Koti, Mies, Minä

Joululahjoja osa kaksi

Olen ottanut hyvin vähän askelia pois kosmetiikan maailmasta, joten ehkä voin tehdä niin nyt. Joulun paras ei-kosmeettinen joululahja oli mummoltani saamat kengät. Ihana rakas mummo on ottanut jo vuosia sitten linjan, että saamme valitse itsellemme jotain tarpeellista (yleensä vaatetta tai kengät), jonka hän sitten maksaa. Kunhan lahja päätyy paketissa jouluksi kuusen alle. :)

Kuolasin monesti Chie Miharan mielettömän kauniita ja pirtsakoita herrainkenkiä viime kesänä Zion ikkunan takana. En vain koskaan raaskinut ostaa niitä. Mallia löytyi vielä merkin omilta nettisivuilta oikeassa koossa, joten tilasin ne. Kevät tule jo!

Vaatelahjoin itseäni joulun jälkeisissä alennusmyynneissä. Dieselin (miesten) joggjeansit on olleet lempifarkkuni vuosia ja ne on kuluneet puhki molemmista polvista ja kohta myös persuksista. Satuin löytämään kivassa pesussa olevat naisten joggjeansit, joten nyt minulla on vihdoin toiset yltiömukavuusfarkut. Näissä on (ainakin minun koiville) vajaamittaiset lahkeet, tulee olemaan niiin hienot noiden kenkien kanssa, kunhan kelit sallii nilkkojen vilauttelun! Joggjeansit yhdistää kummallisesti verkkarit ja farkut; tuntuu päällä collareilta, mutta näyttää farkuilta.

Mun ykköstyttö on mieletön tyyppi ja se tekee hienoja neulejuttuja. Mun pinkit villasukat on edellisjoululta, tänä jouluna se teki Miehelle.

Mitä Mies teki omien joululahjojen suhteen? Osti itselleen kitaran! Mihin mun 10 vuotta sitten löytämä nörtti hävisi, mikä tämä muusikonrenttu on? ;) Tätä kuvaa ottaessa tuli hyvin ilmi mun mahtava musikaalinen lahjakkuus. ”Miten päin tätä pidetään? Mihin mä laitan mun kädet? Siis pitäiskö molempien käsien sormien tehdä jotain samaan aikaan?” ..lopputuloksena päädyin mittaamaan oman vireeni. Aikoinaan koulussa piti opetella soittamaan jotain soitinta. Valitsin synan, koska hyvän muistini kanssa pystyin opettelemaan ulkoa missä järjestyksessä mitäkin kosketinta piti painaa..

Olipas hassua kuvata jotain muuta kuin purkkeja. Löytyykö sieltä joku musiikillisesti yhtä tumpelo? Löytyyhän?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Anonymous torstai 23. tammikuun 2014 at 09:13

  Heh, kaikkea muuta olen varmaan elämäni aikana soittanut paitsi kitaraa, joten en minäkään tiedä miten päin sitä pitää pitää. :D Olen kai jotenkin valikoivasti musikaalisesti lahjakas. :DD

  Johanna

  • Reply Myy torstai 23. tammikuun 2014 at 15:30

   Eiköhän sekin suju, jos muut soittimet hoituu :D

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick torstai 23. tammikuun 2014 at 11:13

  Oon kans ihan tumpelo, ja mies soittaa kitaraa ja bassoa :) Toivon että sen musiikkigeenit päätyy meidän lapsille!

  Komiat kengät oot valkannut, noi jos mitkä on keväiset :)

  • Reply Myy torstai 23. tammikuun 2014 at 15:31

   Joo, meilläkin miehen musiikkigeenit lapsille kiitos!

 • Reply Ilona torstai 23. tammikuun 2014 at 12:16

  Toinen tumpelo täällä hei! Nokkahuilua osasin soittaa ala-asteella, mutta siihen se sitten jäi. Mies on onneksi musikaalinen, niin lapsilla on toivoa.

  Nuo kengät on ihanat! ^^

  • Reply Myy torstai 23. tammikuun 2014 at 15:31

   Hrrrr nokkahuilutraumat..

 • Reply Taru torstai 23. tammikuun 2014 at 13:07

  Haluan tommoset collegefarkut!! Haluan!! Heti!!

  • Reply Myy torstai 23. tammikuun 2014 at 15:32

   Ne on niiin mukavat <3

 • Reply Jonna H. torstai 23. tammikuun 2014 at 14:15

  Ihanat kengät! Munhan kotona majailee muusikonrenttu/kirjailija, nörtin vikaa siinä ei ole. Joten osaan osaksi samaistua. ;)

  • Reply Myy torstai 23. tammikuun 2014 at 15:33

   Mua vähän jännittää mitä tästä muusikkonörtti-yhdistelmästä tulee.. Ainakin se heti kytki kitaran piuhalla tietokoneeseen :)

 • Reply MaaLilla/Jenni torstai 23. tammikuun 2014 at 21:23

  Ai mitkä upeat kengät! :)

 • Leave a Reply