OPI

Kimaltavaa hopeaa!

Violettien kukkakynsien innoittamana päätin tehdä samaa hopealla ja sinertävällä glitterillä. Mielestäni näistä ei tullut ihan yhtä nätit, mutta sievät silti. :)

Pohjalla OPI Nail Envy Dry & Brittle, 3x OPI How To Jamaica Million, kukat ovat tarroja & niiden päällä kerros Orlyn Calcium Shieldia, 2x OPI Dazzle Me. Kuivatettu Poshella.

Tässä pelkkä How To Jamaica Million, kolme kerrosta. Kaunis hopea, mutta raidottuu levittäessä hieman ikävästi. Pelkkää tätä käyttäessä tarttisin ainakin neljännen kerroksen lisää, jotta kärjet peittyisivät kokonaan.

Tarrat on samoja joita käytin violeteissa kynsissä, mutta jotenkin ne eivät sulautuneet näihin kynsiin yhtä saumattomasti.

Sekosin eilen hetkellisesti H&M:n nettikaupassa, kun tajusin kaikkien loppujen Sonia Rykielin alusvaatemalliston rippeiden menneen alennukseen – ja millaiseen alennukseen! No, pikkareita tarvitsee aina, joten ei ne yhdeksät tilatut haittaa ollenkaan. Mukaan tuli myös kaksi sukkanauhavyötä ja ihastuttavat pinkit timanttiballerinat, jotka tosin ovat liian isot. Ne tulevatkin parvekekäyttöön, joten koko ei ole ongelma. ;) Edelliset Hello Kitty -parveketossut on 1,5 vuodessa niin kulahtaneet, että joutavat kaatopaikalle.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lucy maanantai 25. tammikuun 2010 at 12:28

    Mulle kävi siellä Hennesin nettikaupoilla ihan samalla tavalla :)

  • Leave a Reply