Ekokosmetiikka, Öljyt, Peter Thomas Roth, S5 Skincare, Seerumit

BeautyBay osa kolme

Peter Thomas Roth Oilless Oil (30ml / 30,10€) herätti kiinnostukseni, kun selaisin päättömästi Beautybayssa. Merkki on minulle täysin tuntematon, mutta nimi pisti silmään. Öljytön öljy, mitä se muka voi olla? Hetken hämmästeltyäni tuotekuvausta tajusin, että tämä litku on puhdasta skvalaania. Mitä ihmettä.. Pakko kokeilla! Peter Thomas Roth vaikutti muutenkin mielenkiintoiselta hoitolamaiselta sarjalta, tosin aika hinnakkaalta.

Yritin tehdä ihan itse (it-tuki ei ollut kotona) tämmöisen tosi hienon kollaasin paketin teksteistä.. Pullon skvalaani tulee sokeriruo’osta, eikä perinteisesti oliivista (tai haista).

Toinen mielenkiintoni herättänyt sarja oli S5 Skincare, joka on melko luomua ekohömppää. Hihittelin tovin itsekseni sille, että 10ml kokeilukoot seerumeista maksoivat 12 euroa, kun taas 30ml täysikokoiset melkeen 53 euroa. Öö hetkinen? :D En ihan ymmärrä, mutta ei se mitään. Ostin sitten kaksi pikkupulloa testiin (kun en osannut päättää); Illuminate Serum ja Calm Serum.

Jäin koukkuun ja oli taas pakko ottaa Premiere Service (1,80€), jotta voi jännittää mitä kivaa sekaan heitetään. Tuleekohan nämä ihan randomilla vai valikoiden? Sattumalta, tai ei, näyte oli samaa merkkiä kuin yksi ostoksistani. Peter Thomas Roth Mega-Rich Shampoo (30ml) ei saanut hihkumaan riemusta, mutta pääsee seuraavalle reissulle mukaan ellen sitten innostu kokeilemaan ennen sitä.

Seerumifanaatikko kiittää ja kuittaa. Onko kumpikaan merkki teille tuttu?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa torstai 19. syyskuun 2013 at 06:37

  Välittömästi framille postaus tosta skvalaanipullosta, tahdon ehdottomasti tietää miltä se tuntuu! Heti!

  • Reply Myy torstai 19. syyskuun 2013 at 08:20

   Yritän :D Ensifiilistelyllä se tuntuu juuri niin hassulta kuin kuvattiinkin: öljyltä, muttei öljyiseltä.

 • Reply Juille torstai 19. syyskuun 2013 at 15:46

  Samoilla linjoilla Petran kanssa, skavalaanista lisäraportointia kunhan kokeilet! :)

 • Leave a Reply