MAC, Meikkipohjat, Meikkisiveltimet, Silmämeikit

MAC part 3

Eilisessä joulukalenterin luukussa vilahtikin jo näitä meikkejä. :) Kävin alkukuusta tekemässä kolmannen täsmäiskun MAC:lle..

Kuten eilisestä meikistä huomasi, Beauty Marked on todella tumma. Napissa näkyy silti kaunis punainen hohto. Sen saanee paremmin esille, kun käyttää mustaa kynää alla pohjana. Nämä pelkkinä pannuina myytävät napit maksavat 14,50€.

Shroom on hohtava vaalea eli täydellinen korostussävy minulle. Olen käyttänyt Naked-paletin Virginin jo sen verran pitkälle, että oli pakko hankkia sille joku korvike. En haluaisi, että paletissa on korostusväri loppu, kun sen joskus ottaa reissuun mukaan.. Virgin ja Shroom on todella todella lähellä toisiaan.

Napit sujahtivat nätisti paikoilleen palettiin. Ostin söpön neljän napin paletin, joka maksoi 7,50€. Seuraava koko olisi ollut 15 (!) nappia, joka tuntui melko paljolta. Siltä väliltä ei harmiksi ole mitään. Ehkä ostan myöhemmin ison paletin säilytystä varten ja kovimman käytön sävyt pääsee pikkupalettiin. Näitä magneettipannuja on ainakin teoriassa helppo siirrellä paletista toiseen.. Paletin kansi sulkeutuu magneetilla, tykkään.

MAC:n sivellinperheeni kasvoi klassikolla eli 239:lla. Tämä kulttisivellin maksaa huimat 28,50€, mutta on jo parin meikin perusteella osoittautunut sen arvoiseksi. Kuten moni muu on kehunut, tällä voi tehdä ihan kaiken: pakata luomiväriä liikkuvalle luomelle, varjostaa luomivakoa, häivyttää ja levittää korostusvärin. Nappiostos!

Viime aikoina on myös iiihan pikkaisen väsyttänyt, mikä näkyy silmien alla. Diorin Nude on alkanut tuntua liian kevyeltä, joten ostin astetta stydimpää tavaraa. Pro Longwear Concealer tulee kätevässä pumppupullossa. 9ml tuntuu ihan hyvältä määrältä peitevoidetta, mutta harmiksi pumppu annostelee sitä liikaa, vaikka painaisi kuinka varovasti. Joka kerta on jäänyt hieman yli, vaikka silmienalusien lisäksi olen taputellut lisäpeittoa nenälle ja leualle. Ohut koostumus levittyy helposti isollekin alueelle. Minulle valittiin sävy NC15 ja se on toiminut todella hyvin. En tiedä kuinka kauan tämä 20€ puteli tulee päivittäisessä käytössä kestämään, mutta ihan varmasti ostan uuden tämän loputtua.

Oletteko jo löytäneet MAC:n luomiväreistä sen ykkössävyn, joka on ehdottomasti hankittava? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Ilona maanantai 23. joulukuun 2013 at 10:03

  Shroom kuuluu Mylarin kanssa ehdottomiin korostusvärilemppareihin! Satin Taupe taas on yleispätevä huippuyksilö, Club taas ihan vaan jännä. Nyt tuo Beauty Marked jäi kaivelemaan… :’D

  • Reply Myy maanantai 23. joulukuun 2013 at 23:59

   Täytyy käydä tutustumassa noihin! :)

 • Reply Elisa maanantai 23. joulukuun 2013 at 11:40

  Onnittelut MAC-perheenlisäyksestä ;) 239 on todellakin yksi parhaista siveltimistä, enkä ole halpiksista löytänyt sille toimivaa dupea. Se myös puhdistuu ihanan helposti, joihinkin halpissiveltimiin musta luomiväri jämähtää kiinni todella tiukasti.

  MAC-luomivärihypeen en ole vielä päässyt mukaan, mutta Shroom vaikuttaa sellaiselta yleissävyltä mikä olisi ehdoton hankinta.

  • Reply Myy tiistai 24. joulukuun 2013 at 00:00

   Kiva tietää, että on helppo pestä! En ole sitä vielä kerennyt pesemään :)

 • Reply MaaLilla/Jenni maanantai 23. joulukuun 2013 at 14:08

  Lääh, mitä löytöjä! Mun ehkä eniten käyttämät MAC sävyt ovat Shroom ja Jest, tummemmista rakastan etenkin Patinaa, en tiiä miksi. Siinä vaan on sitä jotain. :)

  • Reply Myy tiistai 24. joulukuun 2013 at 00:00

   Täytyy tutustua Jestiin ja Patinaan :)

 • Reply Päivi maanantai 23. joulukuun 2013 at 23:47

  Aivan loistavia ostoksia! Tuo peiteaine on HG-tuotteeni, samoin tuo sivellin on joka päivä käytössä.

  • Reply Myy tiistai 24. joulukuun 2013 at 00:08

   Oon niin tykästynyt molempiin! Huomaa kyllä, että olen pidempään seurannut sarjaa vaan sivusta, kun löytyy heti aika paljon kulttituotteita hankittavaksi :)

  Leave a Reply