Biotherm, EOTD, Guerlain, IsaDora, Lumene, MAC, Maybelline, Meikkipohjat, Silmämeikit, Too Faced

EOTD: Väripilkahdus

Olin toissapäivänä tehnyt kultapronssisen silmämeikin Naked-paletilla ja eilen päätin kokeilla samaa Too Facedin Rebel-paletilla. Se jäi kuitenkin jollain tapaa pliisummaksi, joten kaipasin siihen pientä fiksausta. Meikki oli periaatteessa valmis, mutta onneksi värillinen kynä tarttuu aina ripsirajaan.

Luomella Too Faced instigator (kulta) sekä gangsta (pronssi). Alla pohjustamassa pronssinen Maybellinen Color Tattoo, jonka alla yläripsirajassa mustaa kajalia. Olen kerrostamisen mestari! Vihreä kynä on IsaDoran paradise green, jota en hileisyyden vuoksi uskaltanut laittaa sisäluomelle. Kulmaluulla MAC shroom. Ripsissä loppumaisillaan oleva Armani. Kulmissa vanha Lumenen kynä (huolimattomasti, näemmä).

Iholla on Biothermin Skinbest CC primerimaisesti t-alueella ja koko kasvoilla Lumenen CC. Vähän joka puolella Guerlainin aurinkopuuteria ja poskilla MAC peachykeen.

Tärähtänyt, mutta menköön. Tykkäättekö te, että meikkien tuotetiedot on tekstin seassa vai listana postauksen lopussa? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Päivi lauantai 5. heinäkuun 2014 at 11:44

  Kaunis! Sulla on kyllä niin upea iho :o Tuotelista lopussa on selkeämpi, mutta molemmat käyvät hyvin. Itse saan tosi harvoin mainittua kaikkia tuotteita, pitäisi ryhdistäytyä.

  • Reply Myy lauantai 5. heinäkuun 2014 at 20:49

   Kiitos! On iho kyllä hyvässä kunnossa, mutta kamera tuppaa siloittelemaan vielä vähän lisää :) Täytyy joku kerta kokeilla tuotelistaa, kun se olisi selkeämpi.

 • Reply Anna lauantai 5. heinäkuun 2014 at 12:20

  Oi, ihan älyttömän upea meikki!
  Ja saa olla sekaisin postauksessa (:

  • Reply Myy lauantai 5. heinäkuun 2014 at 20:49

   Kiitos <3

 • Reply Satu lauantai 5. heinäkuun 2014 at 12:40

  Ihana meikki! Tuotteet sopii hyvin tekstin sisään, joten ei tarvitse mun mielestä laittaa listaa loppuun :) hyvä nimi tolla pronssilla luomarilla :D

  • Reply Myy lauantai 5. heinäkuun 2014 at 20:50

   Kiitti! Gangsta on nätti pronssi, mutta tolla nimellä pitäisi saada vähän lisää asennetta :D

 • Reply Ilona sunnuntai 6. heinäkuun 2014 at 23:33

  Aivan ihana meikki! Mä en näe mitään eroa siinä onko tuotteet tekstin seassa vai listana :D

  • Reply Myy sunnuntai 13. heinäkuun 2014 at 21:57

   Kiitos! Täytyy kyllä silti kokeilla listaa, se olis ehkä selkeämpi :)

  Leave a Reply