Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Bioderma, Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Goldwell, Hoitoaineet, Huulikiillot, Huulimeikit, Ihonhoito, John Frieda, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Kiehl's, Kulmakynät, Loppuneet, Lush, MAC, Meikit, Misellivedet, Nivea, Öljyt, Redken, Seerumit, Shampoot, Silmänympärysvoiteet, Supermood, To Be Nang, Vartalovoiteet, Vaseline

Huhtikuun loppuneet

Huhtikuun-loppuneet-01

Kolmasosa vuodesta paketissa! Tuntuu, että aika vaan juoksee eteenpäin. :)

Huhtikuun-loppuneet-02

Bioderma Sensibio Micellar Water (500ml) / Bioderman misellivesi on edelleenkin suosikkini numero yksi. Hellävarainen, tehokas, neutraali, käytännössä tuoksuton, eikä jätä mitään ihofiilistä. Vielä kun tätä saisi Suomesta. Kyseinen pullo on ostettu Ranskasta ja siellä tuote taitaa kulkea vanhalla nimellään eli Crealine H2O:na. 5/5
Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover (125ml) / Yllättäjä! Olin luullut, etten voi käyttää nestemäisiä sy-putsareita ilman vanulappuja, mutta olin väärässä. Tämä on nopea ja hellävarainen. Ei kirvele silmissä. Ostin ja korkkasin heti uuden. 5/5
To Be Nang Gold 24K Snail Nutrition Hydro Gel Mask (35g) / Nimihirviö on korealainen hydrogeelinaamio. Vähän kuin kangasnaamiot, mutta materiaali on kuin kiinteää geeliä (ja kahdessa osassa, jotta se olisi helpompi laittaa kasvoille). Tuntuu iholle todella kivalta ja jännältä! Tämä kosteutti tehokkasti, mutta en suosittele nukahtamista naamio naamalla, vaan kannattaa pysyä siinä 20-30 minuutin vaikutusajassa. Naamio nimittäin lähtee vähän kiristämään, kun kosteus on siitä ihoon imeytynyt.. Oli hyvä herätys! :D Nassu oli tämän jäljiltä ihanan tasavärinen ja hyvinvoiva. 4/5

Huhtikuun-loppuneet-03

Kiehl’s Daily Reviving Concentrate (15ml) / Ihana! Aamukäyttöön tarkoitettu öljyasia tuoksuu hedelmäiselle ja saa ihon hehkumaan. Käytin seerumin alla. Ja ostin uuden isomman pullon! 5/5
Dr. Hauschka Revitalising Day Cream (30ml) / postaus / Perinteinen ongelma: iho tykkäsi voiteesta, nenä ei. Mulle käyttökokemus on niin iso osa tuotteen toimivuutta, että pelkkä hyvä ihofiilis ei riitä. :) Lasinen pumppupullo on todella hyvä käyttää. Suosittelen lämpimästi ei-niin-herkkänokkaisille. 3/5
Supermood Beauty Sleep Youth Restoring Eye Serum (15ml) / postaus / Haluaisin kovasti tykätä tästä enemmän, mutta tuote jäi silti vain ihan hyväksi silmänympärysvoiteeksi. 3/5
Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate (näyte 2ml) / Pelkäsin kovasti, että tämä on liian laventelinen, mutta pystyin käyttämään! Tuntui iholla oikeen hyvältä (tästä riitti noin viikoksi), mutta ei aiheuttanut samalla tavalla välitöntä ihastusta kuin aamuversio. 4/5

Huhtikuun-loppuneet-04

Vaseline Intensive Care Essential Healing (200ml) / Perusneutraali rasva salikassiin. Ei tuoksu paljoa ja imeytyy nopeasti (eli hyvä kun ympärillä on muita ihmisiä), mutta tehot ei jatkuvassa käytössä riitä kovin kuivalle iholle. 3/5
Lush New Charity Pot Hand and Body Lotion (95g) / postaus / Ihana vartalovoide! Täyteläistä, todella riittoisaa, hyvin kosteuttavaa ja mukavan mausteisen tuoksuista. Ja kaikki tuotto menee hyväntekeväisyyteen. 5/5

Huhtikuun-loppuneet-05

Redken Hair Cleansing Cream Shampoo (300ml) / Lemppari syväpuhdistaja! Nyt pähkäilen, että ostanko samaa lisää vai testaanko jotain muuta kehuttua.. 5/5
Goldwell Kerasilk Color Protective Blow-Dry Spray (125ml) / postaus / Todella kiva suihkutettava hoitsikka, jota voisin hyvin ostaa. 5/5
John Freida Frizz Ease Forever Smooth Shampoo (250ml) / postaus / Hyvä markettishampoo. Pesi pehmoisesti, eikä jättänyt hiuksia takkuisiksi. 3/5

Huhtikuun-loppuneet-06

MAC Cremesheen Glass, star quality (2.7g) / En ole huulikiiltotyttöjä, mutta tämän tahmaton ja rasvamainen koostumus oli mieleeni. Kiva korallipinkki sävy! Ja loppuneesta huulimeikistä voi ansioituneesti pistää pienet bileet pystyyn. 4/5
MAC Eye Brows, lingering (0.09g) / postaus / Parhaita kulmakyniä ikinä. Supertarkalla kynällä on ilo piirtää. Harmiksi iloa riittää vain noin kolmeksi kuukaudeksi. :) 5/5

Siipalta ei loppunut mitään. Mites teillä meni? :)

Goldwell, John Frieda, Supermood ja Vaseline saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Charming Nails perjantai 20. toukokuun 2016 at 09:04

  Mulla tuo Nivea taas kirvelee :D olen superherkkä silmämeikinpoistoaineille, on ne tietyt mitä käytän. Tämän käytän kun tuli LivBoxissa mutta en osta toiste :/

  • Reply Theressa lauantai 21. toukokuun 2016 at 08:46

   Mulla on sama ongelma. Tällä hetkellä pystyn käyttämään oikeastaan vain Lumenen silmämeikinpoistoainetta, kun siinä Garnierin kaksifaasisessa violetin värisessä putsarissa on sitä kohuttua ainetta, mikä polyaminopropyl biguanide se olikaan. :D

  • Reply Myy torstai 26. toukokuun 2016 at 21:50

   Musta olis jotenkin tosi hauska tietää, että mitkä jutut sitä kirvelyä aiheuttaa, kun eri ihmisillä kirvelee eri putsarit. :) Mä pystyn tän Nivean kanssa ihan avaamaan silmät kesken putsauksen, eikä mitään.

 • Reply Nanna perjantai 20. toukokuun 2016 at 14:27

  Hitto nuo Khiel’sit vaa kiinnostaa! Olis varmaan iteki ryhdistäydyttävä sen saralla :D

  • Reply Myy torstai 26. toukokuun 2016 at 21:50

   Ne on ihania <3

 • Reply Päivi torstai 26. toukokuun 2016 at 16:18

  Miten silmämeikinpoistoainetta voi käyttää ilman vanulappuja? :o Mulle ei ole tullut koskaan mieleen edes kokeilla. Kerro! :D

  • Reply Myy torstai 26. toukokuun 2016 at 21:51

   Lorautan kämmenelle, hieraisen kädet yhteen ja työstän silmiin. :) Kuulosti ihan kreisiltä, kun joku lukija siitä vinkkasi, mutta toimii!

  • Reply Myy torstai 26. toukokuun 2016 at 21:51

   Niin siis ainakin näissä kaksifaasisissa litkuissa, missä on öljyä mukana. En ole kokeillut öljyttömällä :)

   • Reply Päivi torstai 26. toukokuun 2016 at 22:51

    Täytyy kokeilla heti seuraavaksi kun jaksan meikata! :D Tuntuu, että vanulapuilla jotenkin helposti venyttelee tota sy-ihoa.

    • Reply Myy torstai 26. toukokuun 2016 at 22:53

     Kannattaa! Mulla vanulaput raastaa ihon ihan rikki.

  Leave a Reply