CHI, Hiusnaamiot, Hiusvärit, Hoitoaineet, Itseruskettavat, Karvojen poistaminen, Kasvovoiteet, Kynsilakat, L'Oreal, Nuxe, Pirkka, Veet

Hankintoja ja loppumisia


Olen tasan kerran aikaisemmin laittanut hiuksiini raitoja, mutta siitä on reilusti yli neljä vuotta aikaa. Testauksessa oli silloin joku hiusväri & raidat -paketti, jonka mukana tuli raitojen levitykseen ainoastaan ripsiväriharjan tyyppinen väline. Kiitos silkkisen ja todella helposti takkuuntuvan hiuslaatuni – harja jäi tukkaani kiinni lähes jokaista raitaa levittäessä. Voitte varmasti arvata kokeilinko toista kertaa! Tässä paketissa on levitysharjan lisäksi ihan perinteinen huppu, toivottavasti sen kanssa onnistaa paremmin. Ja tukkani on nyt muutenkin blondi, joten ei niin täydellinen lopputulos ei heti hyppää silmille. Haussa lähinnä lisää sävyjä päähän.


Hankkiessani edelliset minikokoiset kylmävahaliuskat, oli niitä Veetillä tasan yhdenlaisia. Nyt valikoimissa oli erikseen liuskat kasvoille ja muualle vartaloon, enkä tosiaan ymmärrä miksi. Ehkä ne toiset liuskat on hieman isompia? Päädyin ostamaan nämä, koska samalla hinnalla paketissa oli useampi liuska. Paketti tosin kestää ikuisuuden, kun käyttää yhden ”liuskaparin” noin kerran kuussa.. Poistan liuskoilla kasvoista sellaista hentoa karvaa, jota ei jaksa pinseteillä nyppiä.


Tarvitsin myös jotain hätäpelastusta hiuksilleni. Minulla ei ollut yhtään hiusnaamiota ja ajattelin ostaa paljon kehutun L’Orealin Nutriglossin. Sitä ei kuitenkaan jostain syystä ollut liikkeessä, jossa asioin, joten päädyin puolipaniikissa L’Orealin Elvital Nutrition & Shimmer -maskiin.


Silk Infusion loppui, uusi pääsi käyttöön. Jos olisin ollut fiksu (minäkö?), niin en olisi leikannut tätä minikokoista 50 ml purkkia rikki, koska olisin voinut kaataa tänne uudesta 150 ml purkista tököttiä matkoja varten. On aina yhtä kivaa olla jälkiviisas!


Jälkiviisaana voin myös todeta, että myös tämän minikokoisen Nuxen Crème Fraîchen olisi voinut säästää jotain matkaa varten. Tämä oli kuitenkin normaalin ihon versio, joten turhan kevyt minulle yksinään. Käytin öisin öljyn päällä pois.


Loppuihan tämäkin! Pirkan kynsilakanpoistoaine oli hätäinen hankinta, kun lähikaupassa ei muuta ollut. Aika tujua, en ostaisi uudestaan ellei tule samanlaista pakkotilannetta.


Harmi kyllä myös L’Orealin Sublime Bronze -kuivasumute kasvoille loppui. Nyyh, nyt muutun takaisin valkoiseksi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sagu sunnuntai 29. marraskuun 2009 at 23:15

    Nutriglossia ei kyllä jostain syystä meinaa löytyä joka paikasta, luulin jossain välissä että se on lopetettu :o Sokokselta sitten löytyi kumminkin.

  • Leave a Reply