Aasialainen kosmetiikka, Bare Minerals, Dermosil, Hawaian Tropic, Juju Cosmetics, Lumene, Meikkipohjat, Seerumit, Vartalovoiteet

Loppuneita ja uusia tilalle

Vihdoin Lumenen Vitamin C+ -sarjan Virkistävä & Uudistava Seerumi loppui. Tämän idea tuntui hyvältä, joten ehdottomasti tätä oli kokeiltava. Odotin myös aika paljon, koska olin juuri edellisenä seerumina käyttänyt samaisen sarjan Energisoivan Tehohoidon, joka oli ihanaa. No, jotain kertoo jo se, että sarjan uudistuksen myötä tämä tuplaseerumi jäi pois. Kyllähän minäkin tämän käytin hampaita kiristelemättä loppuun, mutta en ostaisi uudestaan (mikäli se olisi mahdollista).

Molemmat seerumit tuoksuivat ihanalle. Aamuseerumi pirteästi appelsiinille ja iltaseerumi mustikalle. Jostain syystä aluksi joka ilta mieleeni tuli vain mustikkakossu, mutta siihenkin tottui.. Koostumus ei ollut mieleeni. Tykkään siitä, että voin sormin levittää (ja hieroa) seerumin ihoon. Näiden kanssa se ei toiminut, vaan minun piti pumpata seerumia kädelle, hieraista kädet yhteen ja pyyhkäistä käsillä kasvot läpi. Käytin kaksi pumppausta kasvoille ja kaulalle sekä kaksi pumppausta decolteelle. Tämä humahti ihoon sen verran nopeasti, että sormin levittäessä määrän olisi oltava isompi. Kuitenkin jo käyttämäni määrä oli siinä rajoilla, että alkaako päälle tuleva rasva rullautua ikävästi. Kokeilin useampaa eri rasvaa, osaa ei voinut käyttää ja osa toimi, kunhan oli varovainen seerumin annostelun kanssa. Tämän lisäksi aamuseerumi melko usein kihelmöi ja pisteli iholla, en tykkänyt siitä.

Tilalle saan vihdoinvihdoinvihdoin ottaa iltakäyttöön JuJu Cosmeticsin Aquamoist Hyaluronic Acid Essencen, joka on ilmeisimmin erittäin suosittu tuote Aasiassa. Harmiksi paketissa ei ole incia Englanniksi. Käyttöohje toteaa seuraavaa: Use at night. After cleansing and applying toner, apply 1-2 drops onto face, then follow with face cream. Ihmettelin aluksi annostelua pisaroittain, mutta tämä onkin täysin geelimäistä ja yhdellä pumppauksella tulee määrä, jonka voisi kuvitella pisaraksi. ;)

Aamukäyttöön tulee vanha tuttu Dermosilin Vivante Sparkling 25+ -seerumi, jota olen jo edellisen pullon kohdalla hehkuttanut.

Dermosilin seerumin INCI näyttää tältä.

Olin unohtaa tämän kokonaan.. Bare Mineralsin aloituspakkauksessa tullut Mineral Foundation kesti minulla lähes päivittäisessä käytössä yli viisi kuukautta. Aika hyvin 2g purkilta. Olin tilannut täysikokoisen (8g) korvaajan paria kuukautta aikaisemmin, koska luulin tämän loppuvan. :D Repäisin shifterin reikiä peittävän muovin kokonaan pois ja hyvin toimi taas pari viikkoa. Sen jälkeen irrotin shifterin kokonaan ja purkissa oli tavaraa vielä kuukauden käyttöön.

Tämä viime kesäinen Hawaian Tropic Cooling Aftersun Spray löytyi keväällä laatikon kätköistä puoliksi käytettynä.. Pitihän se loppuun käyttää vielä kun oli kunnossa. En todellakaan tajua, että miksi aina sorrun ostamaan suihkutettavia vartalovoiteita, kun ei ne vaan toimi. Sotkevat kylppärin, lattian ja minut. Päädyin kaatamaan tämän tyhjään purkkiin. Sinänsä kiva rasva: kosteutti ihan hyvin ja imeytyi nopeasti. Tuoksu oli omituinen. Vähän kookosta, vähän merta ja jotain hassua. Päätyy ”ihan kiva” -joukkoon, joten en osta uudestaan.

Pääsin vihdoin tilanteeseen, että käytössä olisi vain yksi kevyempi vartalovoide. Tämähän tarkoittaa sitä, että yksi uusi pääsee jemmasta korkattavaksi. Tervetuloa, Lumenen Arctic Aqua Syväkosteuttava Vartaloemulsio.

Ja vielä Lumenen kropparasvan INCI.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply