Chanel, Seerumit, Silmänympärysvoiteet

Chanel Eye Tonic

Chanelin ihonhoito oli minulle täysin tuntematon alue. Selektiiviseltä puolelta ei kuitenkaan löydy hirvittävän montaa silmänympärysseerumia, joten päätin kokeilla tätä. Eye Tonic lupaa stimuloida kollageenin tuotantoa, vaalentaa tummia silmänalusia mandariini- ja hevoskastanjauutteen flavonoidien avulla sekä häivyttää pigmenttimuutoksia lakritsiuutteen voimin. Öh, ainakin näin vapaasti suomennettuna.. ;) En kärsi kovin tummista silmänalusista ja pigmenttihäröt on lähinnä huulten ympärille, joten tiedä sitten niistä. Hyvä kosteuttaja tämä kyllä on!

Pullo on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis ja tyylikäs. Lasisen pullon pinta on valkoinen ja mattainen. Se pysyy hyvin kädessä ja tuntuu sormissa miellyttävältä. Yksi selektiivisen kosmetiikan eduista on ylellinen, toimiva ja loppuun suunniteltu pakkaus, jonka koen tärkeäksi osaksi tuotetta.

Kierrettävän korkin alta paljastuu metallinen kuula. Se tuntuu iholla viileältä ja rullaa hyvin. Seerumi on maitomaista nestettä, joka on iholla kuitenkin kirkasta. Imeytyy nopeasti, mutta jättää ihon hoidetun tuntuiseksi (olematta rasvainen). Tämän päälle en ole levittänyt silmänympärysvoidetta, kun taas Cliniquen seerumi sitä kaipasi. Ohje kehottaa rullaamaan putkilon kolme kertaa silmän ympäri, mikä on kyllä ihan järjetön määrä. Olen kuivaihoinen ja yhdellä pyöräytyksellä tulee ihan tarpeeksi tuotetta. Sen jälkeen neste taputellaan kevyesti ihoon. Voi käyttää aamuin illoin, mutta olen käyttänyt vain aamuisin ja iltaisin laittanut tuhdimman voiteen. Meikki levittyy päälle nätisti ja pysyy hyvin. Pienestä koostaan huolimatta tuote on todella riittoisa.

Chanelin silmänympärysseerumi on ylellinen ja ihana tuote, mutta silti siitä puuttuu se vau-efekti, joka mielestäni tämän hintaisissa tuotteissa kuuluisi asiaan. Suloinen roll-on sisältää 10ml tuotetta ja maksaa aivantörkeästiliikaa. Ostaisinko uudelleen? En. Paitsi mikäli olisin rikas. Mutta en ole, joten tarttuisin uudestaan Cliniqueen.

Oletteko te tarttuneet Chanelin ihonhoitotuotteisiin?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Satu perjantai 30. elokuun 2013 at 23:03

  Ei ole tullut kokeiltua, mutta jos olisi ylenpalttisesti rahaa, niin kokeilisin vaikka heti. Muutenkin on tehnyt mieli silmänympärysseerumia jo pitkään. Onko Cliniquella sitten parempi seerumi? Se on mulle tuntemattomampi merkki kuin Chanel.

  • Reply Myy lauantai 31. elokuun 2013 at 00:08

   Clinique oli hyödyllisempi. Talvipakkasilla sillä sai paksun rasvan alle sen kosteuden mitä ihoni myös kaipaa. :) Ja toki hinta hieman kukkaroystävällisempi..

   http://pieninutturapaa.blogspot.fi/2013/01/clinique-all-about-eyes-serum.html

   Seuraavana mulla on jonossa Soap & Gloryn versio.

  • Reply Satu lauantai 31. elokuun 2013 at 09:38

   Jos pääsisi laivalle nyt syksyllä, niin voisi ottaa testiin. Ei ollut pahan hintainenkaan..

  Leave a Reply