Sally Hansen

Sally Hansenia testissä

Diamond Flash Fast Dry Top Coat – Käytin pari viikkoa pelkkiä sokerilakkoja, kun kaikki kaksi pikakuivattajaani oli liisteiröitynyt käyttökelvottomiksi juuri samaan aikaan. Eräs sunnuntai töistä lähtiessäni asia palasi oikealla hetkellä mieleeni ja päätin kipaista Kicksin kautta, jotta saisin lisää Secheä. Ai se meni neljältä kiinni. No, alakerrassa on Anttila ja Sallya on kehuttu Sechen veroiseksi. Testiin! Ja hyvin on toiminut. Levittyy yhtä helposti ja kuivattaa lakat yhtä nopeasti. Ainoan miinuksen annan pullosta, josta ei näe läpi. Ja vielä on tietysti arvoitus, että missä vaiheessa tämä muuttuu liisteriksi.

Miracle Nail Thickener Strengthener – Tämä tarttui mukaani Bernerin ystismyynneistä huimaan 2,5 euron hintaan. Onneksi en maksanut enempää ja onneksi tämä ei ollut ensimmäinen Sallyn tuote, jota kynsilleni laitoin. Olisi nimittäin jäänyt viimeiseksi. Olen kahdesti käyttänyt tätä lakkauksen alla ja molemmilla kerroilla lakat on heti seuraavana päivänä napsunut itsestään kynsistä irti. Kolmatta kertaa ei taida tulla..

Kaivelen tässä kirjoittaessani Essien alulakkapullosta säälittäviä jämiä ja mietin, että mihin uskallan tällä kertaa tarttua. Nailtek?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Päivi torstai 12. kesäkuun 2014 at 10:03

  Mullakin on lakkaukset karisseet heti irti Sallyn aluslakkojen kanssa.

  • Reply Myy torstai 12. kesäkuun 2014 at 18:40

   Ei siis ole mikään yksittäisen pullon vika.. :/

 • Reply Elisa torstai 12. kesäkuun 2014 at 11:19

  Nailtek II on hyvä! Mulla vaan oli korkkivikainen pullo ja lakka paksuuntui ennen aikojaan :/ Nykyään vannon Essien Millionailsin nimeen, se on kovaa kamaa myös :)

  • Reply Myy torstai 12. kesäkuun 2014 at 18:41

   Hihii ja nyt mulla on jo pullo Nailtek kakkosta! :)

  Leave a Reply