Ekokosmetiikka, Ekovista, Ihonhoito, Isla Apothecary, Jolie Box, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, L'Atelier des Delices, Patyka

Syyskuun Jolie Box

Syyskuun Jolie Box oli ihana setti! Tällä kertaa keskityttiin vain yhteen asiaan – kasvojen hoitamiseen – ja minun makuuni se toimi loistavasti.

Ekovista Konjac Sponge Lavander (noin 9,50€) – En ole hetkeen käyttänyt konjac-sientä, mutta pidän niistä, joten kiva taas saada sieni käyttöön. Tämä laventeliversio on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle (eli just mulle), mutta toivon kovasti ettei se käytössä tuoksuisi laventelille. Olen aikaisemmin käyttänyt sientä iltaisin kevyesti vaahtoavan putsarin kanssa ja taidan mennä samalla kaavalla nytkin. Konjac-sienet valmistetaan konjac-kasvin juuresta, joten ne on täysin luonnollisia ja biohajoavia. Ekovista kehottaa vaihtamaan sienen uuteen 4-6 viikon välein, mutta muistan aikaisempien sienteni kestäneen useita kuukausia käyttöä. Tämän kuivan ihon laventeli-sienen lisäksi Ekovistalta löytyy kurkuma-sieni samealle ja ikääntyvälle iholle, vihreä tee -sieni kaikille ihotyypeille sekä bambuhiili-sieni rasvoittuvalle iholle.

Patyka Rosewood Velvet Cleansing Milk (noin 26€ / 150ml) – Täyteläistä puhdistusmaitoa normaalista kuivalle iholle. Tässä on pohjana seesaminsiemenöljyä. Tuoksuu pehmeälle ja hyvin miedon ruusuiselle. Taidan kokeilla tätä konjacin kaveriksi – niin kuin ne on tainneet Joliella ajatella. :)

Isla Apothecary Refine + Radiate Beautifying Face Mask (noin 26€ / 120g) – Isla on mulle ihan tuntematon merkki, mutta tämä jauhemainen kurkumanaamio on ollut kesän hittituote Joliessa. Naamiossa on siis vain kookos-, santelipuu- ja kurkumajauhetta – ei mitään muuta. Olen erittäin ilahtunut, että kerrankin on jauhemainen naamio ilman savea (!) ja tämä jännän mausteisen tuoksuinen oranssi jauhe herättää kiinnostusta. Teelusikallinen naamiota sekoitetaan veteen, kukkaisveteen tai hunajaan ja levitetään kasvoille 10-15 minuutiksi. Sekaan voi halutessaan laittaa muutaman tipan kasvoöljyä. Saisikohan tästä hyvin hellävaraisen testinaamion sekoittamalla jauheen tuon Patykan puhdistusmaidon joukkoon? Palaan tähän vielä!

L’Atelier des Délices Anti-Puffiness Eye Care Patches (noin 10,50€ / pari) – Silmänaamiolappujen materiaalina on 100% biohajoava lyocell, plussaa siitä. Odotukset ei muuten ole kovin korkealla, koska boksista aikaisemmin tullut saman firman kangasnaamio ei ollut mun mieleen. Se istui kasvoille huonosti, tuli niin lähelle silmiä ja tuoksui hyvin voimakkaalle, etten pystynyt pitämään naamiota kuin hetken kasvoilla. Korealaiset osaa naamioistuvuuden pikkasen paremmin kuin ranskalaiset.. Riippuu ihan näiden lappujen mallista (ja tuoksusta), että miten käy. Nesteessä on mm. ruiskaunokin- ja ruusunkukkavettä, hyaluronihappoa sekä aloeveraa.

Kiva kokonaisuus! Neljä täysikokoista tuotetta ja yksi pussinäyte. En muuten laskisi yhtä silmälappuparia täysikokoiseksi tuotteeksi, mutta ne myydään yksittäin (ja on todella suolaisen hintaisia), joten menköön. Laskin boksille arvoksi noin 72 euroa. Boksia voi tilata kolmen kuukauden settinä (79€ eli 26,30€ per boksi) tai kuuden kuukauden settinä (139€ eli 23,20€ per boksi). Oma puolen vuoden tilaukseni jatkuu vielä marraskuulle.

Toivottavasti lokakuun boksi on yhtä onnistunut! :) Tässä välissähän tulee taas Jolie Lux Box, jonka tilaamisen (tai josta teille kertomisen) missasin ollessani reissussa. Viime vuonna tuo yksittäinen luksusboksi tuli joulukuussa ja jotenkin pidin sitä parempana ajankohtana, mutta vamaankin boksissa on jotain pikkujoulukauteen ajateltuja meikkejä, joiden takia boksi tulee jo nyt. No, en pääse sitä teille esittelemään, sorry.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Kepa perjantai 15. syyskuun 2017 at 09:23

    Käytin silmälappuset saunan jälkeen ja pakettiin jäi vielä lirua nestettä aika paljonkin niin sekoittelin sitä muutaman kerran tuohon naamiojauheeseen. Tosin en tiedä säilyikö se neste oikeasti muutaman päivän paketin avaamisen jälkeen, mutta ihan tyytyväinen itse olin :D Tosi kiva boksi jälleen kerran!

  • Reply Kaisuli / Siamese Lipstick perjantai 15. syyskuun 2017 at 12:32

    Mulla on ollut nyt toukokuusta asti boksitaukoa mutta tilasin sen Luxin. Tästä boksista eniten olis kiinnostanut noi silmälaput, muistelen että se koko naaman versio kosteutti ihan hullun hyvin. Seuraavana päivänä ei iho jaksanut imeä päivävoidettakaan.

  • Reply Tuuli 💙 perjantai 15. syyskuun 2017 at 14:01

    Tää boksi oli kyllä huippu <3 Kaikki tuotteet jää itelle :) Kun näin "Pätäkän" puhdistusmaidon niin sydän suli, oon niin tykännyt edellisistä tuotteista. Islan purkki oli ottanut lootassa hieman osumaa, mutta ei haittaa käyttöä. Onneksi tosiaan on saveton tuote muuten olisi lentänyt kyllä jollekin kestävänaamaisemmalle 8D Sain tilattua Jolie Lux Boxin, toivottavasti se on mielenkiintoisempi kuin viime vuoden vastaava, siitä jäi uupumaan jokin "it-tekijä" :)

  • Leave a Reply