Clarins, Deodorantit, Dermosil, Kasvovedet, Kiehl's, Lavera, Loppuneet, Lumene, Meikkipohjat, Moroccanoil, Muotoilutuotteet, Sampar, Seerumit, Silmänympärysvoiteet, Soap & Glory, Suihkugeelit, Vartalovoiteet, YSL

Kesäkuun loppuneet

Kesäkuussa tyhjeni aika tavanomainen kasa. Lopulliset mielipiteet näistä purkeista tässä!

Sampar The Impossible C-Rum (30ml) / postaus / Mielettömän ihana seerumi! Jäi ikävä.
Dermosil For Faces Face Mist (50ml) / Aika perus kasvosuihke. Plussaa matkakätevästä pienestä pullosta. Tuoksuu ananasmaisesti kesältä. :)
Soap & Glory You Won’t Believe Your Eyes Moisture Serum (15ml) / Tämä ei varsinaisesti ole loppu, vaan saa kenkää. Kokeilin muutaman kerran, mutta iho ei tykännyt. Sai silmänympärykset kirvelemään. Harmi sinänsä, koska seerumissa oli todella kaunis ja selvästi kirkasva hentoinen hohde.

Lavera Orange Feeling Shower Gel (150ml) / Tämä tuli Miehen siskolta joululahjaksi. Raikas ja mehukas appelsiinituoksu. Tykkäsin! Kermaisemmat voidekoostumukset on kuitenkin vähän enemmän suosikkejani.
Lumene Berry Refresh Firming Body Lotion (200ml) / Todella kiva vartalovoide, jonka loppuminen harmitti. Kosteutti hyvin ja tuoksui ihanan marjaisalta. Voide liukui nätisti ulos tuubista, pystyi seuraamaan sen kulumista ja tuubin leikkaamalla viimeisetkin rippeet tuli käytettyä. Ostaisin uudestaan.
Moroccanoil Luminous Hairspray (330ml) / Alkuun en ollut kaveri tämän kanssa. Tuntui, ettei lakka sovi polkkatukalle, vaan on enemmän auki olevan pitkän tukan hiuslakka. Onneksi tajusin kokeilla tätä kiharoiden alle. Täydellinen! Muotoilurauta liukui hiuksessa nätisti ja kiharat kesti hyvinä muutaman päivän. Ostaisin uudestaan.

Clarins Roll-On Deodorant (50ml) / postaus / Clarins päätyi HG-listalle jo aikoja sitten ja olen käyttänyt sitä varmaan lähemmäs 10 pulloa. Löydettyäni Kiehl’sin, on tämä tuntunut lähinnä märältä.
Kiehl’s Anti-Perspirant & Deodorant Cream (50ml) / postaus / Uusi HG-dödö. Tuubi kesti aika tasan puoli vuotta ja uuden korkkasin heti perään. Ainoa miinus siitä, että näissä 30 asteen lämmöissä tämä ei ole ollut 100% pitävä, mutta ehkä mikään ei ole. Syksy-talvi-kevät -akselilla täydellinen.

Lumene CC Cream (30ml) / Loppunut meikkipohja on harvinaisuus. Tämä pääsi HG-listalle ja uusi tuubi on jo käytössä. Todella helppo ja nopea arkipohja, joka jättää kauniin pinnan.
YSL Touche Éclat Radiant Touch (2.5ml) / YSL:n valokynä on klassikko ja toimiihan se. Olen vaan vähän laiska valokynien käyttäjä. Korkkasin tähän väliin L’Orealin version, mutta vielä yksi YSL odottelee kaapissa vuoroaan.

Guerlain Shalimar Parfum Initial l’eau EdT (1ml) / Ihanaihanaihana! Juuri tämän näytteen loppumisen jälkeen törmäsin alepöydässä tuoksuun.
OPI RapiDry Top Coat (3.75ml) / Jonkun setin mukana tullut minipullo. Näin pieni sivellin pikakuivattajassa on ihan turha homma. Ei vaan toimi, kun yhdellä dippauksella ei tule tarpeeksi lakkaa koko kynnelle. Loput pullosta oli liisteriä.
Seche Vite Dry Fast Top Coat (14ml) / HG-lempparini! Vähän jää aina pullon pohjalle, mutta ei se mitään.

Löytyikö tuttuja tuotteita? Omia suosikkeja? Inhokkeja?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Joanna sunnuntai 10. elokuun 2014 at 06:41

  Jos soap&gloryn silmänympärysseerumi ei ole vielä roskissa, voisin ostaa sen sinulta, jos jaksat postitella tai treffata :) t. Lukija

  • Reply Myy sunnuntai 10. elokuun 2014 at 10:11

   Ei ole roskissa. Saat sen ilmaiseksi, en mä käytetystä voi mitään pyytää. :) Laita mulle osoitteesi meiliin pieninutturapaa at gmail.com

  • Reply Salla sunnuntai 10. elokuun 2014 at 12:29

   Haha, mulla olisi ollut sama mielessä :D

 • Reply Jonna H. sunnuntai 10. elokuun 2014 at 09:45

  Clarins oli pitkään suosikki dödöni, sitten se alkoi pettämään. Mummotauti ilmeisesti iski. YSL:n valokynä on varmaan paras. Kokeillyt Guerlainit, Diorit, Chanelit ei vaan saa samaa lopputulosta. Lumenen CC-voide on myös erittäin kiva tuote. Joten omia suosikkejanikin joukosta löytyi. :)

  • Reply Myy sunnuntai 10. elokuun 2014 at 10:11

   Mä en ole muilta sele-merkeiltä kokeillut valokyniä, mutta hyvä tietää ettei edes kannata! :)

 • Reply hellin sunnuntai 10. elokuun 2014 at 10:28

  Multa oli mennyt tuo postauksesi Kiehl’sin dödöstä ihan ohi, nämä on siis hyviä kertauksia nämä loppuneet-postaukset!

  • Reply Myy sunnuntai 10. elokuun 2014 at 15:48

   Jee, en linkkaile turhaan :) Välillä asioita vaan menee ohi.

 • Reply Salla sunnuntai 10. elokuun 2014 at 12:30

  Hmm, pitäisiköhän kokeilla tuota Kiehlsin dödöä..! :)

  • Reply Myy sunnuntai 10. elokuun 2014 at 15:48

   Kannattaa! Kunhan ilmat vähän viilenee.. :)

  Leave a Reply