Batiste, Hiukset, Muotoilutuotteet, Öljyt, Redken, Rich

Hiuspelastajat

Mikä auttaa huonoon tukkapäivään?

Hiuspelastajat-01

Kuivashampoo pelastaa pohjan! Suihkin sitä joka puolelle tyveen, jonka jälkeen hieron ja möyhin hiuspohjaa sormin. Jos tukka tuntuu jäävän harmahtavaksi, niin sen voi vielä harjata läpi. Batiste on makuuni ehdoton ykkönen ja kevään uusista tuoksuista tämä neon lights paras.

Hiuspuuterilla saa jatkettua tyven teksturoimista ja mattaamista. Jos haluaa kunnon tömäkkyyden vaikkapa nutturan pohjaksi, niin kannattaa ripotella puuteri jakaus jakaukselta suoraan tyveen. Kevyemmän pidon saa ripottelemalla tuotetta sormiin ja hieromalla sen sitten tyveen. Jos päätyy pelastamaan huonon hiuspäivän letillä, niin kannattaa tuputella puuteria valmiin letin päälle ja taputella se näkymättömiin. Tämän jälkeen lettiä on liukkaassakin tukassa helppo nyppiä muhkeammaksi, eikä tarvitse pelätä sen hajoamista käsiin. Redkenin (purkkini vielä vanhassa ulkoasussa) ja Batisten koostumuksessa ei ole juurikaan eroa. Redkenin pullo on kuitenkin parempi, koska siinä on vain yksi reikä (eli maltillisempi annostelu) ja sieltä voi ”ampua” tuotetta ulos purkin ollessa pystyasennossa, joka on ihan ässä juttu niskavillojen kanssa. :) Tsekkaa postaus viime kesältä!

Tupeeraussuihke on ehdoton, jos hiukset jättää auki. Tätä suihkitaan tyveen (taas jakaus jakaukselta), möyhitään vähän sormin ja tadaa tukka on kuin tupeerattu! Jos haluaa supersuperpitoa johonkin kampaukseen, niin suihkeen lisäksi voi tupeerata kammalla. Olen postannut tästäkin ihanuudesta kolmisen vuotta sitten (apua miten aika rientää).

Kevyt viimeistelyöljy siloittaa latvat kuosiin, jos päätyy jättämään hiukset auki tai ponnarille. Tämä Richin pörheydenpoistaja on ensimmäinen suihkepullossa oleva öljy, jota pystyn oikeasti suihkimaan suoraan hiuksiin. Sumu on hyvin hienojakoista ja yhden painalluksen tuoma määrä sopivan maltillinen.

Mikä pelastaa teidät huonolta hiuspäivältä? Ihanaa juhannusviikonloppua muruset! <3

Batisten kuivis ja Richin öljy saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Petra/Viilankantolupa lauantai 20. kesäkuun 2015 at 11:29

  Hitto. Mä just tajusin et kiroan aina kampausyritysteni äärellä, kun tukka ei tottele. Yritän väsyttää itsepintaista kuontaloa ja päädyn väsyttämään ainoastaan onnettomat käsilihakset. Mutta mä.en.koskaan.tupeeraa. Voehan vitalis – siinäkö on mun kompastuskivi? Se tukkahan on liukas kuin ankerias? Haloo! :D Olen vältellyt tupeerausta koska jotenkin ajattelen sen rikkovan tukkaa, mutta nyt vasta tämän sun kolmen erilaisen purkkikarhennuksen äärellä ahavhduin siihen, että se käsiteltävyyshän tosiaan voisi tulla myös purkista?? Idiootti! :D Tänään pengotaan tukkapurkkeja ja testataan! :)

  • Reply Myy lauantai 20. kesäkuun 2015 at 12:06

   Karhennus on kaikki kaikessa! Muutenkin munkin tukka vaan liruisi pyörteiden sotkemana pitkin päätä. Mä kyllä myös tupeeraan aika usein. En välttämättä tiukasti kammalla, vaan sillain löyhästi harjalla.

 • Reply Hanneq maanantai 22. kesäkuun 2015 at 12:26

  Ihanasti Redken-parhaimmisto edustettuna!

  • Reply Myy torstai 25. kesäkuun 2015 at 20:47

   Tietty <3

 • Reply Heidi B keskiviikko 7. lokakuun 2015 at 12:03

  Jotkut jutut jää vaan mieleen, tämä oli sellainen. Oon varmaan viikon ajan miettinyt, että ”mikä ihme se karhentaja oli, josta Myy kirjoitti joskus kesällä.” Pitää ihan ehdottomasti kyllä nyt viimein ostaa tuo sillä tää tukka kaipaa tekstuuria todella kipeästi!

  • Reply Myy tiistai 13. lokakuun 2015 at 23:06

   Hii, ihan parasta <3

  Leave a Reply