OPI

OPI Nail Envy, viikko 0

Tästä alkaa projekti, jonka päämääränä on kauniit kynnet. Omat kynteni kasvavat kyllä, mutta lohkeilevat todella helposti. Pienikin napautus väärässä kulmassa pöydän pintaan, niin heihei kynsi. Pikkurilli ja nimetön kasvavat välillä hyvän mittaisiksi, mutta siitä ei ole niin iloa, kun muut kynnet katkeavat heti alkuunsa. Ilman lakkaa kynteni myös liuskottuvat. Tai itseasiassa ne liuskottuvat myös lakan kanssa, jos lakkaus on pari päivää vanha. Yrityksenä on saada Nail Envyn avulla edes jonkin mittaiset kynnet.Lähtötilanne! Kynnet ovat hieman eri pituiset, koska keskisormen kynsi on äskettäin lohjennut, mutta en halunnut viilata kaikkia muita yhtä nysiksi, kun kerrankin ovat edes hieman kasvaneet. Taisoittelen sitten, kun tuo yksi nysä saa vähän mittaa.


Ohjeiden mukaisesti, kaksi kerrosta OPIn Nail Envy Mattea.

Ihmeitä odotellessa. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply