Ekokosmetiikka, Hamstraus, Jolie Box

Jolie Lux Box on täällä taas!

Jolie pullautti ilman ennakkovaroituksia kertaluontoisen Lux Boxin tänään myyntiin! :)

Edellinen Lux Box tuli viime syksynä ja missasin sen, koska en ollut oikealla hetkellä naputtelemasta tilausta sisään ja boksit myytiin parissa päivässä loppuun. Sitä edeltävän tilasin ja tykkäsin sisällöstä paljon. Tämä taitaa olla nyt kolmas ”luksusboksi”, jonka Jolie julkaisee?

Tällä kertaa boksi maksaa 49 euroa ja se sisältää 140 euron arvosta yllätystuotteita. Mukana on neljä täysikokoista tuotetta, matkakokoja ja tuotenäytteitä. Sisällön luvataan sopivan kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille, kun mukaan on valittu Jolie-klassikkoja ja tuoreita uutuuksia. Lux Box toimitetaan juhannusviikkoon mennessä (ja todellakin ruodin sisällön täällä).

Olen itse tykännyt boksin olevan loistava portti(teoria) luonnonkosmetiikan maailmaan. Voit käydä vilkuilemassa aikaisempien tavallisten Jolie Boxien sisältöä täältä.

Kuka muu innostui ja tilasi? Täähän on myös loistava lahjaidea valmistuvalle! :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön, kuten tähän boksitilaukseen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sandi Österlund keskiviikko 23. toukokuun 2018 at 22:34

    Juu kyllä taatusti olen hurahtanut näihin Jolien luxboxeihin, ja satuin olemaan taasen oikealla hetkellä näppäimistöllä elikkästen tilattu on!! normiJolietboxitkin tulee postitse, mutta aivan omaa luokkaansa luomutuotteet on nämäset ennenkin ostettu siis nämä ao. luxboxit ja aivan upea valmistujaislahja tosiaankin:)Itselle jää nyt omaksi synttärilahjaksi kun synttärit on elokuussa, niin ehtii rauhassa touhuta boxin kanssa ja sen tuhkimotuotteiden kera valmistautua synttärihumuun.:)! Aina on on luxit ollu hintansa monikertaiset ,eikä hukkaan mene mikään tuote varmaan nytkään.:)!

  • Reply AP torstai 24. toukokuun 2018 at 15:44

    Kiitos vinkistä! :)

  • Leave a Reply