Bobbi Brown, Huulivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Meikkisiveltimet, Seerumit, Silmämeikit

Hauska tavata, rouva Bobbi Brown!

Kävin vihdoin tutustumassa Stokkalle rantautuneeseen Bobbi Browniin! Yllättävää kyllä, kolmesta ostamastani tuotteesta vain yksi on meikki. En edes tiennyt, että Bobbilla on myös ihonhoitolinja. Mielikuvissani Bobbi on ihan meikkimerkki. :)

Seerumiharakka nosti heti päätään. Tipautin Intensive Skin Supplementia (30ml / 63€) kämmenselälle ja hieroskelin sitä ajatuksissani ihooni, kun ihana myyjä kävi läpi muita tuotteita. Tuntuma oli niin hyvä, että täytyi palata takaisin tutkimaan tätä perskuleen kaunista lasipulloa. ”An advanced, multi-benefit serum that improves skin’s appearance as it helps prevent the visible signs of aging. White Birch Extract reduces the look of fine, dry lines, while Grape Extract helps clarify and brighten the complexion. After just four weeks’ use, skin looks firmer, smoother, more even-toned and radiant.” Korkkaan tämän innolla piristämään synkkiä talviaamuja!

Ihastuin myös jättimäisessä purkissa olevaan sitruunalta tuoksuvaan Extra Balm Rinseen, mutta en uskaltanut ostaa sitä kokeilematta. Se on siis meikinpoisto-öh-balmi, joka hierotaan kuivalle iholle puhdistusöljyn tapaan ja huuhdotaan (tai pyyhitään) pois. Ensitestauksella en uskaltanut hieroa tätä silmiin, koska tuntui ettei tuote sulanut tarpeeksi öljyiseksi, vaan vaikutti jotenkin kitkaiselta levittää kasvoille. Kasvomeikki lähti kyllä moitteettomasti irti. Bobbin sivujen mukaan tätä voi käyttää myös yövoiteen asemasta, jos iho on hyvin kuiva. Jännää! Kaavin loput näytteestä vielä toiseen testikertaan. Mutta mikä tämmöinen on Suomeksi, kun ei se voidettakaan ole? Palsami? :D

Extra-sarjaan on näemmä tullut uutuutena myös Extra Treatment Lotion. Täytyy käydä kuikuilemassa onko se päätynyt myyntiin jo täälläkin, voisi olla hyvä hoitoneste talveksi! Tykkään todella paljon Bobbin pakkausmuotoilusta, näitä kelpaa tuijotella kylppärin hyllyllä.

Lip Balmin (15g / 22€) kohdalla ihastus voitti järjen. Voiko kauniimpaa purkkia olla! Voidekin on vaaleanpunaista! Mulle mulle mulle! Tarvitseeko edes mainita, että pidän purkkia hyvin epäkäytännöllisenä tapana pakata huulivoidetta. En halua käyttää semmoisia kuin kotona, jossa voin olla varma sormien puhtaudesta. Tämä siis päätynee yöpöydälle ihasteltavaksi käytettäväksi.

Sisältö on mineraaliöljyinen, mutta toisaalta niin on myös ehdoton HG-huulirasvani Carmex. Minkäs teet, jos huulet diggailee teollisesta tavarasta luonnonöljyjen sijaan. ;)

Iiiih! Muistinko kertoa, että tämä on vaaleanpunaista! Söpöä!

Sitten siihen meikkiin. Olen ollut pidempään vailla mustaa geelirajausta, kun edellinen kuivahti purkkiinsa. Hain tästä näytteen aikaisemmin (hurraa Stokkan hyvä palvelu!), jotta olin varma, ettei tämän hintainen ostos kirvele silmissä. Kahden testauksen perusteella ei kirvellyt, pysyi hyvin, eikä leimautunut alasisäluomelle. Jes!

Long-Wear Gel Eyeliner (3g / 26€) sävyssä 1 Black Ink pääsee jatkossa päivittäin yläsisäluomea tummentamaan. Käytän levittämiseen tasapäistä MAC 212-sivellintä, se on ihan huippu! Ja ehkä alan taas pitkästä aikaa opetella myös normaalien rajausten tekemistä geelillä. :)

Oletteko te jo löytäneet suosikkeja Bobbin valikoimista?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anna keskiviikko 18. joulukuun 2013 at 11:17

  Onneksi junalippu Helsinkiin on turhan kallis, ettei tee mieli lähteä hypistelemään noita kauneuksia paikan päälle. Sdjfhkfh nuo purkitkin! Miksi kaikki kaunis on niin kallista tai lähinnä miksi oma maku on niin perhanan kallis : D

  • Reply Myy keskiviikko 18. joulukuun 2013 at 17:23

   Noita vois ostaa vaan purkkien takia! :D

 • Reply Jonna H. keskiviikko 18. joulukuun 2013 at 11:20

  Täytyy pistää tuo geelirajaus korvan taaksen, oma ainoa musta alkaa olla aika finaalissa…

  • Reply Myy keskiviikko 18. joulukuun 2013 at 17:24

   Mä arvoin tämän ja MACin välillä :) Ymmärtääkseni Bobbi on hieman kiinteämpää purkissa ja se voitti.

 • Reply Anonymous keskiviikko 18. joulukuun 2013 at 15:33

  Mihin sä laitat sitten geeli-linerin ?

  • Reply Myy keskiviikko 18. joulukuun 2013 at 17:24

   Yläsisäluomelle, kuten tuossa mainitsin :) Eli sille kaistaleelle ripsien ja silmämunan välissä.

 • Reply Anonymous sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 17:32

  Miten sen saa pestyä pois? Käytätkö vanupuikkoa siihen?

  • Reply Myy sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 22:13

   Poistan meikit aina puhdistusöljyllä ja jostain kummallisesta syystä siihen liukenee myös sisärajaukset, vaikka pidän silmät pestessä kiinni. Mutta jos näin ei käy, niin puhtaalla ja kuivalla sormella pyyhkimällä lähtee. Pumpulipuikosta saattaa irrota nukkaa silmään ja se on epämukavaa. :/

  Leave a Reply