hyvä diili. Tämä oli myös tilaajien toivetuote. (OVH 16,90€ / 70ml)

Marraskuun-LivBox-08

Jordan Easy Reach Flosser – Boksista löytyi extrana täysi pussillinen hammaslankaimia. Olen käyttänyt aikaisemmin samalta valmistajalta sellaista pitkän varren päässä olevaa ja ollut todella tyytyväinen siihen. Tämä tunnollinen lankaaja kiittää ja testaa innolla nämä mutantit. Lanka lupaa maistua mintulta ja sitä pystyy kiristämään vartta puristamalla. Toisessa päässä on hammastikku. Kätevää sanon minä! Ainoa miinus siitä, että näistä tulee enemmän roskaa kuin siitä vanhasta varsi + lankain -versiosta. Onneksi uusi jätteenkäsittelylaitos polttaa kaiken. (OVH 3,79€ / 25kpl)

Marraskuun-LivBox-09

Calvin Klein Eternity Now EdP – Toisena extrana oli tuoksunäyte cK:lta. En tykännyt, mutta toisaalta ihollani ei ole toiminut yksikään merkin tuoksu sitten vanhan kunnon cK One:n. Kaikki muut muuttuu pistäviksi ja nytkin oli mentävä pesemään käsi. Ei voi mitään. (OVH 45€ / 30ml)

Kokonaisuutena boksi oli alkuhämmennyksen jälkeen yllättävän hyvä, vaikka sisältö olikin pelkkää markettikamaa. Peukku! Tykkäsittekö te?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Heidi torstai 5. marraskuun 2015 at 21:25

  Ei tota silmämeikinpuhdistusainetta oo välttämätöntä levittää vanulapulla :D Itsekin ennen inhosin nestemäisiä silmämeikinpoistoaineita, koska en ollut tajunnut kokeilla niiden levittämistä ihan vaan sormin. Ei nämä musta juuri sen lirumpia ole kuin jotkut puhdistusöljytkään, ja hyvin saan nämä vietyä kämmenen kautta silmille. Sitten hieron sormin, huuhdon – ja avot, ripsarit lähti hellävaraisesti. Tää oli ehkä paras ahaa-elämys pitkään aikaan :D

  Lumenen meikkivoiteissa oon kyllä aina ihmetellyt vaaleimpienkin sävyjen tummuutta – kuvittelisi että suomalainen merkki ottaisi suomalaiset kalmot huomioon. Enkä edes koe olevani tavallista poikeavampi kalmo :D Se viime boksin meikkivoiteen nollasävy oli auttamattomasti liian tumma mulle, mutta tän BB-voiteen nollasävy on jo paljon sopivampi. Totta puhuen tykkäsin tosi paljon. Musta tän sävy on aika samaa luokkaa kuin CC-voiteen vaalein sävy. CC-voide sai itselleen kilpailijan :D

  Mäkään en tykännyt tuosta tuoksusta ja mulla on cK:n tuoksujen kanssa vähän sama juttu – ei ne yleensä uppoa. Ainoat mistä tykkään, on cK One ja Reveal.

  Mutta mäkin nostan peukun tälle boksille! Viime aikoina tuntuu, että oon pelkästään vaan lytännyt boksit toisensa jälkeen, mutta tästä pidin.

  • Reply Myy torstai 5. marraskuun 2015 at 21:30

   Hitsi, mä oon aina ajatellut, että noi putsarit on niin liruja, ettei ne toimi sormin. Mutta kiitos vinkistä, nyt varmasti kokeilen! :)

   • Reply mses perjantai 6. marraskuun 2015 at 10:39

    Oivalsin tämän kanssa muutamia vuosia sitten, kun vanulappujen tuottama roska alkoi ahdistaa. Toimii hemmetin hyvin ihan sormilla!

  • Reply Elisa | Miten niin liikaa? perjantai 6. marraskuun 2015 at 14:22

   Ei perhana, miksen mä ole tajunnut tätä lainkaan?! No johan muuttui helpommaksi näiden käyttö! Tuhannet kiitokset vinkistä :)

   • Reply Myy perjantai 6. marraskuun 2015 at 23:31

    Niinpä! Tekis mieli meikata ihan vaan kokeillakseen.

 • Reply Theressa torstai 5. marraskuun 2015 at 21:27

  Herbina ja Rich kiinnostaa ainoastaan, eli olisin pettynyt, jos olisin tuon boxin ostanut. :D

  • Reply Myy torstai 5. marraskuun 2015 at 21:31

   Ehkä sulle olisi tullut liukuvoidetta ;D Mä olin Herbinan lisäksi eniten innoissani noista hammaslankaimista!

   • Reply Theressa perjantai 6. marraskuun 2015 at 11:56

    No sitten pettymys ois ollu vielä suurempi! :DD

 • Reply Charming Nails perjantai 6. marraskuun 2015 at 08:23

  Ihan kivasti ajateltu LivBoxin suunnalta että olen kuivakka toisesta päästä kun liukkarin sain. Harmitti :D naamiolle olisi ollut enemmän tarvetta :D

  • Reply Myy perjantai 6. marraskuun 2015 at 23:32

   Niillä on jotain salaista tietoa, mitä et itsekään tiedä :D Mutta oli kyllä todella outo tuotepari.

 • Reply Henna perjantai 6. marraskuun 2015 at 11:00

  Hei kerrothan kokeilusi jälkeen että toimiiko tuo herbina :)

  • Reply Myy perjantai 6. marraskuun 2015 at 23:33

   Ensituntuma oli hyvä ja iho pehmoinen! Laitoin aika paksun kerroksen ja iho imaisi käytännössä kaiken. :)

 • Reply Pirkon Paletilta perjantai 6. marraskuun 2015 at 13:47

  HUIPPUBOKSI. Kaikki tulee tarpeeseen ja tuo Herbinan kasvonaamio toimii niin hyvänä ensiapuna syksyn kuivattaman ihon hoitoon. Tykkäsin. ♥_♥

  • Reply Myy perjantai 6. marraskuun 2015 at 23:33

   Joo se vaikutti ensitestillä aika kivalta!

 • Reply Paula perjantai 6. marraskuun 2015 at 15:40

  Mä sain boksista sen liukkarin. Haluisin vaan tietää, että missä se täppä on, joka määrittää mun kuivuustasoja näissä jutuissa. Olisin halunnut mieluummin tuon naamion ;) Nauroin täällä muuten tikahtuakseni tolle kuin huomautukselle!
  Mulla ei ole ennen ollut silmämeikinpoistoaineinta, mutta jos ton kerran saa sormien kautta levitettyä, niin ihanaa! Mä tykkäsin myös tuosta huulirasvasta, koska sillä saa juuri pikkuisen väriä kasvoille. Lumenen BB-voide menee käyttöön myös, mutta koska mulla on se edellinenkin avaamatta, niin tämä voi joutua odottamaan keväämmälle. Ainakin olisi sitten suojakerrointa =)

  • Reply Myy perjantai 6. marraskuun 2015 at 23:35

   LivBoxilla on jotain omia tutkimusmenetelmiä.. :D Oli kyllä aika jännä tuotepari, kun niiin erilaiset keskenään. Olisin hyvin ymmärtänyt, jos osa saisi liukkaria ja osa vaikka sheivausgeeliä.

   Mullekin ihan uus juttu toi sormilevitys näissä nesteissä! Täytyy kokeilla.

  Leave a Reply