Aasialainen kosmetiikka, Kasvovoiteet, Sana

Sana Hadanomy Collagen Cream

Sana on japanilainen ihonhoitosarja, josta olen tehnyt hyviä löytöjä ja mieluusti kokeilen tuotteita lisää. Collagen Cream vilahti jo viime kesänä kesätuotteita-postauksessa, mutta tahdon kertoa siitä vähän lisää. :)

Collagen Creamin nimi on harhaanjohtava, koska tuote on enemmänkin hyvin geelimäinen geelivoide. Se lupaa kosteuttaa ihoa mikrokollageenin, hyaluronihapon, acerola-uutteen (ilmeisesti barbadoksenakerola eli barbadoskirsikka?) sekä hunajan avulla. Voide on pakattu todella söpöön pinkkiin muovipurkkiin.

Purkkiin on muotoiltu sisälle pyöristyvä pohja, joka tekee viimeisten voiderippeiden kaapimisesta huomattavasti helpompaa. Ainakin meille laiskoille, jotka käyttävät sormia spaattelin sijaan. ;)

Koostumus on tosiaan hyvin geelimäinen. Tuntuu raikkaalta, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Kosteuttaa ihoa hyvin, mutta kuivaihoisena tämä toimii parhaiten kesäisin. Hyvää boostia saa tipauttamalla levitysvaiheessa sekaan tipan tai kaksi kasvoöljyä, koska geelin mukana ne humahtaa ihoon hetkessä. Olen itse kaapaissut purkista nokareen geeliä kämmenelle, tipauttanut päälle kaksi tippaa Clarinsin Santal-öljyä, hieronut käsiä yhteen ja taputellut kasvoille. Tuoksu on miedohko ja mielenkiintoinen. Ei mitenkään huono, mutta en saa siitä selkoa. Jotain kukkaista ja sitruksista siinä on.

Tässä laatikossa on varmaan inci, siitä vaan tulkitsemaan. :D Ymmärtääkseni tässä on alkoholia, josta tulee vähän miinusta.

Purkki on kooltaan reilu (100g) ja maksaa vain kymmenisen dollaria. Olen tilannut eBaysta, mutta tätä saa myös vaikkapa Sasasta. Sarjasta löytyy myös ihana kasvovesisuihke sekä täyteläinen geelimäinen kasvovesi. Niistä lisää joku toinen kerta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Petra tiistai 21. toukokuun 2013 at 07:55

  Mielenkiintoinen teksti. Mä poden niin pahaa vaniljasyndroomaa, että sanamerkeillä kuorrutetttu pinkki japsigeeli jäisi kyllä netistä tilaamatta. :D Ihanaa lukea näistä vähän villimmistä korteista, senkin höpsö koekaniini. :)

  • Reply Myy tiistai 21. toukokuun 2013 at 20:54

   Höntti koepupu :)

 • Reply .Nekku. tiistai 21. toukokuun 2013 at 19:43

  No niin, taas lisää ostettavaa. :D Kuulostaa loistovoiteelta, pitäisikin tutustua Sanaan (ja muihin aasialaisiin merkkeihin) paremmin. Jään mielenkiinnolla odottamaan postausta noista kasvovesistä.

  • Reply Myy tiistai 21. toukokuun 2013 at 20:59

   Aasialainen ihonhoito <3

   Koska luotan niin paljon kovin nopeaan postaustahtiini, niin voin todeta molempien kasvovesien olevan mainioita! Suihkutettava nousee kuitenkin ykköseksi noista kahdesta. Sekin on koostumukseltaan ”normaalia” kasvovettä paksumpi ja hieman geelimäinen. Jos lähtee geelivoidetta tilaamaan, niin kannattaa heittää mukaan ostoskoriin :)

   Sanan Nameraka Honpo -sarjan puhdistusöljy on myös ihan huippu. Sensain veroinen (häviää vain tuoksussa), mutta maksaa paljon vähemmän..

  Leave a Reply