Dr. Scheller, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Seerumit

Dr. Scheller Argan Oil & Amaranth Serum

Dr.-Scheller-Argan-Oil-&-Amaranth-Serum-01

Dr. Scheller on saksalaista (ooh ihanko totta) sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Merkki mainostaa tuotteidensa olevan nykyaikaisia, kontrolloitua, luonnollisia ja tehokkaita. Argan Oil & Amaranth -linja on suunnattu kiinteyttämään vaativaa ihoa. Kiinteytystä en (hope so) vielä tarvitse, mutta vaativaksi ihoani voisi sanoa.

Dr.-Scheller-Argan-Oil-&-Amaranth-Serum-02

Kuvittelin ensin tämän olevan todella öljyinen ja tuhti seerumi. Ehkä nimi ja lääkemäinen ruskea pipettipullo hämäsi. :) En katsonut inci-listaa etukäteen, joten yllätys olikin melkoinen. Seerumi on hyvin ohutta, vesimäistä ja yllättävän kevyttä. Se kosteutti ja napakoitti ihoa kivasti. Pipetti on toiminut hyvin ja sillä on helppo annostella tuotetta. Olen käyttänyt viidestä kuuteen tippaa kerralla, mutta vähemmän kuivalle iholle riittänee kolme. Seerumi tuoksuu raikkaan ja happaman sitruunaiselta, tykkään! Jos olisin tutustunut tuotteeseen ennen sen korkkaamista (enkä syöksynyt pullon kimppuun sokkona öljynkuvat silmissä), olisin säästänyt sen kesään. Ihoni kuivuus muuttuu vuodenaikojen mukaan ja kaipaan talveen enemmän täyteläisyyttä ja öljyistä pehmeyttä. Kesällä olisin voinut rakastua!

Dr.-Scheller-Argan-Oil-&-Amaranth-Serum-INCI

INCI. Alkoholisuus ei tuntunut iholla muuten kuin kevyenä koostumuksena ja nopeana imeytymisenä/haihtumisena. Tiesittekö muuten, että amarantti on toiselta nimeltään revonhäntä (!). Seerumissa sitä on siemenuutteen muodossa. Merkkiä myyvät hoitolat löydät täältä, mutta ymmärtääkseni näitä olisi myös Helsingin Stockmannilla. En tietenkään muistanut tarkistaa.

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mia / Beauty Highlights sunnuntai 12. huhtikuun 2015 at 21:48

    Dr. Schellerillä on muuten todella ihana kasvovesi! :) Blogissa olen siitä vinkannutkin ;) Tästä mulla ei ole kokemusta, mutta voisin ajatella tykästyväni tähän jo tuoksun perusteella :D Mä olen kyllä niin tuoksujen vietävissä…

    • Reply Myy sunnuntai 12. huhtikuun 2015 at 22:00

      Joo, tuoksut on niin tärkeä juttu! <3 Törmäsinkin siihen sun postaukseen, kun yritin kaivella tietoja Schellerin jälleenmyyjistä. :)

    Leave a Reply