Kubiss London, Meikit

Voiko alle neljällä eurolla saada hyviä meikkejä?

Suomeen on rantautunut uusi edullinen meikkisarja, Kubiss London. Kaikki meikit maksavat 3,95€ ja kynsilakat 2kpl / 5€. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Briteissä. Täytyy kehaista, että brändin nettisivut on ihanan simppelit ja raikkaat! Olisiko tästä wet’n’wildin korvaajaksi? Sain pr-toimistolta testiin kasan tuotteita. Tässä nopeat esittelyt ja swatchit, mutta en ole vielä ehtinyt kunnolla testailemaan. :)

Kubiss-London-Eyeliner-01

Kubiss-London-Eyeliner-02

Nestemäisiä rajauksia on kaksi erilaista; Liquid Eyeliner ja Fine Eyeliner. Rajausten nimet hieman hämää. Liquid on varustettu sivellinkärjellä ja se on enemmänkin voidemaista. Fine on tussikärkinen ja hyvin nestemäistä (pullossa on sekoituskuula ja sitä tulee ravistaa ennen käyttöä). Kulmageeli onkin nimeltään Clear Mascara, mutta mielsin sen heti kulmatuotteeksi. Harja on kooltaan jotain perinteisen ripsiväriharjan ja pienempien kulmaharjojen väliltä.

Kubiss-London-Mascara-01

Kubiss-London-Mascara-02

Ripsivärejä löytyy kolme. VOLUMeyes (tuuheuttava), FANTASeyes (taivuttava) ja MESMEReyes (vedenkestävä). Massa on kaikissa ohuehkoa ja haiskahtaa hyvin samalle kuin esim. Maybellinen ripsivärit. Harjat vaikuttaa hyviltä.

Näiden lisäksi silmämeikeistä löytyy myös rajauskynä (5 sävyä) ja luomivärejä sekä sinkkunappeina (huimat 22 sävyä) että trioina (4 komboa).

Kubiss-London-Blush-01

Kubiss-London-Blush-02

Bronzer yllätti mattasävyllä ja pehmeällä koostumuksella. Single Blusher on koostumukseltaan jauhemaisempi. Kevyesti hohtava pinkki sävy (paketissa ei lue nimeä) näyttää hyvältä ja raikkaalta, mutta persikkaista sävyä (No. 4 Honey Glow) oli vaikea saada erottumaan, vaikkakin se tässä swatchissa näyttää hyvältä. Molemmat tuoksuvat siltä uunissa kovetettavalta muovailumassalta, millä lapsena askarreltiin. En löytänyt näitä vielä nettisivuilta, joten en tiedä montako sävyä valikoimista löytyy. Miinusta siitä, että poskipuniin (ja näemmä sinkkuluomiväreihin) on väkisin tungettu suti mukaan, koska niiden laatu on aivan onneton ja paketti olisi toimivampi ilman.

Kasvomeikeistä näyttäisi löytyvän myös mattameikkivoide, peitepuikko, valoa heijastava peitevoide ja puuteri.

Kubiss-London-Lipstick-01

Kubiss-London-Lipstick-02

Kubiss-London-Lipstick-03

Lipstick on koostumukseltaan on aika liukas. Enemmänkin hyvin sävyä antava kiiltopuna kuin cremepuna (ainakin näiden kolmen perusteella). Väri ei tuntunut kunnolla tarraavan kiinni huuliin, mihin olen muiden punien kanssa tottunut. Keskimmäinen Pink Dazzle oli hyvin glitterinen ja sen jäljiltä koko käsivarsi kimalsi. 24 sävyvaihtoehtoa (toivottavasti niissä olisi myös mattavaihtoehtoja).

Kubiss-London-Lipstick-04

Punat on sinetöity kiinni ean-tarralla, jonka sisältä löytyy inci. Tarra jättää jälkeensä inhat liimat, mutta ne saa irti, kun kärsivällisesti taputtelee liimakohtaa sillä juuri irroitetulla tarralla. Huulikiilloissa ja ripsiväreissä ei muuten ollut sinettiä valmiina, joten täytyy toivoa jälleenmyyjien sinetöivän ne teipillä.

Kubiss-London-Lipgloss-01

Kubiss-London-Lipgloss-02

Super Smooth Lip Gloss on aika tahmaista ja ne niin tuoksuvat kuin maistuvat marjaisalle. Peukku siis sille, ettei näissä ole halpaa ja muovista hajua! Perinteinen aplikaattori, joka annostelee kiiltoa maltillisesti. Vasemmalla oleva kultapersikka (numero 14, näillä ei ole nimiä) on todella nätti. Saamani sävyt on aika hohtavia, mutta uskoisin (toivoisin) valikoimasta löytyvän myös hiputtomia cremesävyjä. Ei mun juttu, mutta olen enemmän puna- kuin kiiltotyttö. 20 sävyvaihtoehtoa.

Kubiss-London-Nail-Polish-01

Kubiss-London-Nail-Polish-02

Kynsilakat on söpöjä! Tosin sisäinen neurootikkoni ahdistuu tuotetarroista, jotka eivät ole linjassa keskenään. ;) Nämäkin on vain numeroitu, ei nimiä. Pelästyin levittyvyyttä ensimmäisen kerroksen jälkeen, mutta toinen kerros tasoitti kaiken. Kuivuu suht nopeasti ja on hintaansa nähden mainioita. Lakat on nyt olleet kynsilläni kaksi päivää, eikä näkyvissä ole mitään kulumaa tai lohkeamaa. Yli 50 sävyvaihtoehtoa.

Sele-tyttönä en minkään tuotteen kohdalla saanut OOH-reaktiota, mutta aion antaa mahdollisuuden ainakin ripsiväreille, rajauksille ja aurinkopuuterille. Kynsilakat sai jo hyväksynnän. Ymmärrän kyllä, että näille on olemassa kohderyhmänsä, koska kaikki eivät halua laittaa niin paljoa rahaa kosmetiikkaostoksiinsa. Miinusta siitä, että pakkausten linja ei ole kovin yhtenäinen. Ripsivärit näyttää raikkailta ja trendikkäiltä, kun taas sinkkuluomivärien ja poskipunien soikio on todella vanhahtava. Miksei kaikki ole tuollaista söpöä väri-ilottelua? Sen lisäksi pakkaukset on halvan oloisia, mutta tähän hintaan sen ymmärtänee.

Mitä olette mieltä: voiko alle neljällä eurolla saada hyviä meikkejä? Ostatteko edes edullisia meikkejä? :)

Kaikki postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Elisa | Miten niin liikaa? sunnuntai 3. toukokuun 2015 at 10:51

  Mä olen jotenkin perusepäileväinen halpojen kosmetiikkatuotteiden kanssa. Ja nyt tarkoitan tällaisia todella halpoja, alle viiden euron tuotteita. Maybelline ja Rimmel kun nyt ovat kuitenkin keskimäärin siellä kympin tienoilla keskituotehinnaltaan, näin ainakin uskoisin. Jotenkin epäilyttää ennen kaikkea se, että missä nää oikein on tehty ja mistä? Kun jos tuosta summasta pitää kattaa kaikki kulut…

  Mutta odotan kuitenkin innolla sun arvosteluita! Eihän sitä voi tietää, vaikka löytyisi uusi ripsarisuosikki :)

  • Reply Myy maanantai 11. toukokuun 2015 at 21:31

   Hyvin tuttu tunne.. :)

 • Reply Sannak sunnuntai 3. toukokuun 2015 at 11:02

  Itse en ole mikään merkkiuskollinen kosmetiikan ostaja. Minulla on todella vähän selekosmetiikkaa, ihan vain taloudellisista syistä. Ja toisaalta pahimmat pettymykset olen kokenut juuri ns. laatumerkkien kohdalla. Mutta toisaalta sitten nämä todella edulliset sarjat ei kuitenkaan houkuttele. Suhtaudun jotenkin epäluuloisesti noiden laatuun ja raaka-aineisiin. Harvoin tulee kosmetiikkaa edes ostettua, siis lähinnä vain tarpeeseen, niin silloin mieluusti ostaa kerrasta heti toimivan tuotteen. Ja maksaa vähän enemmän kuin neljä euroa :)

  • Reply Myy maanantai 11. toukokuun 2015 at 21:33

   Kaikista varmin hinta-laatu-suhde löytynee sieltä keskihintaisten tuotteiden joukosta, jossa brändi itsessään ei varsinaisesti nosta hintaa, mutta kuitenkin niin tuotteen kuin pakkauksen raaka-ainekustannukset on pohjamutaa korkeammalla. :)

 • Reply Jonna sunnuntai 3. toukokuun 2015 at 12:58

  Mä tykkäsin noist ripsareista, paitsi se vedenkestävä ei toiminut mulla yhtään. Ja noi huulipunat on ihania! Hintaansa nähden ihan hemmetin hyviä. Huulikiillot, aukkapuuteri, kynsilakat, poskipunat ja noi linerit mulla vielä testaamatta, mutta avoimin mielin meen niidenkin suhteen, koska huulipunat ja ripsarit yllätti mut täysin.

  Onneksi on näitä tämänkn hintaisia meikkejä, jotka taatusti sopivat kaikkien kukkarolle :)

  • Reply Myy maanantai 11. toukokuun 2015 at 21:35

   Joo, onneksi on! Olisin ollut näistä liekeissä joskus esiteininä, kun anytime oli kovin juttu. :)

 • Reply Mia / Beauty Highlights sunnuntai 3. toukokuun 2015 at 18:40

  Ihana tuo turkoosinsävyinen kynsilakka! Sen voisin haluta :D Muuten en niin superedullisista meikeistä välitä. Mulla on jäänyt joku kammo, etten oikein osaa odottaa ihmeempiä halvoilta kosmetiikkatuotteilta :D Panostan mielummin yhteen luksustuotteeseen, kuin viiteen halpaan. Mutta kyllä joku halpa tuote silti aina välillä yllättää, ja silloin kyllä kehaisen sitä enemmän kuin kerran ;)

  PS. Mun sisäinen neurootikko moikkaa sun sisäistä neurootikkoa! :D

  • Reply Myy maanantai 11. toukokuun 2015 at 21:40

   Se oli kyllä nätti ja toimiva kynsillä! :)

   PS. Neurootikot <3

  Leave a Reply