Bioderma, Bobbi Brown, Body Shop, Clarins, Clinique, Dermalogica, Guerlain, Holika Holika, IsaDora, Joico, Kevin Murphy, Kiehl's, MAC, Maybelline, Nars, Redken, Reissussa, Sensai, Sim, YSL

Reissuun mukaan

Tänään starttaa kesän ulkomaanmatkailut, kohteena kaksi kaupunkia Euroopassa. Matkakokoisissa tuotteissa on jotain hämmentävää vetovoimaa, joten päätin tehdä postauksen mukaan otettavista tuotteista. :) Se ehkä vähän levisi käsiin..

Kasvojen pesupuolen hoitaa Sensai. Öljyllä meikki pois ja puhdistusvaahtoa perään. Normaalikäytössä Milky Soap on enemmän mieleeni, mutta kesällä Creamy Soap on ihan jees. Kasvoveden virkaa ja aamupesut hoitaa Bioderman misellivesi.

Kosteuttamiseen ajattelin Sensain hoitonesteen ja Clarinsin HydraQuench-sarjan seerumin riittävän. Molemmat on HG-tavaraa. Sisleyn pieni voidetuubi lähti mukaan varmuuden vuoksi.

Hiusten puhtaudesta vastaa poikkeuksellisesti Joico. K-Pak Color Therapy -sarjan shampoo, hoitoaine ja öljy on uusia tuttavuuksia. Tuijottelin tätä kuvaa tovin ja päätin käydä ruuvaamassa korkit paremmin kiinni.. :D

Föönauksen pohjalle Kevin Murphyn vaahtoa ja Simin voidetta. Viimeistelyyn Redkenin hiuspuuteria, Batisten kuivashampoota ja Redkenin lakkaa. Pakkasin pyöröharjan mukaan, mutta olen vähän kahden vaiheilla ottaako oma hyvä fööni vai kituutella hotellifööneillä..

Body Shopin mango-sarja hoitaa pesun ja rasvauksen. Hieman huolestuttaa mihin tuo voide riittää.. Kiehl’sin voidedödöä olisi toki voinut purkittaa pienempäänkin pakkaukseen. YSL:n Manifesto L’Elixir riittänee viikon tuoksumiseen. :) Lisäsin tähän kasaan vielä matkatuubin Dermosilin aloegeeliä, kun tuli eilenkin paahdettua itseänsä auringossa.

Viime kesästä fiksuuntuneena heitin tuubeissa olevan tavaran erilliseen muoviin toilettilaukun sisälle. Silloin yhdestä tuubista oli auennut sauma lentokoneessa..

Meikkien valitsemisessa oli enemmän miettimistä. Lähdin olettamuksesta, että en kauheasti jaksa meikata niin kuin loma on tähänkin asti mennyt. Isoimman ongelman aiheuttaa ”rusketus”, joka minun kropassani keskittyy rintakehään ja jalkapöytiin. Tämän seurauksena naama ja kaula on pari astetta vaaleampi kuin rinnusta.

Heitin pussiin kevyemmäksi meikkipohjaksi Holika Holikan BB-tyynyn ja peittävämmäksi Guerlainin Lingerien. Se on kesäsävyni eli huimasti kakkonen, haha. Dermalogican primeri ajamaan samalla aurinkovoiteen asemaa. Vielä MAC Mineralize -puuteri, joka toimii varmasti, eikä aiheuta irtopuuterisotkua. Peitevoidetta en jaksanut ottaa.

Poskille väriksi Guerlainin aurinkopuuteri ja nestemäinen poskipuna sekä mini-Nars. Niissä on molemmissa hohdetta, joten skippaan korostuspuuterin.

Silmämeikkejä varten se perustavara: UDPP, Bobbin musta geeli, Maybellinen pronssinen Colortattoo, Armanin ripsari (ja YSL varuiksi, jos edellinen hyytyy kokonaan), MAC:n vihreä kynä sekä Lumenen kulmakynä. Luomiväreistä päätin pärjätä pelkällä Cliniquen naku-paletilla, mutta siinä on aikalailla kaikki mitä perusmeikkaamiseen tarvitsee. Ripsientaivutin tietty, unohtui kuvista.

Huulimeikeiksi kaksi Narsin mattapunaa (punainen ja pinkki), niille sopivat kynät sekä kaksi IsaDoran kiiltokynää.

Ja lopuksi siveltimet. Yksi meikkivoiteelle, puuterille ja väritykselle. Kaksi luomiväreille, kaksi rajauksille ja yksi huulipunalle.

Huh, eiköhän näillä pärjää. ;) Näiden lisäksi toki käsilaukussa pyörii pari huulirasvaa, käsivoide yms.

Osa postauksen minikokoisista tuotteista on saatu blogin kautta goodiebageista.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa perjantai 25. heinäkuun 2014 at 08:35

  Olipa hauska kierros! Sun postauksissa on kaikki aina niin kivasti ojossa ja järjestyksessä ja kaikessa tekemisessä ryhti. Kadehdin ihaillen. :)

  PS. Saako laittaa ostoslistan mukaan? :D

  • Reply Myy perjantai 25. heinäkuun 2014 at 09:51

   Riviin, mars! Oon vähän tämmönen.. natsi :)

 • Reply Päivi perjantai 25. heinäkuun 2014 at 09:39

  Hih, tosi paljon tuttuja tuotteita, jotka olivat minullakin reissussa kesäkuussa mukana. Sensaisti-miitin goodie bagista löytyi ihan täydellisiä matkakokoja. Mulla oli mukana ainakin nuo Sensai-jutut, Clarins, Sisley ja Dermalogican primeri. :) Ihanaa matkaa!

  Ps. Yhdyn Petran kommenttiin. En tuohon ostoslistaan, mutta muuhun ;D

  • Reply Myy perjantai 25. heinäkuun 2014 at 09:52

   Joo siellä oli paljon kivoja pikkujuttuja! :)

 • Reply Nina perjantai 25. heinäkuun 2014 at 10:56

  Meikkejä ja siveltimiä otan hitusen vähemmän mukaan. Olen lomalla vähän laiska tekemään silmämeikkiä. Jalkarasva on ehdoton. Joka reissulla tulee tietysti ostettua uusia tuotteita :)

  • Reply Myy perjantai 25. heinäkuun 2014 at 13:02

   Tarvittaessa sitä tekisi vaikka koko meikin sormin :) Rantalomalla tulee oltua lähes meikittä, mutta näin kaupunkireissussa yritän edes vähän meikata.

 • Reply Salla perjantai 25. heinäkuun 2014 at 12:02

  Ihanaa reissua :)

  • Reply Myy perjantai 25. heinäkuun 2014 at 13:02

   Kiitos! :)

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick perjantai 25. heinäkuun 2014 at 15:10

  Mukavaa matkaa! Mun puhelimen kirjanmerkkeihin sun blogi on muuten tallentunut .de-päätteellä, löysin tämän nimittäin Berliinin reissulla yöpuulle mentäessä ja heti piti tallentaa ;) Siitähän on siis jo ööö ainakin kaksi vuotta. Mä pakkaisin näiden lisäksi mukaan vielä jonkun tosi paksun käsivoiteen joka menisi myös jalkavoiteesta. Olen pari kertaa sen virheen tehnyt että otin mukaan vaan kevyitä voiteita ja kamalaahan se oli! Hotelleissa on kovat ilmastoinnit ja jotenkin iho vaan tuppaa kuivumaan silloin kun ei ole omia rasvavarastoja lähettyvillä.

  • Reply Myy perjantai 1. elokuun 2014 at 11:56

   Hih, hauska kuulla :) Ja nyt jälkiviisaana olisin tarvinnut jalkavoidetta..

 • Reply Jonna H. perjantai 25. heinäkuun 2014 at 16:55

  Ihanaa reissua!

  • Reply Myy perjantai 1. elokuun 2014 at 11:56

   Kiitos!

  Leave a Reply