CHI, Muotoilutuotteet, Silhouette, Tigi

Nyt käytössä, hiukset 2/2: Muotoilu

Muotoilutuotteita on aika suuri määrä. Hiukseni on niin hankalat, että en ikinä voisi tulla toimeen vain yhdellä tuotteella. Yksittäinen hius on todella ohut ja silkkinen, mutta hiuksia on päässä runsaasti. Nämä ei ole luonnonkiharat, mutta ei myöskään suorat. Epämääräisen taipuisat voisi olla oikea termi.. Laittamattomana hiukset valuu sotkuisasti päätä pitkin ja ovat pirun sähköiset niin kesät kuin talvet. Pakko siis aina pesun jälkeen föönata ja se on turhaa ilman mömmöjä. Täysin suora tukka vaatii suoristusrautaa (ja kihara samaista vekotinta tai patukoita), mutta pelkällä föönauksella pärjää laiskoina päivinä.


Tigi Superstar Queen For A Day –suihketta laitan hiusten tyveen ennen föönausta. Loistotuote, tekee jättitukan ja antaa hyvin tekstuuria!


Tigin Superstar Blow Dry Lotionia laitan hiusten pituuksiin ennen föönausta. Auttaa suoristamaan tai kihartamaan, mitä sitten tahtookin. Nestemäinen koostumus on hieman hankala, mutta muuten tuote toimii.


Farouk CHI Volume Boosteria käytän lähinnä kiharoita tehdessä. Suihkin hiuksiin ennen rullaamista tai raudalla kääntämistä.


Tigin Spoil Me herättää tukan pesupäivien välissä ja helpottaa uudelleen muotoilua.


Käytän tätä Tigin S-Factor Creamy Molding Waxia tyveen aina pesun jälkeen (eli 2-3 kertaa viikossa). Silti tämä purkki on kestänyt jo reilusti yli vuoden. Sopivasti pitoa, tykkään. On muuten kamalaa yrittää kuvata tälläistä peilaavaa palloa!


Tigin Dumb Blonde Smoothin Stuff on kauniin hohtavaa ja silkkisen tuntuista. Häivyttää kuivahtaneet latvat ja pörröisyyden. Ässä suoraan, auki olevaan tukkaan.


Tigin Superstar Volumizing Hairspray on lempparilakkani. Hyvää pitoa oli tukka sitten kiinni tai auki. Eikä tee tukasta tahmaista ja tönkköä märkyydestään huolimatta. Pullo on loistavan mallinen käteen ja karkkituoksusta lisäpisteitä.


Tigin Maxxed-Out ei vakuuttanut samalla tavalla kuin yllä oleva Superstar-lakka. Ehkä osa ongelmista on hankalassa pullossa (varsinkin tämä jättikoko) ja huonosti toimivassa suuttimessa, johon lakka jumittaa herkästi.


Tigin Brunette Goddess Shine Spray tuo kaunista kiiltoa tekemättä hiuksia rasvaisen näköisiksi. Tämä toimii oli tukka laitettu millä tavalla tahansa.


Käytän Silhouette Gloss Cremea lähinnä kihartaessa hiukseni. Kiharoista tulee kauniin kiiltävät, kun tätä puristelee niihin. Todella nostalginen tuote, muistan kun tällä ”meikattiin” koiran turkkia näyttelyissä kultaisella 90-luvulla, kun niin sai vielä tehdä. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Miss Aria maanantai 3. syyskuun 2012 at 08:39

  Alotin vasta vähän aikaa sit lukeen sun blogia ja alotin nyt ihan alusta asti.
  Ihan ku kertoisit mun tukasta. :D
  Ei suora, eikä kihara, ei paksu mut sitä on paljon :)

  • Reply Myy maanantai 3. syyskuun 2012 at 16:11

   Heh :) Tukka on vielä hankala, mutta suosikkituotteet on vuosien varrella vaihtuneet, kun parempia on löytynyt.

  Leave a Reply