MAC, Meikkisiveltimet, Silmämeikit, Wet n Wild

Wet’n’Wild Creme Eyeliner & MAC 212 Brush

Olin ajatellut kirjoittaa tästä Wettiksen geelirajauksesta. Siitä, miten jähmeä väri tarttuu hyvin sisäluomelle ja kestää siellä todella pitkään. Siitä, että jähmeyden takia en tykkää rajata tällä normaalisti, mutta töpöttely tasapäisellä siveltimellä sisäluomelle onnistuu loistavasti. Purkki oli joutunut kolmen kuukauden rajauspaussille silmäleikkauksen takia, kunnes taas viime viikolla nappasin sen käteeni, kiersin kannen auki ja..

..kops. Öh? Tämä ehti olla korkattuna ehkä kuukauden (vai kaksi?) ennen paussia. Yhteensä siis neljästä viiteen kuukautta auki. Säilytin oikeaoppisesti väärinpäin (eli värimassan pinta alaspäin) ja kansi oli tiukasti kiinni.

Kiva salmiakkipastilli. Onko tämä maanantaikappale vai muuten vaan susi? Nyt olen taas mustaa geeliväriä vailla. MAC? Inglot? Vai odotanko Bobbi Brownin tiskin aukeamista? Mitä suosittelette? Hmm taisinkin jo tätä kirjoittaessani kallistua Bobbin puoleen.. :)

Siitä tasapäisestä siveltimestä vielä.. MAC 212, rakkautta! Mietin ostaessani, että onkohan tämä liian iso, mutta pienempää ei ollut edes olemassa. Turhaan pelkäsin, tämä on juuri sopiva. Siveltimessä ei sitten ole kaunista mustaa liukuvärjäystä, se on vaan likainen.

Kukkuu! Taidan seuraavalla sivellinostoreissulla suunnata taas MACille. Näinkö helppoa se koukuttuminen oli?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Sara keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 08:20

  No huh, toivottavasti oli vaan maanantaikappale tuo sun Wettiksen rajausväri! Miten edes voi kuivua noin nopeasti tuollaiseksi?! Ja mä kyllä voin suositella Bobbin rajausväriä, just tänä aamuna kaivoin omani taas pitkästä aikaa esiin ja siis sehän ei mene miksikään, vaikka ikää on varmasti jo vähintään pari vuotta!

  • Reply Myy keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 10:12

   En oikeen itsekään tajua :D Ja jes, kiitos suosituksesta! Nyt ainakin varmasti ostan Bobbia.

 • Reply Anonymous keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 08:33

  Voi ie tuon geelilinerin kanssa! :DD Ihme ja kumma mun Maybellinen geeliliner ei ole kuivanut tuollaiseksi, vaikka se on ollut varmaan jo 2 vuotta auki ja välillä käyttämättömänä. Sitä voi yhä edelleen käyttää, vaikkakin se on hieman jähmeää ja kuivahtanutta.

  Johanna

  • Reply Myy keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 10:12

   Mulla on kanssa pari värillistä Indeliblen geelirajausta, jotka on auki neljättä vuotta ja vieläkin käyttökunnossa. Toiset toimii ja toiset ei :)

 • Reply Heidi B keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 10:53

  Olen kyllä monelta kuullut, että Wettiksen kanssa käy just noin. MACin geelit pysyy ainakin hyvin pitkään käyttökelposina ja myös Maybelline, se tosian alkaa kuivua nopeammin kuin MAC. Mä varmaan itse kokeilen Bobbia seuraavaksi :)

  • Reply Myy keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 16:27

   MACin geelit kiinnostaisi, mutta Bobbi vie uutuudenviehätyksessä voiton :) Kävin sivuilta vaklaamassa, että Bobbin geeli on voittanut tiesmitä palkintoja. Jee!

 • Reply Hanna Voutilainen keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 15:11

  En oo koskaan paneutunut näihin geelirajauksiin, meen aina joko puhtaasti nestemäisellä tai Rimmelin mustalla Exaggerate-kynällä. Molempiin olen ollut todella tyytyväinen ja tuo Rimmelin kynä pysyy vesirajalla kuin häkä! :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  • Reply Myy keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 16:29

   Urban Decayn kynä pysyy myös hyvin, mutta koen geelin helpommaksi levittää. :) Sen kun saa niin tarkasti vain ripsien tyveen, eikä tuotetta mene vesirajalle asti. Ja koska olen superlaiska, kynää joutuu teroittamaan.. Tosin huomattuani tämän purkin kuivahtaneen, oikaisin ottamalla väriä kynästä siveltimeen.

 • Reply Elisa keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 19:32

  Bobbia mulle myös! Ihanaa, odottelen jo ihan innoissani että se aukeaa :) Pakko päästä Helsinkiin hypistelemään tuotteita ihan livenä.

  MACin siveltimistä suosittelen myös seuraavia: 217, 219 ja 239. Kunnianhimoisena tavoitteena mulla on vaihtaa koko sivellinarsenaali MACiin, sitten en enää tarvitsisi muita… Mukamas :)

  • Reply Myy keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 22:27

   Onneks mulla ei ole töistä pitkä matka, niin voin käydä kytistelemässä sen aukeamista yhtenään.. :p

   Noi kaikki kolme taitaa olla myös silmämeikkisiveltimiä? Täytyy käydä joskus tutustumassa!

  • Reply Heidi B keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 22:34

   MAC 239: http://blackkohl.blogspot.fi/2012/03/sigma-vs-mac-eye-shader-brush.html
   MAC 217: http://blackkohl.blogspot.fi/2009/04/mac-217.html

   Nuo kaksi on maailman parhaat silmämeikkisiveltimet ja ne joita käytän eniten. Noilla kahdella tekee koko silmämeikin alusta loppuun. Noita en vaihda mihinkään! Tykkään niistä niin paljon, että mulla on molempia kaksi. Vanhemmat on ostettu 2008 ja edelleen täysin priimaat.

   219 on kynäsivellin, mutta mun tulee käytettyä sitä vähemmän.

  • Reply Myy keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 23:02

   Ooh, kiitti! 239 mun täytyy ainakin hankkia. Ja 219, koska oon kynäilijä. :)

 • Reply bubbs keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 22:27

  Mulle kävi macin kanssa tuo sama. Innostuksissani testasin pari kertaa, päätin välissä käyttää kuitenkin vanhan Estee Lauderin geelilinerjämän loppuun, ja ennen kuin jämä oli loppunut, mac oli muuttunut kiinteäksi.

  Eikä se kyllä ollut niin hyvä niillä ensikokeiluillakaan. Ei huono, mutta ei mitenkään erityinen. Hieman sotkuinen.

  Sen sijaan se Estee Lauderin Smudge Proof, se on uskomattoman täydellinen. Itseasiassa se jämä ei ole ihan loppu vieläkään, vaikka päivittäin kovasti yritän, massa on silti pehmeää ja liukuvaa ja täydellistä yhä. On ollut avattuna varmaan kohta 2 vuotta (ei, en pelkää käyttöikämerkintöjen paukkumista). Pysyvyys ja siisteys tuntuvasti macia paremmat.

  Skinfoodillakin on hyväntuntuinen geeliliner. Se on nyt tuossa macin asemassa, pari kertaa testattuna odottamassa Lauderin loppumista..

  • Reply Myy keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 23:03

   Noni, sitä suuremmalla syyllä siis Bobbia testiin! :) Hmm joku noista mun värillisistä taitaa olla Estee Lauderin.. Se kyllä liukuu todella nätisti!

 • Reply bubbs keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 22:32

  Korjaus edelliseen – joku smudge-jotain se oli – Eli varsinaisesti tuotteen nimi taisi olla Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Gel Eyeliner. Kas kun ei ollut jäänyt pysyväismuistiin.

  • Reply Myy keskiviikko 18. syyskuun 2013 at 23:04

   Heh, ei ihme ettei jää mieleen :D

 • Reply Juille lauantai 21. syyskuun 2013 at 19:20

  Mä meinasi juuri ostaa Macin, mutta sitten satuinkin saamaan Isadoralta geelin ja kappas, se on oikein hyvä. :) Kerrankin hyvä tuuri!

  Hei muuten, miten pitkän meikkaustauon pidit silmäleikkauksen jälkeen? Mun ohjeissa puhuttiin viikosta, mutta jotenkin tosi vaikea kuvitella laittavansa näihin silmiin viikon kuluttua vielä ainakaan puuterimaisia luomivärejä, sisärajauksesta puhumattakaan. Ja se meikkien poispeseminen, tuntuu tällä hetkellä jo ajatuksena pelottavalta. No okei, nää leikattiin vasta eilen, eli eivätköhän ehdi parantua aikalailla vielä tässä. :)

  • Reply Myy lauantai 21. syyskuun 2013 at 22:39

   Mun silmät leikattiin keskiviikkona ja seuraavana maanantaina palasin töihin meikattuna. Muutaman päivän ajan menin yksinkertaisilla rajausmeikeillä ilman luomivärejä. :) Tosin mulla oli etuna se, ettei silmään oltu leikattu läppää, joten uskalsin pian hieroa silmiä yms. Puhdistusöljy on kyllä siitä helppo poistotapa, ettei tarvitse kauheasti käyttää voimaa, senkus hivelee sormilla.

   Sisärajauksissa tuli vahingossa 3kk tauko, kun unohdin koko asian. :D

 • Reply Anonymous torstai 17. lokakuun 2013 at 16:10

  Mun rajausväri kuivu kanssa tommoseks. Ei tainnut mennä edes 6kk..

 • Leave a Reply