Hamstraus, Hiukset, Ihonhoito, Meikit

Hullujen päivien tärpit

Huomenna alkaa taas hullarit! Keräsin teille omat lempparini kosmetiikkatarjousten joukosta. :)

Keskiviikkona tulee tietysti eniten juttuja myyntiin. Foreon Luna kakkosen miniversio on varsin näppärä. Itselläni on normaalikokoinen, mutta esim. paljon reissaavalle tämä on varmasti parempi. Lumenen uusi misellivesi on yllättänyt tosi positiivisesti ja on ihan verrattavissa Bioderman klassikkoon!

Hauschkan puhdistusvoide on loistava! Hieman rakeinen ja rasvainen koostumus painellaan iholle, jolloin se imee mukanaan kaiken skeidan. Lumenen kaksifaasista seerumia olen käyttänyt pari pulloa. Pakkausuudistusten hyviä puolia on se, että vanhoja versioita tulee kaikenlaisiin alekamppiksiin. ;)

Estee Lauderin klassikkoseerumi on kunnon ihmetuote ja tälläisellä hinnalla sen voisi raaskia ostaa (pullo on todellakin jättikoko). Foreon jännittävää silmänympärysten hierontavehjettä en ole kokeillut, mutta videoiden perusteella se on mielenkiintoinen!

Bioeffectin EGF-seerumia testasin ja jösses se on hyvää. Jos joskus lopetan blogin, siirryn hellimään ihoani vain tällä. Keskiviikkona olisi tarjolla normiseerumin tuotesetti tai sitten erillinen päiväseerumi (sitä en ole testannut).

Vita Liberatan vaahto on parasta itseruskettavaa mitä tiedän! Tästä on kaksi sävyä, joita ei valita sen perusteella minkä värinen iho on lähtötilanteessa vaan kuinka tumman lopputuloksen haluaa. Kinnas on levitykseen ihan must have.

Madaran pihlajavoide on loistava tatuointirasva ja käsivoide. Osiksen hiuspuuteria on tullut käytettyä pari putelia, koska sillä saa hyvän, napakan tekstuurin tukkaan.

Ihana Lumenen CC-voide! Ja vielä uutta versiota, josta löytyy aikaisempaa enemmän sävyjä. Levittyy kauniisti ihan sormin, mutta Beautyblenderillä saa supernätin jäljen (sen mukana tulee näppärä puhdistussaippua).

PARAS RIPSIVÄRI IKINÄ! Hamstraan. Lumenen aurinkopuuteri on hyvin helppo käyttää ja se blendautuu ihoon kuin itsekseen.

Sitten torstaille! Rubinsteinin Magic Concealer on loistava silmien alle. Organic Shopilla on kivoja ja edullisia kroppajuttuja. Aion ostaa vartalovoiteen tai pari riippuen mitä tuoksuja on tarjolla.

KC:n Colormaskit on helppo tapa ylläpitää väriä ja kiiltoa hiuksissa. Balmainin suolasuihke on parasta mitä olen kokeillut, koska se ei koppuroita liikaa ja sarjan tuoksu on ihanaaaa.

Perjantaina tulee myyntiin Estee Lauderin seerumista mainio setti, jossa on matkakokoisina seerumin lisäksi silmänympärysvoide, yöampullit ja puhdistusvaahto. Shiseidon yönaamiota en ole kokeillut, mutta sitä on kehuttu todella paljon!

Lauantailtakin löytyy naamiota! Originsin yönaamio tuntuu iholla ihanalta, mutta en oikeen pidä sen tuoksusta. Moni muu on kehunut, joten mun nenässä lienee jotain vikaa. :) Tweezermanin mustapäärauta on hyvä!

Joko olette selanneet kuvaston läpi ja tehneet sotasuunnitelmat valmiiksi?

Kaikki kuvat stockmann.com

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Theressa tiistai 4. huhtikuun 2017 at 09:35

  Iiiiik, hyvästi viimeisetkin rahat! :D Ja minä onneton menin just tekemään tilauksen Hyvinvoinnin tavarataloonkin, kun en muistanut koko Hullareita, vaikka mun ratsastusope niistä mainitsi!

 • Reply JonnaH. tiistai 4. huhtikuun 2017 at 09:46

  Pakko ostaa HR:n peitevoide jemmaan ja ehkä Originsin naamio, koska edellinen loppuu ihan just. :D

 • Reply Iina tiistai 4. huhtikuun 2017 at 12:34

  Ajattelin kokeilla Elizabeth Ardenin värillistä huulivoidetta sävyssä Honey. Oon vähän arka käyttään huulipunia, ja oon metsästänyt täydellistä sävyttävää huulirasvaa. Vielä ei ole löytynyt, mutta toivo elää :) https://hullutpaivat.com/tuote/Dzgy2y

 • Reply Kiki tiistai 4. huhtikuun 2017 at 12:48

  Selasin kuvaston enkä löytäny mitään ja nyt musta tuntuu et luettuani sun postauksen tarviin noi kaikki 😱

 • Reply Tuuli 💙 keskiviikko 5. huhtikuun 2017 at 13:21

  Toin kuvaston töihin missä se on selattu jo hiirenkorville kuten myös viime viikolla 3+1 kuvasto 😁 Niin innoissani olin Hulluista päivistä, et aivan suu vaahdossa selostin töissä mitä aion hakea.. kunnes mulle muistutettiin et Stocka suljettiin jo kolme kuukautta sitten (Oulu) 🤣🤣🤣 Hehheh. Sain tänään tilattua kuitenkin sen mitä halusin eli Sensain huuliryppyvoiteen 😀

 • Leave a Reply