Hamstraus, Ihonhoito, Meikit

Hullujen päivien kosmetiikkatärpit

Parhaat alepäivät on täällä taas! Tässä mun poiminnat hullareiden kosmetiikkavalikoimasta. :)

HP-Ke

Keskiviikkona tulee myyntiin Clarinsin seerumia, joka on ihan parasta. Nuxen misellivettä en ole kokeillut, mutta varastojen viimeinen misellipullo tyhjenee pelottavaa vauhtia, joten voisin kokeilla seuraavaksi tätä. Dr. Hauchkan ruusuvoide on monen suosikki, vaikka minulle se ei ollut paras valinta. Kasvovettä aion silti kokeilla, koska sitäkin on niin paljon kehuttu! L’Occitanen käsivoide on loistavaa, sitä lisää. Madaran nokkossuihketta aion kokeilla myös. (Linkit vie postauksiin kyseisistä tuotteista.)

HP-To

Torstaina oli selvästi vähemmän kosmetiikkaa. Aion kuitenkin hamstrata kesäksi ihanaa Vaselinen kaakaosuihketta. Myyntiin tulee myös Clarinsin lempparidödöä.

HP-Pe

Perjantaina saa Body Shopin hamppurasvaa todella hyvään hintaan! En ole tästä klassikosta koskaan postannut, vaikka siitä niin kovin pidän. Clarinsin huulibalmit on ihanan helppoja rasvakorvikkeita arkimeikissä (ja euron halvempia kuin viime syksynä!). L’Occitanelta tulee sitrustyypeille suihkugeeliä ja meille mantelirakastajille suihkuöljyä (tässä olen tänä talvena monet suihkukerrat uinut). Isoissa pumppupulloissa tietty!

HP-La

Lauantaina myyntiin tulee niin hyvän hintaista matkakokoa Cliniquen yönaamiosta, että aion sitä testata. Ziajan oliivikäsivoide oli perushyvä arkivoide, joten taidan ostaa vuohenmaitoversiota työrasvaksi, kun se on noin halpaa (ja töissä käsirasvaa kuluu). Vivania Beauty Shotia olen pariin otteeseen käyttänyt ja nyt kevään korvilla olisi hyvä hetki vetää taas pullon tai parin kuuri.

HP-Su

Sunnuntaina löytyisi Laveralta ainakin vartalovoidetta ja käsivoidetta. Näitä kuvassa olevia tuoksuja en ole testannut, mutta moni muu on ollut todella kiva. Joe Blascon orange highlight -korjausväri on ihan älyttömän hyvä neutralisoimaan tummuutta silmien alla. Lancômen misellivesi on toinen vaihtoehto seuraavaksi putsariksi, mutta toistaiseksi olen enemmän Nuxen kannalla (tosin Lancômessa olisi pumppu). Ensikosketus Melvitaan oli niin positiivinen, että täytyy käydä tarkistamassa mitä herkkuja on tarjolla. :)

Eikun shoppailemaan tavarataloon ja osa tuotteista löytyy myös nettikaupasta!

Kuvat lainattu (hullutpaivat.com), todella hieno leikkaa-liimaa-työ bloggaajan oma. Postaus sisältää mainoslinkin.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi maanantai 4. huhtikuun 2016 at 16:02

    Melvitan juttuja voisin testailla, ja TBS hamppu tuntuu kyllä halvalta :)

  • Reply Liisa maanantai 4. huhtikuun 2016 at 17:04

    Toi Lancomen misellivesi on ihan ykkösjuttu! Nytkin käytössä :) Vois taas hamsteroida sitä väh. yhden purkin jemmoihin. Ja nyt tuo beautyshotti alkoi kiinnostaa, hmm!!!

  • Reply Mulan tiistai 5. huhtikuun 2016 at 20:04

    Apua, ei nyt houkuttelevia alennuksia, kun menen juuri viikonloppuna luonnonkaunis-messuille ja kaikki rahat on tarkoitus tuhlata siellä! Meikkimunat on kyllä houkuttelevassa tarjouksessa, voi pahus…

  • Leave a Reply