Body Shop, Kasvonaamiot

Mustapäämaski

Tiedättekö te sellaiset tuotteet, jotka eivät lopu ikinä? Aivan kuin ne lisääntyisivät itsestään? Tämä oli yksi sellaisista tuotteista.


The Body Shopin Tea Tree Oil Nose Pore Mask teki hyvin sen mitä pitikin. Hankin tämän tosiaan vuosia sitten, eikä se loppunut niin millään. Toisaalta tuotetta tarvitsi hyvin vähän kerrallaan ja käytin sitä kerran tai kaksi kuussa eli harvoin. Tökötti kuivui kasvoille (eli nenään) miellyttävän nopeasti ja lähti helposti vetämällä irti. Mikä tärkeintä, se ei silti ärsyttänyt ihoani. Nyt se kuitenkin loppui. Parit viimeiset kerrat tahna alkoi olemaan sen verran paksua, että en edes viitsinyt leikata tuubia auki.

Harmikseni jouduin huomaamaan, että tätä ei enää valmisteta. Olisiko teillä vinkata tilalle vastaavaa tuotetta?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mansikka sunnuntai 24. tammikuun 2010 at 09:47

    Hei, oletko löytänyt korvaavan tuotteen tälle? Tuo nimittäin oli mieheni suosikki ja häntä jäi harmittamaan sen loppuminen, enkä itse ainakaan ole löytänyt vielä vastaavaa tuotetta.

  • Reply kiukkupussi sunnuntai 24. tammikuun 2010 at 19:34

    En ole löytänyt tälle vastaavaa poisrevittävää korvaajaa. :( Tää oli niin kiva, kun riitti nopea pyyhkäisy kasvovedellä irtirepäsyn jälkeen.

    Nyt mulla on tilalla Burt’s Beesin naamio, mutta ei se tosiaan vastaava ole, kun pitää huuhtoa pois. Täällä siitä juttua: http://pieninutturapaa.blogspot.com/2009/11/mina-sydan-burts-bees.html

  • Leave a Reply