Yleinen

Tämä tyttö odottaa vesikelejä!

Miksi ihmeessä?

No näiden takia! Posti toi Portugalista mahtavimmat kumisaapp.. kengät. Kuminilkkurit? Kumisaapasnilkkurikorkkarit? Mitkä lie, nämä on ihanat! Eli Melissan F/W 2009 White Line -mallistosta Melissa Ashanti sävyssä Gloss.

..ja nämä muuten tuoksuvat My Little Ponyille, vaikka en sitä blogin kautta voi teille välittää. ;)

Sadekelejä odotellessa on herkuteltu itse tehdyillä hampurilaisilla, nam! Uunissa paahdetun hampurilaissämpylän välissä on paistijauhelihapihvi, cheddaria, salaattia, tomaattia, sipulia, majoneesia ja smetanaa (maustettu tuoreella basilikalla, kuivatulla chilillä ja pippurilla). Ei ihan haukattava versio, mutta toimii se haarukalla ja veitselläkin. :) Lautanen on Iittalan Bottnaa. Sitä on hyvä yhdistellä mustaan ja valkoiseen Teemaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Lucy keskiviikko 24. maaliskuun 2010 at 12:18

  Ihanat! Noilla kelpaa kävellä loskaisilla kaduilla :)
  Mistä tilasit?

 • Reply kiukkupussi torstai 25. maaliskuun 2010 at 23:44

  Piti vähän kaivella.. http://www.maufeitio.pt :D

 • Reply Neiti Kameleontti perjantai 26. maaliskuun 2010 at 12:43

  Ihanat kengät ja herkullisen näköinen hampurilainen! :P~

 • Leave a Reply