Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Meikkipohjat, Sampar, Seerumit, Silmänympärysvoiteet

SAMPAR

Viikko on mukava päättää pinkillä hattaraisella hempeilyllä. :)

Sampar. En ole hetkeen ollut mistään kokonaisesta sarjasta näin innoissani. Ehkä Sensaista muutama vuosi sitten? Olen enemmän sitä tyyppiä, joka spottailee yksittäisiä helmiä eri merkeiltä. Samalla hieman hämmentää miten en ollut ennen kuullutkaan koko Samparista! Näitä pinkkejä purkkeja tulee seuraavina kuukausina (vuosina heh) näkymään blogissa, koska olen niin fiiliksissä.

Sampar on kymmenen vuotta vanha ranskalainen selektiivisen kosmetiikan ihonhoitosarja. Alkuun sitä myytiin yksinoikeudella Sephorassa, mutta sittemmin sarja on levinnyt muuallekin myyntiin. Vielä sitä ei saa Suomessa mantereelta, mutta Viking Line Gracelta kyllä (muilta laivoilta pian). Nettikaupoista Samparia näyttäisi myyvän ainakin Feelunique ja Sasa.

Pakkausdesign vetoaa minuun voimakkaasti. Purkit on selkeitä ja yksinkertaisia, mutta todella suloisia. Kauneuden lisäksi suurin osa tuotteista on pakattu fiksusti ilmatiiviiseen pakkaukseen – myös purkeissa olevat voiteet! Huippua! Ja mikä on minulle tärkeää, tuotteet tuoksuu hyvälle. Sellaisella sensaimaisella tavalla miellyttävälle ja naiselliselle, mutta miedolle. Parissa tuotteessa on eteeristen öljyjen takia tymäkämpi tuoksu, mutta sekin on ihan kelvollinen.

Olen saanut sarjan tuotteita testiin Berneriltä ja kerron niistä lisää, kunhan olen tapojeni mukaisesti testannut ne kunnolla. :) Ensimmäisenä testiin ottamani yönaamio sekä entsyymikuorinta on tehneet viimeisen kuukauden aikana suuren vaikutuksen. Puhdistusmaidon, kasvosuihkeen, seerumin ja voiteen olen juuri korkannut.

Tuotteita on jo vilahtanut muutamissa (kosmetiikka)blogeissa, mutta oliko merkki jollekin teistä entuudestaan tuttu? Jos oli, niin mitä kautta se tuli tutuksi? :)

Postauksessa näkyvät tuotteet on saatu testiin blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa sunnuntai 6. huhtikuun 2014 at 10:29

  Tää on kyllä jännä, nää pamahti framille yhdessä yössä ja kaikki tuntuvat menettäneen sydämensä kerrasta.Odotan arvioitasi mielenkiinnolla! :)

  • Reply Myy maanantai 7. huhtikuun 2014 at 21:08

   Fiksu maahantuoja ;) Harmi vaan, etteivät saaneet näitä heti tavaratalolevitykseen. En vieläkään ymmärrä, miten tälläinen sarja on voinut pysyä niin pimennossa.

   Ja kiva kuulla! Arvioita tulee.. aikanaan. :D

 • Reply Ilona sunnuntai 6. huhtikuun 2014 at 10:57

  Ah, Sampar. Se on kyllä ihan puhdasta rakkautta!

  • Reply Myy maanantai 7. huhtikuun 2014 at 21:08

   On, aijai <3

 • Reply Jonna H. sunnuntai 6. huhtikuun 2014 at 13:49

  Mä olen juuri ottamassa näitä tarkempaan testiin, jänskättää. Tykkään kovasti brändin ulkonäöstä ja innovatiivisista tuotteista, katsotaan, miten ne toimii käytännössä. :)

  • Reply Myy maanantai 7. huhtikuun 2014 at 21:09

   Odotan mielenkiinnolla miten sun iho tykkää :)

  Leave a Reply