EOTD, Rimmel, Sensai, Silmämeikit

EOTD: Retroa

Sain testattavaksi Rimmelin retrohenkisen ripsivärin ja rajaustussin, joilla lähdin toteuttamaan teemaan sopivaa meikkiä. Päätin kreiseilyn sijaan pysyä työkelpoisella linjalla, koska kaikki muutkin blogini meikit on työmeikkejä.

Minun lemppari siipirajaukset on nysiä ja töpöjä. Jotenkin tämmöinen malli vaan istuu hyvin silmään ja muodostuu kuin itsestään. Muuten pidin silmämeikin simppelinä. Väritin toki kulmat selkeiksi, mutta luomella ja kulmaluulla on vain kevyesti vaaleaa luomiväriä sekä luomivaossa hento ruskea varjostus tuomassa silmälle muotoa. Siipeilyn kaveriksi sopii hennon pinkit posket ja fuksiat huulet.

En ole aikaisemmin käyttänyt Rimmelin tuotteita oikeastaan ollenkaan. Se on vaan hautautunut muiden markettimeikkien sekaan. ScandalEyes Retro Glam Mascara lupaa pitkät, tuuheat ja näyttävät ripset sekä avartuneen katseen. ScandalEyes Thick & Thin Eyeliner lupaa hiilenmustaa jälkeä, jonka paksuutta on helppo säädellä. En ole koskaan käyttänyt tussikärkisiä eyelinereita. Tykkään todella paljon Sensain linerin taipuisasta kuitusiveltimestä ja vanha suosikkini vuosien takaa on Lancômen Artliner, jossa on joustava huopakärki. Olen pelännyt huopatussien olevan liian kovia ja värin annostelumekanismin puutteen aiheuttavan ongelmia.

Ripsivärissä on pyöreästi muotoiltu iso kuituharja. Alkuun se tuntui hieman kömpelöltä, mutta kokoon tottui nopeasti. Harjassa on juuri sopivasti tuotetta, joten annostelu toimii hyvin. Massa on notkeaa, muttei liian märkää ja sen takia yllättävän nättiä jälkeä saa heti korkattuaan ripsivärin. Kunhan massa hieman kuivuu ja paksuuntuu, tulee ripsiin vielä enemmän runsautta. :) Tykkäsin!

Tussin kärki on hauskan mallinen ja muistuttaa kalligrafiatussia. Käyttämällä kärkeä erilaisissa kulmissa saa haluamaansa leveyttä. Kuten tässä instakuvassa testailin. Noin muuten tussi oli.. Noh, sitä mitä pelkäsinkin. Tälläiselle joustaviin siveltimiin tottuneelle kärki tuntui kovalta ja epämiellyttävältä luomea vasten. Parilla ensimmäisellä käyttökerralla kynästä tuli nätisti mustetta ulos, mutta kolmannella se hyytyi kesken meikin. Olisin todella kaivannut sitä nappia, jolla kärkeen saisi vapautettua lisää tavaraa. Neljännellä kerralla sain aikaan vain surkeaa harmaata suhrua. Ilonalla tussi on pelittänyt paremmin, ehkä tämä oli maanantaikappale?

Tein seuraavana päivänä saman meikin (miinus huulipuna), ihan vain testailumielessä. Ja pieni valonhäivähdys antoi toivoa paremmista kuvista.. Rajauksen muoto on haettu Rimmelin tussilla, mutta tuon kuivahtamisongelman takia jouduin värittämään sen Sensain tussilla. Tämän jälkeen olen itseasiassa mennyt samanlaisella rajausmeikillä koko viikon, hups!

Huomenna alkaa teemaan sopiva arvonta. :)

Rimmelin tuotteet on saatu blogin kautta testiin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Salla perjantai 22. marraskuun 2013 at 12:59

  Tosi nätit rajaukset olet tehnyt, ihanasti sopii silmiisi! :)

  • Reply Myy perjantai 22. marraskuun 2013 at 19:37

   Kiitos! :)

 • Reply Kissis perjantai 22. marraskuun 2013 at 14:23

  Sulla on ihana nenä! Ei mulla muuta.

  • Reply Myy perjantai 22. marraskuun 2013 at 19:37

   Hihi, kiitti :D

 • Reply MariaGlow perjantai 22. marraskuun 2013 at 22:19

  Tosi nätisti sopii sulle tuollainen paksumpi rajaus! :) Mun silmään ei istuis, mutta sulle sopii tosi kivasti! Kaunista!

  • Reply Myy perjantai 22. marraskuun 2013 at 22:54

   Kiitos! Tämä ei ole edes paksuimmasta päästä.. :) Olen huono tekemään ohuita rajauksia.

  Leave a Reply