Loppuneet

Syyskuu 2012

Stokkalla oli syyskuun kantistarjouksena joitakin No7:n tuotteita ja ostin testiin No7 Protect & Perfect Intensively Moisturising Body Serumin (200ml / 14€). Muistan lukeneeni tästä kehuja jostain ja täytyyhän sitä seerumifriikkinä kokeilla myös vartaloseerumeita!

MSCHIC Kide KO Reflect Mineral Highlighter Powder with Diamonds (10g / 29,50€) tarttui mukaan alekorista. Minulla on hyvin vähän mitään korostustuotteita, joten tuli ihan tarpeeseenkin. MSCHIC Baked Mineral Foundation sävyssä 1C Ivory (10g / 30€) korvaamaan edellinen hieman tummempi 1N Light, kun viimeisetkin rippeet päivetyksestä alkaa olla mennyttä. Samalla tilasin kaksi uutta luomivärisävyä, kun onnistuin vihdoin päättämään mitkä niistä valitsen: MSCHIC Baked Mineral Eyeshadow Olivia (3g / 18€) ja MSCHIC Baked Mineral Eyeshadow Champagne (3g / 18€).

Ei voi taas kuin ihmetellä pigmentin määrää! Käsivarrella ei ole mitään pohjustusta. Vasemmalta luomivärit Champagne ja Olivia, meikkipuuteri 1C Ivory ja korostuspuuteri. Jälkimmäisen koostumus on niin kermainen, että se on lähes voidemaista. Ihana tuntu!

Tein taas tilauksen Dermosilille, kun Mieheltä oli naamanpuhdistusaineet lopussa. Toki tilasin asioita myös itselle, jotta sain postikuluttoman 50 euron rajan täyteen. ;) Kesäistä Suihkugeeliä (500ml / 6€) kehuin jo kahdesti, joten hamstrasin toisen pullon varastoon. Suihku- ja Kylpyöljy (250ml / 5,60€) on vanha suosikkini vuosien takaa ja talven tullen se tulee tarpeeseen.

Suihkehoitoaineen (150ml / 5,20€) valitsin ilmaiseksi bonustuotteeksi. Jotkut läpinäkyvät ponnarit on ollut ostoslistalla jo tovin, mutta en koskaan muista ostaa niitä. Nyt muistin: Hiuslenkit (8kpl / 5,90€).

Miehelle kaksin kappalein lempparia Man Puhdistusvaahtoa (150ml / 6,40€) ja kokeeksi myös klassikkotuote Kasvopesu (250ml / 4,90€). Käytin itse kasvopesua joskus teininä ja se toimi hyvin. :) Täytyy käydä testailemassa Miehen purkista..

Ostin viimeksi Miehelle Fresh Balance Geelivoiteen (100ml / 6,80€) ja se on ollut mieluisa eli oli hyvä hetki tilata uusi odottamaan vuoroaan. Itselleni nappasin syksyn uutuuden; Skin Comfort Silmänympärysgeelivoiteen (15ml / 7,50€).

Voide on pakattu jännästi helminä geelin sekaan! Katsotaan miten toimii käytössä.

Dermosililta löytyy paljon perustuotteita myös minikoossa. Hinnat on muutenkin huokeita, joten nämä ei paljoa maksa! Nappasin mini Aloe geelin (40ml / 1,40€), mini Kasvopesun (30ml / 1,10€) ja mini Intiimisaippuan (30ml / 1,10€) odottelemaan tulevia reissuja.

Olen tilannut Dermolta tuotteita jo kuuden vuoden ajan. Nyt tuli ensimmäistä kertaa tutustumispakkaus, jossa on iiiiiso pino erilaisia tuotenäytteitä. Hauska yllätys ja varsinkin uusille tilaajille erittäin hyödyllinen. :)

Toisena yllätyksenä paketista löytyi ilmaisena tuotenäytteenä huulipuna. En ole juurikaan kokeillut Dermon meikkejä (paitsi mineraalipuuteria joskus viisi vuotta sitten).

Loppukesän suosikkipunaksi päätynyt Maybellinen Super Stay 10H Tint Gloss (10,5ml / 9,50€) sai kaverikseen toisen sävyn; 160 Forever Fuchsia. Kymmenen tunnin kestolle ei voi kuin nauraa, mutta tämä tuntuu niin kivalta huulilla, ettei haittaa vaikka joutuukin korjailemaan parin tunnin välein (tai ainakin minun työssäni, kun suu käy ja huulet kuivuu).

Tämäkin sävy tummuu huulillani melko tummaksi, mutta taittaa selvästi fuksiaan kun taas 180 Lasting Pink taittaa minun huulillani viininpunaiseen.

Rehellisyyden nimissä listaan edelleen myös ilmaiseksi saadut tuotteet. L’Oreal lähetti minulle testattavaksi Vichy Idéal -sarjan uutuustuotteita, jotka lupaavat silottaa ihoa, tehdä sen sävyn tasaisemmaksi ja vaikuttaa jo syntyneisiin pintaryppyihin. Kerron myöhemmin miltä nämä tuntuivat käytössä. :)

Silkwaylta sain testiin Natura Siberican kasvojenhoitotuotteita ja Organic Shopin vartalovoidetta. Olen kokeillut luontaiskosmetiikkaa hyvin vähän (yksi Body Shopin seerumi mistä tykkäsin ja yksittäiset kokeilut Weledaa, Dr. Hauschkaa ja Madaraa, jotka ei menneet niin putkeen), joten odotan mielenkiinnolla näiden testaamista. Vichyt ehti kuitenkin saapua ensin ja tulla korkatuiksi, joten ekotestailut jäävät myöhempään syksyyn. Kiinnostukseni herätti myös se, että en ole koskaan kokeillut venäläistä kosmetiikkaa.

Loppuneita kertyi jokunen.

Sensai Silk Emulsion Moist 100ml / Ikisuosikki! Kehuja voi lukea täältä.
Paula’s Choice 1% Beta Hydroxy Acid Lotion 118ml / Vanhan mallinen BHA-kuorinta tuli vihdoin tyhjäksi. Luulin tämän tyhjentyvän jo keväällä ja tilasinkin sillon uuden odottamaan. Kesti siis (ei ihan päivittäisessä) käytössä reilusti yli vuoden. Kirjottelin tästä vähän vuosi sitten, mutta täytynee tehdä uusi oma postaus.

L’Oreal Triple Active Comfort Cleansing Wipes 25kpl / Puhdistusliinatestailun viimeisin yksilö nousi kärkeen. Ei vielä itse täydellisyys, mutta parasta tähän mennessä. Pehmeä liina ja mieto tuoksu.
Lush Whoosh Jelly 100g / Lushin jellyt on hauskoja tapauksia. Niiden kanssa voi sählätä suihkussa (tippuu helposti käpälästä) tai sitten ne toimii loistavasti myös käsisaippuana. Jotain hauskaa extraa tylsään käsienpesuhetkeen. Whoosh tuoksuu sitruunaiselle, vaikka onkin pelottavan sinistä.

Garnier Body Intensive 7 Days Replenishing Lotion 400ml / Tämä Garnierin mangoinen perusvoide kipusi kropparasvalistan kärkijoukkoon! Ihan mahtava edullinen perustuote kuivaihoiselle. Täytyy tehdä oma hehkutuspostaus. :)
Redken Ectreme Rescue Force Fortifying Treatment 250ml / Edellisen (ei hyvän) kampaajan minulle myymä naamio. Ei ollut ihan sitä mitä hiukseni tarvitsevat, joten meni 1,5 vuotta aikaa saada tämä tyhjäksi.

Seche Vite Dry Fast Top Coat 14ml / Täydellinen pikakuivattaja! Kuten minulla pikakuivattajien kanssa aina, noin neljäsosa pullosta jää käyttämättä paksuuntumisen vuoksi.
Orly Calcium Shield 18ml / Ihan peruskiva aluslakka. Ei vahvistanut kynsiäni tai ollut muuten erikoinen, joten en osta uudestaan. Plussaa isosta pullosta!

Dermosil Man Cleansing Mousse 150ml  / Yksi Miespuolen lemppariputsari tyhjeni jälleen kerran. Kestää näemmä käytössä 2-3kk. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Eveliina perjantai 12. lokakuun 2012 at 20:17

    Houkuttelevilta vaikuttavat nuo Dermosilin tuotteet, tekisi mieli tilailla :)

    • Reply Myy perjantai 12. lokakuun 2012 at 21:09

      Dermosilin tuotteilla on mun mielestä todella hyvä hinta-laatu-suhde. :) Ja on vielä kotimainen brändi!

  • Reply Eveliina keskiviikko 17. lokakuun 2012 at 16:12

    Sinulle on tunnustus blogissani :)
    http://fashion-sto.blogspot.fi/2012/10/blogitunnustus.html

  • Leave a Reply