Aasialainen kosmetiikka, Hamstraus, Ihonhoito, Muji

Parhaat pumpulipuikot meikkaamiseen

Joudun heti alkuun tuottamaan pettymyksen, koska näitä ei myydä Suomessa. Lähin Muji löytyy kuitenkin Tukholmasta!

Itsehän roudasin muutaman paketin Lontoosta.. Mutta syystäkin, koska mitään vastaavaa en ole täältä löytänyt. Paketin tekstit hävisi suojamuovin mukana, mutta Mujista löytyy näiden ohuiden pumpulipuikkojen lisäksi myös ihan normaaleja puikkoja. Ei kannata sekoittaa niitä. Ja saa täyttöpakkauksia! Ostin siis yhden ”oikean” paketin ja kaksi täyttöä.

Verrokkina peruspuikko eli Pirkan reilun kaupan versio. Mujin ohuessa pumpulipuikossa on todella tiivis ja tarkka kärki, joten se on ihanteellinen siivoamaan pieniä meikkisotkuja silmien ja huulten ympäriltä. Itse ainakin sotken ripsivärillä ihan huolella (eikä huulipunat aina osu kohdilleen). Pumpuli ei nöyhtää yhtään, vaan pysyy tiukasti paikoillaan. Olen aikaisemmin käyttänyt meikatessa niitä teräväkärkisiä puikkoja, mutta ne menettää muotonsa heti ihokosketuksessa ja nämä ohuet voittaa ne 10-0.

Muji on mielenkiintoinen kauppa muutenkin. Ostin samalla naamiolappunappeja ja silmänympärysliuskoja. Nämä siis kostutetaan hoitonesteellä (tai sy-laput seerumilla) ja annetaan helliä ihoa muutama minuutti. Tuota naamionapista tulee siis ihan koko kasvojen kokoinen sheetmask, mutta se ei tietenkään ole yhtä kostea ja imukykyinen kuin oikea sheetmask. Helppoja hätäapuja kuivalle iholle. :)

Ostin myös yhden tuoksukynttilän. En ole vielä ehtinyt sitä polttamaan, mutta tuoksu on ihana ja paloaikaa luvataan 18h. Muji myy myös kaikenlaisia säilytysratkaisuja, mutta niitä en mennyt edes katsomaan, koska tiesin ettei laukussa ole tilaa millekään isommalle.

Kamera halusi tarkentaa mielummin kylässä olleeseen mummeliin, jonka päikkäreitä selvästi häiritsin. <3

Mitä kivoja löytöjä te olette tehneet Mujissa?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Laura @laurantaina tiistai 13. kesäkuun 2017 at 09:15

  Rrrrrrrakastan Mujia! Kodin sälää, järjestelytuotteita, kyniä, vaatteita, kahvilaa. Olen Muji-fani. Kosmetiikkatuotteista lempparini on Mujin vanulappuset; ne on mielestäni hinta-laatusuhteeltaan ihan lyömättömiä jos haluu tehdä kotona ”kangasnaamioita” ilman naamiolappunappejakin.

  xx Laura / http://www.lauraloukola.net/blog

  • Reply Myy keskiviikko 14. kesäkuun 2017 at 22:23

   Miksen tajunnut ostaa vanulappuja!!

 • Reply Martina tiistai 13. kesäkuun 2017 at 16:59

  En oo koskaan käynyt Mujissa, mutta kaiken netissä näkemäni perusteella Visaa ajatellen ei ehkä kannatakaan.. :DD

  • Reply Myy keskiviikko 14. kesäkuun 2017 at 22:23

   Haha totta :D

 • Reply TeijaH tiistai 13. kesäkuun 2017 at 20:27

  Kaikenlaista pientä, kätevää ja kestävää on tullut hankittua vuosien varrella. Ensin tulevat mieleen täytettävä matkaparfyymispray ja täytettävät matkaputkilot, sivellinpenaalit, ”hammasharjan seisontarenkaat” ja talveksi korvaläpykät joiden panta kiertääkin niskan takaa. Mujista löytyy kivoja juttuja.

  • Reply Myy keskiviikko 14. kesäkuun 2017 at 22:22

   Täytyy joku kerta tutkia siellä ihan ajan kanssa :) Nyt mun matkaseuraa ei ihan hirveesti kiinnostanut.

 • Reply Hanna tiistai 13. kesäkuun 2017 at 21:30

  Noita puikkojahan täytyy ostaa seuraavalla Tukholman reissulla, kiitos vinkistä! :) Mujia saa ostettua ensi syksyn Habitaresta :) Valikoimasta en kyllä tiedä sen enempää.

  • Reply Myy keskiviikko 14. kesäkuun 2017 at 22:22

   Hei mahtavaa! Täytyy siis kerrankin pyörähtää Habitaressa :)

  Leave a Reply