NYX, Silmämeikit

Lisää NYXia!

Ja ensimmäinen tilaukseni Cherry Culturesta. :) Aikaisemmin olen tilannut NYXia Nonpareil Boutiquesta. Paketin saapumisessa kesti tasan kaksi viikkoa tilauksen lähettämisestä. Tein tilauksen viisi päivää ennen sen lähettämistä, mutta olettaisin käsittelyn viivästyneen ale-päivien takia.

Kaksi Jumbo Eyeshadow Pencilia lisää. Minulla nämä toimivat loistavina pohjustuksina luomiväreille. Sävyt 610 Oyster ja 608 Cottage Cheese. Molemmat hieman helmiäisiä.

Kaksi Dramatic Chromatic Eyeshadow Pigmentia. Pähkäilin pitkään sävyjen kanssa (liikaa vaihtoehtoja) ja uskoin löytäneeni loistosävyt. Pakettia avatessa tulin siihen tulokseen, että nämä ovat todella samanlaisia. :D

Tässä vaiheessa oli vielä aika epätoivoinen olo.

Huh! 55 Iced Mocha on selvästi vaaleampi ja ruskeampi, kun taas 41 Beanie on tummempi ja punertavampi. Tässä reilulla kädellä ilman pohjustusta. Ja jep, kannattaa paniikissa laittaa värit juuri sen pullistelevan suonen päälle.

Triple Shadowseista 35 Ultra Chic, jossa on kolme vaaleaa korostussävyä. Harmahtava on hieman hohtava, kellertävä ja valkoinen mattaisia. Harmaata ajattelin lähinnä jonkun muun (tumman) luomivärin päälle.

Nopeasti sormilla pyyhkäistynä. Koska olen fiksu, on nämä tietysti päinvastaisessa järjestyksessä. Harmahtavan koostumus on hieman karheampi, kaksi muuta on selväti silkkisempiä.

Toinen Triple Shadows, 33 Lake Moss. Minulla on aika vähän tummia varjostussävyjä, joten tämä tuli tarpeeseen. Punertava, sinertävä ja vihertävä. ;)

Nopeasti sormilla pyyhkäistynä ja sama homma, värit väärinpäin. Punainen ja sininen on koostumukseltaan samanlaisia, vihreä hohtavampi (ja karheampi).

Tähän mennessä kaikissa NYXin luomiväreissä on ollut loistava koostumus ja hyvin pigmenttiä (aikaisemmin hankittuna yksi triple, yksi solo ja kasa toisenlaisia irtovärejä).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hannukkaz torstai 24. kesäkuun 2010 at 14:58

    Ihania värejä!! Miksen itse jaksa meikata silmämeikkiä muuten kuin ripsarilla ja harvoin rajauksella.. Olen hiukan laiska :D (Pst. Saat nuo sävyt oikeinpäin kun käännät kuvat niin, että sormet osoittavat alaspäin :D)

  • Reply kiukkupussi torstai 24. kesäkuun 2010 at 23:01

    Kokeilin sitä, mutta näytti tosi kummalliselta. :D

  • Leave a Reply