OPI

Paluu takaisin

Pitkästä aikaa! Yleensä tämmöinen pidempi blogihiljaisuus on merkinnyt jotain isoa muutosta bloggaajan elämässä, mutta ei minun kohdalla. Kaikki on jatkunut lähes ennallaan, olen vain ollut laiska. Pimeys vie (jytkystä d-vitamiinitankkauksesta huolimatta) voimat, eikä edes saa nättejä kuvia otettua. Olen lähinnä käynyt töissä, nukkunut ja syönyt. Ja haaveillut. Niin äkillisestä rikastumisesta ja yhdestä täydellisestä asunnosta kuin reissusta johonkin lämpimään, kunhan talviloma koittaa. Mihin voisi mennä maaliskuun alussa? Viikko on lyhyt aika, joten kovin pitkiä lentoja ei voisi olla.

Olen myös täysin kyllästynyt kynsiini. Edelleenkin pelkkää liuskottumista, lohkeilua ja hajoamista. Olen lopettanut lakkausten kuvaamisen, kun pimeyden takia kuvat eivät ole niin kauniita ja itse kynnet on kaikkea muuta kuin kuvaukselliset. Nyt kuitenkin viimeiset lakkaukset näissä kynsissä, koska viikon päästä sormiani koristaa rakennekynnet. Olen ihan täpinöissäni! Tiedossa ei ole mitään luonnotonta, vaan hieman pituutta ja kaunis pohja kynsilakoille.

Pohjalla OPI Nail Envy, kahden kerroksen verran OPI The Show Must Go On!, kukkatarrat ja päällä Seche Vite. Kellertävässä valossa otettu kuva ei tee yhtään oikeutta kauniille lakalle, harmi.

Odotan kuumeisesti OPIn Kate Perry -kokoelmaa, jonka pitäisi tulla tällä viikolla myyntiin. Helmikuun alussa tulisi myös Texas, mutta en mitenkään malta odottaa ja saada kaikkea yhteen tilaukseen..

Ainiin. Ensimmäinen askel kohti kaapista tulemista otettu. Hiljaa hyvä tulee!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hannavee tiistai 18. tammikuun 2011 at 09:46

  Jeeeij, pieniä palaamisen merkkejä tapahtuu!! :DD Ymmärrän hyvin ton väsymyksen, ei varmasti ketään tähän vuodenaikaan jaksaisi kiinnostaa tehdä mitään muuta kuin vaan olla ja haaveilla XDD Hiljaa hyvä tulee! :D

 • Reply Myy tiistai 18. tammikuun 2011 at 10:03

  Talviunet olis pop :) Voisin nukahtaa lokakuussa, herätä jouluksi, painua takaisin pehkuihin ja palata elävien kirjoihin maaliskuussa.

 • Reply nooris torstai 20. tammikuun 2011 at 20:39

  oi nätit kynnet!:):)

  http://nooris.blogspot.com/

 • Reply Janette perjantai 4. helmikuun 2011 at 14:56

  oi ku kivat kynnet:)

 • Leave a Reply