Armani, Batiste, Body Shop, Clarins, Dermosil, Garnier, Joik, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Lavera, Loppuneet, Neutrogena, Öljyt, Seerumit, Soap & Glory, Vartalovoiteet, YSL

Syyskuun loppuneet

Ja täällä taas! Syyskuu oli runsas.

Clarins Santal Face Treatment Oil (30ml) / Pullaöljy oli ensimmäinen varsinainen kasvoöljy, jonka ostin. Loistava tuote! Miksen ole postannut tästä?
YSL Forever Youth Liberator Serum (7ml) / Ihanan marjaisalle tuoksuva, kevyt seerumi. Kosteutti kivasti ja imeytyi kuivaan ihoon todella nopeasti. Hyvä päiväkäyttöön! Onneksi mulla on näitä näytteitä vielä pari jäljellä.. :)

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Wash (200ml) / Kokeilin tätä muutaman kerran, mutta en itse tykkää kauheasti geeliputsareista, eikä tämä edes ole kuivalle iholle sopiva. Putsari tuoksuu miedon raikkaalle ja vaahtoaa hyvin maltillisesti. Annoin pullon Miehen käyttöön. Yritin äsken kymmenen minuuttia selvittää, tykkääkö hän enemmän vaahto- vai geeliputsareista, mutta emme löytäneet yhteistä kieltä. Lopulta hain erilaiset purkit näytille selventämään ja lopputuloksena geeli on parempi, kunhan se on pumppupullossa (tuubi tarvitsee kaksi kättä) ja ”toi vihreä” tuntui parhaalta, koska ”sillä sai puhtaammaksi kuin muilla”. Eli Mies tykkäsi paljon. :)
Lavera Ginkgo & Jojoba Pearls Purifying Scrub (50ml) / Tämäkin oli siipalla käytössä. En itse edes kokeillut. Oli kuulemma ihan hyvä, ei muita kommentteja.

Giorgio Armani Eyes To Kill Mascara WP (5.7ml) / HG-ripsiväri. Käyttäisin vain tätä, jos olisin rikas. Pysyi käytössä hyvänä noin neljä kuukautta. Käytin putkilosta vielä hieman kuivahtaneet loput ja tästä tuli ensimmäinen ripsiväri, jonka olen saanut tyhjäksi.
Invisibobble / Ensimmäinen napsahti poikki. Noin muuten tykkään näistä ponnareista paljon! Pysyy hyvin paikallaan lyhyessäkin tukassa.
Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips (15ml) / Tästä kulttirasvasta en tykännyt, joten pitkään auki ollut tuubi sai lentää roskiin, vaikka siellä oli vielä paljon tuotetta jäljellä. Jäi huulille aivan liian tahmeaksi ollakseen rasva.

Joik Grapefruit & Mandarin Bodylotion (150ml) / postaus / Loistava kosteuttaja! Täytyy vielä postaukseen lisätä, että valkoisella alulakanalla nukutun viikon jälkeen sänky näytti ihan siltä, että minulla olisi tapana uida itseruskettavassa.. Ostaisin keltaisuudesta huolimatta lisää.
Body Shop Mango Body Whip (60ml) / Nopeasti imeytyvä ja kevyt kosteuttaja. Nämä Body Shopin ohuemmat voiteet on kivoja aamurasvauksessa, kun pystyy pukea heti päälle.
Garnier Body Tonic Firming Hydrating Lotion (400ml) / Minulle aivan liian kevyt. Mies käytti tämän. ”Näitkö jotain eroa siinä keltaisessa purkissa (normaalin ihon) ja vihreässä purkissa (kuivan ihon) olevan voiteen välillä?” ”Keltainen tuoksui paremmalta.” Asia pihvi.

Batiste XXL Volume Dry Shampoo (200ml) / postaus / Loistavaa tavaraa! Uusi korkattu heti perään.
Soap & Glory Hand Food Hydrating Hand Cream (125ml) / Hyvä käsirasva päiväkäyttöön! Kosteutti kivasti, imeytyi hyvin, tuoksui miellyttävältä eikä tahmannut. Tuubiin jäi noin neljännes pilaantunutta voidetta, kun se oli kesällä unohtunut pöydälle mihin paistaa aurinko.

Clarins Men Shower Scrub (200ml) / Mies tykkäsi tästä todella paljon ja harmitteli, kun tuubi loppui. Olin ostanut tämän Bernerin ystävämyynneistä, joten lisääkään ei taida saada. Nyt käytössä oleva vihreätuubinen L’Orealin (ei miesten sarjaa) on njää, kun tämä oli lisäätähäntyytyväistäilmeilyä. Ymmärtäisin tästä, että Clarinsissa riitti kunnolla tehoja.
Dermosil Extra Treatment (200ml) / Apua miten vanha tämä tuubi on! Eikä sitten puhuta päiväyksistä.. Extra on huippuvoide ongelmaiselle kuivalle iholle. En vain tykkää, kun jämäkkä ja paksu koostumus on pakattu tuubiin, jota saa puristaa hulluna. Toimisi paremmin pumppupullossa tai jopa purkissa.

Neutrogena ja Batiste saatu pr-toimistosta. YSL tullut varmaan jostain goodiebagista ja Body Shop kaverilta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Jonna H. keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 08:48

  YSL Youth Liberatorin silmänympärysvoide on aivan ihanaa, olen käyttänyt sitä pari näytekappaletta, nyt alkoi kiinnostaa tuo seerumikin.

  • Reply Myy keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 09:03

   Mulla taitaa olla siitä sy-voiteestakin tuolla näyte odottamassa! Pitääkin korkata se seuraavana. :)

 • Reply Anonymous keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 09:52

  ”kun tämä oli lisäätähäntyytyväistäilmeilyä.” mitä? :D

  • Reply Myy keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 12:27

   En saanut siipalta mitään sanallista vastausta.. :D

  • Reply Myy keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 12:27

   Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 • Reply Mousse / kivipuuteri-kosmeblogi keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 10:43

  Loppuneita tuotteita on kiva lukea. Batiste XXL on kyllä niin hyvä, että en varmaan enää kokeile edes mitään muita kuivashampoita :D

  • Reply Myy keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 19:16

   Kiva kuulla! Se on kyllä loistava :)

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 15:04

  Mun miehellä on myös tuo Clarinsin kuorinta, ja kun sen korkkasi niin oli hyvin hämmästynyt kun ei ollut ilmeisesti aiemmin rakeita suihkutuotteessa kohdannut :D

  • Reply Myy keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 19:16

   Hihi, yllärirakeet! :D

 • Reply Nanna keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 19:11

  Pullaöljy on aivan täydellinen kuvaus tolle! :D Itekin oon yhen törpön sitä käyttäny,ihanaa et siihen on tullu pipetti. Muakin alko uteluttaa tuo YSL.. O.o

  • Reply Myy keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 19:16

   Joo pipetti on ihan ehdoton. En olisi siitä vanhasta kaatopullosta tykännyt. :)

  • Reply Nanna keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 19:48

   Onneks tuo öljy ei kuitenkaan oo ihan lirua mut sai sillä kuitenki aina koko pullon sotkeneen.. :|

  Leave a Reply