Aasialainen kosmetiikka, Body Shop, CHI, Depend, Dermosil, Hoitoaineet, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Kosé, Loppuneet, Louis Widmer, Lumene, Nivea, Sana, Seche, Steamcream, Tigi, Vartalovoiteet

Heinäkuu 2013 (osa 2)

Kyllä sitä tavaraa kului loppuunkin! Merkkasin ne tuotteet, joista löytyy jo oma postaus, niin pääsee helpommin lukemaan lisää. :)

Body Shop Nutriganics Foaming Facial Wash (150ml) / Body Shopin ekovaahto oli paras vaahtomainen putsari mitä olen kokeillut. Todella miellyttävän tuntuista, eikä ärsyttänyt ihoa yhtään. Käytin tätä siis kakkosputsarina, mutta huhujen mukaan siskoni on poistanut tällä meikkiäkin. Itse en kokeillut. Voisin hyvin ostaa uudestaan!
Dermosil Facial Wash (250ml) / Klassinen kasvopesu oli Miehellä käytössä. Itse olen käyttänyt tätä joskus teininä, tuli nostalginen fiilis. Minun mielestäni koostumus tuntuu miellyttävältä ja pesee hyvin, mutta Miehen mielestä ”se vaahtomainen on paljon parempaa” (eli Dermosilin Man-sarjan vaahtoputsari).

Body Shop Aloe Calming Toner (200ml) / Ostin tämän myyjän suosituksesta, kun menin etsimään kurkkukasvovettä (buhuu se vanhojen klassikkojen paluu oli vain väliaikaista). Pullon korkattua muistin heti, miksen tykkää tästä aloe-sarjasta. Tämä nimittäin haisee nenääni ihan liimalle, sillein huonolla tavalla. Kasvovetenä keskinkertainen; hoitaa hommansa, mutta ei jää mieleen. En aio taas vahingossa ostaa uudestaan.
Sana Hiaruronsan Moisture Mist (50ml) / Hiaruronsan aka ”The Moisture Ambassador” lupaa tuoda kuivalle iholle kosteutta ja parannusta. ;) Japanilainen Sana on kyllä söpö merkki ja tämä kosteussuihke varsin hyvä! Yhdellä suihkaisulla tuotetta tulee vähän ja sumu on todella kevyt, joten sopii hyvin meikin päälle.

Steamcream (75g) / postaus / Oi, ihana Steamcream, miksi haiset niin pahasti laventelille? Loistava voide, mutta ei sovellu laventeliällöksyjälle.
Body Shop Nutriganics Drops of Youth (30ml) / postaus / Toinen pullo tätä loistavaa pre-seerumia. Tykkään! Kierrätysnatsin vinkkinä pipetin lasinen putkilo lähtee varovasti vetämällä irti, jolloin sen voi kierrättää lasisen pullon mukana ja muovisen korkin kipata energiajakeeseen.

Sana Hadanomy Collagen Cream (100g) / postaus / Varsin hyvä geelivoide suloisessa purkissa.
Lumene Sensitive Touch Daily Moisture Cream (15ml) / Tämän käytti Mies yövoiteena. Itse olen käyttänyt yhden näytepurkillisen aikaisemmin, enkä tykännyt. Jotkut voiteet tekee kummallisen kalvon ihon pintaan ja heti levittämisen jälkeen tuntuu siltä, että iho yrittäisi puskea kaikki maailman hiet tuon kalvon läpi. Tämä tekee sitä minulle, Mies ei valittanut.

Body Shop Vitamin C Microdermabrasion (6ml) / Ihan loistava mikrokuorinta! Ostin alkuun vain näytepussin ja vaikka se väittää olevansa yhdeksi käyttökerraksi, käytin minä tästä kolme kertaa. Teki ihosta ihanan pehmeän ja tuoksui todella voimakkaan appelsiiniselle. Ostan lisää.
Kosé Softymo Nose Clean Pack (1kpl) / postaus / Oho, postaus onkin jo kolmen vuoden takaa. Tykkään näistä vieläkin! :)

Nivea Express Moisturising Body Lotion (400ml) / Mies käytti tätä pulloa pitkään. Toimi kuulemma ihan hyvin, mutta ”se vihreä on parempaa” (Garnierin normaali-ihon versio). Minulle hyvä perusvoide kesäkäyttöön, vähän tylsä tosin.
Dermosil Aloe Gel (100ml) / postaus / Taas yksi tämmöinen.. En ole muuten korkannut uutta (!), vaan yritän pärjätä ilman ja käyttää tilalla Paulan mystistä ärsytyksenpoistonestettä.

Louis Widmer Antiperspirant Deo Roll-On (50ml) / postaus / Toinen HG-deoni petti minut loppuvaiheessa, mutta niin teki samaan aikaan ihan kaikki muutkin. Tiedä sitten syytä. Palaan tähän kyllä tauon jälkeen.
Ma Provence Shampoo Bar (25g) / postaus / Palahan osoittautui minun päähän sopimattomaksi, mutta Mies käytti tämän loppuun. Tai ei ihan loppuun, kun se hajosi. Toimi hänellä hyvin, mutta kuulemma perinteinen shampoo on kivempaa ja tämä haisi hassulle. Olen samaa mieltä.

Tigi Catwalk Curlesque Hydrating Conditioner (750ml) / Viimeinen jättipönttö tyhjeni. En jaksanut valutella pohjalla olevia jämiä toiseen purkkiin, kun pumpusta ei tullut enää tavaraa. Perushyvä kosteuttava hoitis, mutta matkan varrella kyllästyi. Se käy tosin kaikissa jättipurkeissa.
CHI Volume Booster (250ml) / CHIn silkkitipat on ihania, mutta tämä ei ollut yhtä mieleenjäävä. Antoi kyllä tukea föönauksen alle, mutta annostelun kanssa sai olla tarkkana ja pullon suutin tukkeutui välillä. Tuoksu ei ollut niin huumaava kuin silkkitipoilla.

Depend Ympäristöystävällinen Kynsilakanpoistoaine (250ml) / Nimi, jota kukaan ulkomaalainen ei tule ymmärtämään. :D Dependin öljyinen vihreä on lempparini, koska se ei kuivahda pumpulilappuun kesken poistamisen, eikä se levittele hippusia ympäri sormia.
Seche Vite Dry Fast Top Coat (14ml) / Montakohan pulloa Sechea olen käyttänyt? Monta. Tästä pullosta jäi vain noin viideosa käyttämättä paksuuntumisen vuoksi.

Löytyikö joukosta teidän lemppareita tai inhokkeja? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 08:23

    Tuo The Body Shopin mikrokuorinta alkoi kiinnostamaan. Ei sillä, rakastan varmaan kaikkia kuorintoja missä lukee microdermabrasion, mutta en siis edes tiennyt, että Body Shopilla kyseistä tuotetta on valikoimissa. Pitääpä tutustua lähemmin :)

    Seche Vite on huippu, vaikkakin se kutistaa lakkausta. Tosin huomasin, että aiemmin käyttämäni Sally Hansenin Insta-dry ei kestä minulla kynsien kärjissä, vaan lakkaus kuluu niistä pois tyyliin päivässä, joten lopputulos on ihan samanlainen Sechea tai Sallya käytettäessä. :DD

    Johanna

    • Reply Myy keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 10:11

      Kannattaa tutustua! :)

      Mä olen onneksi välttynyt tolta Sechen kutistusefektiltä, mistä moni tuntuu kärsivän.

    Leave a Reply