Aasialainen kosmetiikka, Bomb Cosmetics, COSRX, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Lush, Suihkugeelit, Suosikit, Vartalovoiteet

Kuukauden suosikit

Taas ihania tuotetuttavuuksia, jotka on vieneet mun sydämen! Tällä kertaa mukana on kolme loistavaa vartalotuotetta ja yksi kasvonaamio. Ajallisesti ottaen nämä on heinäkuulta, mutta minähän en koskaan ole myöhässä.

Bomb Cosmetics Vanilla Shower Butter – Tämä suihkuvoi on itseasiassa ihan erilainen tuote, mitä alunperin oletin. Kuvittelin tämän olevan sellainen voidemainen, kermainen ja hentoisesti pesevä. Oikeesti koostumus on kuin voita! Tosin purkkikin kertoo, että semi-solid creamy shower gel. Toivuttuani alkujärkytyksestä, ihastuin. Suosittelen kahmaisemaan spaattelilla tai lusikalla mukavan kikkareen tuotetta, laittamaan sen kämmenelle ja menemään suihkun alle, jossa hieroskelee kämmenellä olevaa palasta iholle. (Se liiskautuu hyvin kämmeneen kiinni, eikä putoa.) Voi tarvitsee reilusti vettä sulaakseen ja vaahdotakseen kunnolla, mutta koostumus tuntuu iholla tosi kivalta ja tuoksu on kuin vaniljavanukkaassa. Siis sellainen ruokaisan vaniljainen. Todella riittoisaa!

Noin muuten Bomb on mulle melko uusi tuttavuus. Olen suihkuvoin lisäksi testannut muutamaa kylpysulaa, joista tykkäsin ja ostaisin niitä kyllä lisää, jos olisi oma amme. Etenkin isot kylpymuffinit oli ihan superriittoisia (yhdestä saa helposti neljä kylpyä). Sanoisin Bombin olevan edullinen Lushin pikkusisko. Tuoksut ja koostumukset on kivoja, mutta pakkaukset aika heppoisia ja halvan oloisia, joten kokonaisuus jää omalla kohdalla vähän vajaaksi.

Lush Ro’s Argan Body Conditioner – HERRANJESTAS mitä tavaraa! Jokaisen laiskan kuivaihoisen kruununjalokivi. Olen pitänyt suihkussa käytettäviä vartalovoiteita ihan kivoina juttuina, mutta Lush nosti ne ihan uudelle tasolle. Ihan mielettömän hyvä tuoksu, joka on pehmeän pähkinäisen ruusuinen. Tuoksu on voimakas ja se jää ihanasti iholle, mutta tämä ei ole mikään päälle hyökkäävä ruusumummo, vaan sellainen maanläheinen ruusuvoisaavi. Tyhjensin yhden matkakoon kesän reissuilla (niin helppoa) ja olen vaalinut tätä purkkia syvällä rakkaudella, mutta onneksi on yksi täysi vielä kaapissa. Olin kerran unohtanut suihkun jälkeen purkin auki ja siippa totesi suihkuun mennessään, että ”Hei täällä on tämmönen aukinainen purkki, ilmeisesti tätä pitää siis nyt käyttää?”, jolloin syöksyin huutaen sulkemaan purkin. MUN.

Melvita L’Or Bio Extraordinary Milk – Jotain taitaa kertoa se, että uusi pullo oli olemassa jo ennen ensimmäisen tyhjentymistä. ;) Kiilaa kevyesti luonnonkosmetiikan vartalovoiteiden top kolmoseen Hauschkan ja Joikin seuraan, tosin totean heti alkuun tämän olevan selvästi täyteläisempi kuin noiden kahden pumppupullossa olevan voiteen. Todella miellyttävä ja pehmeä levittää, kosteuttaa loistavasti ja tuoksuu miellyttävälle, vaikka mitään selkeää tiettyä ainesosaa en tuoksusta erota.

COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask – Olen rakastunut jokaiseen COSRX:n tuotteeseen mitä olen testannut (toistaiseksi neljää). Naamio on hyvin vesimäinen, ohut ja todella kosteuttava, joten tämä sopii ihan mille tahansa kosteusköyhälle ihotyypille. Koostumus oli ihan mieletön helteisinä kesäöinä, kun ei olisi halunnut laittaa mitään iholle. Ei siis tarvitse pelätä tahmaa! Sisällöstä valtaosa (yli 85%) onkin propolisuutetta. Harmiksi elevenillä on jo pitkään ollut melkeen kaikki merkin tuotteet loppu, mutta lupailivat, että täydennystä on kyllä tulossa. Toivottavasti pian!

Kuka muu voisi uida loppuelämänsä Ro’s Arganissa? <3_<3

Tuotteet saatu testiin blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply annaootmeikannut perjantai 1. joulukuun 2017 at 10:49

  Ah, tää vahvisti sitä, että pakko päästä testaamaan tota COSRX:n naamiota. Olisin halunnut tilata sen jo silloin kun nää tuli ekan kerran elevenille, mutta se oli jo vissiin myyty loppuun. Onneksi sentää etanavoidetta oli tarjolla, siitä on tullut pitkästä aikaa uus luottotuote!

  • Reply Myy perjantai 1. joulukuun 2017 at 22:42

   Uskon, että tykkäisit siitä! Nyt vaan sormet ristissä odotellaan seuraavaa kuormaa saapuvaksi :D

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara perjantai 1. joulukuun 2017 at 12:37

  Haha tuo Ro’s Argan -suihkuhomma :D Mut ymmärrän, tuo mömmö on kyl huippua!

  • Reply Myy perjantai 1. joulukuun 2017 at 22:42

   Se on niiin ihanaaaaaa!

 • Reply Kosmetiikan Suurkuluttaja perjantai 1. joulukuun 2017 at 13:07

  Tuota Lushin tuotetta on ollut tarkoitus testata jo pidemmän aikaa mutta se on jostain syystä unohtunut! Voisi olla hyvä joululahja itselleni :p

  • Reply Myy perjantai 1. joulukuun 2017 at 22:43

   Täydellinen joululahja <3_<3

 • Reply Nanna/KultainenKynsilakka lauantai 2. joulukuun 2017 at 11:35

  ..Hyökkäävä ruusumummo :D Joo siis tuo Ro’s Argan on ihan mieletöntä,briteissä ainakin sitä myydään myös sellasessa varmaan ainaki kaks kertaa isommassa tonkassa,oon niiiiin himotellu sitä!

  • Reply Myy lauantai 2. joulukuun 2017 at 22:32

   Oijoijoi, jättitonkka!!

  Leave a Reply