Batiste, Body Shop, Clinique, Kasvojen puhdistus, LivBox, Lumene, Meikkipohjat, Muotoilutuotteet, Silmänympärysvoiteet, Vartalovoiteet

Elokuun LivBox

Taaskaan boksi ei ollut postinjakajalla mukana, harmi. Tällä kertaa tuotteet oli bloggaajien valitsemia. Tosin jos bloggaajat saisi ihan vapaasti valita, olisi laatikosta löytynyt mm. Urban Decayta ja Narsia. ;) Tykkäsin tästä laatikosta ja kaikki tuotteet pääsevät ihan omaan käyttöön!

Clinique All About Eyes (5ml) / Ihmettelin ensin, että miten tulee täysin sama tuote kuin aikaisemmin, mutta tämä onkin normaaliversio. Edellisestä rich-versiosta on arvosteluni täällä. Ehkä tämä geelimäisempi versio on enemmän minun juttuni, toivotaan.

Body Shop Honeymania Body Butter (50ml) / Tykkään TBS:n vartalovoista, mutta en ole ihan varma tuoksusta. Se vaikuttaa hyvältä, mutta myös todella äitelän ällöltä.

Batiste XXL Volume Dry Shampoo (50ml) / HG-tuotteeni! Kiva saada tästä myös matkakoko käyttöön. Jos en tykkäisi Batisten kuivashampoista, olisin vähän nyrpistänyt nenääni sille, että lyhyen ajan sisällä sellainen tulee toistamiseen boksista..

Lumene Arctic Sun Bronzer – 1 Fresh Day / Päivän Hehku (10g) / Iloinen yllätys! En itseasiassa ole koskaan aikaisemmin käyttänyt Lumenen aurinkopuuteria. Koostumus tuntuu kermaisen pehmeältä ja on matta. Merkillä on aina ollut kekseliäät suomenkieliset sävynimet, mutta voisivat tarvita jonkun natiivin tekemään nuo käännökset englanniksi.. :)

Konjac Sponge / Edellinen konjac-sieni vetelee viimeisiään, joten tämä tuli hyvään saumaan. Olen käyttänyt sientä lähinnä kuorinnan korvikkeena, enkä ole ikinä pessyt sillä meikkejä pois, vaikka niin kai voisi tehdä. Edellinen sieneni oli pinkki aikuisen ihon versio, niin on kiva kokeilla tätä ihan tavallista valkoista.

Moni muukin taisi tykätä tästä boksista? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply