Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, BB-voiteet, Biozell, Clarins, Clarisonic, Dermosil, Ekokosmetiikka, Glamglow, Hiukset, Hiuslakat, Holika Holika, Ihonhoito, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvonaamiot, Kuivashampoot, Kylpy, Kynsinauhavoiteet, L'Occitane, La Roche-Posay, Lavera, Loppuneet, Lush, MAC, Meikit, Meikkivoiteet, Mies, Muotoilutuotteet, Öljyt, Primerit, Redken, Sephora, Suihkugeelit, V10 Plus, Vartalovoiteet, Vaseline, Yves Rocher, Ziaja

Maaliskuun loppuneet

Maaliskuun-loppuneet-01

Maaliskuussa tyhjeni ihan hyvin purkkeja. :)

Maaliskuun-loppuneet-02

V 10 Plus Cleansing Gel (100ml) / postaus / Tykkäsin isosti sisällöstä! Miinus tulee tuubista, saisi muuten täyden femman. 4/5
Clarisonic Cashmere Brush / postaus, toinen / 14 kuukauden käytön (noin 3 kertaa viikossa) jälkeen harjakset alkoi olla hieman taipuneet, joten vaihdoin uuteen. Harja neuvotaan vaihtamaan huomattavasti useammin, mutta en nähnyt siihen mitään syytä, kun pidin harjasta hyvää huolta. Muita Clarisonicin harjoja herkkä hipiäni ei kestä, koska niin sensitive kuin delicate tuntuu raastavalta. 5/5
GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment (näyte 15g) / postaus / Tykkäsin tästä kosteuttavasta naamiosta todella paljon. Toimi erittäin hyvin kasvoille jätettävänä yönaamiona, mutta nukahtaessa minua häiritsi naamion tuoma viilentävä tunne. Ilman sitä, täysi kymppi. Voisin silti ostaa. 4/5

Maaliskuun-loppuneet-03

MAC Prep+Prime Skin Base Visage (30ml) / postaus / Ihan superhyvä! Heleyttää, silottaa, tasottaa. Ostin uuden jo syksyllä, kun luulin tämän loppuvan pullon yskästessä ensimmäistä kertaa. Loppui vasta nyt. :D Riittoisa pirulainen! 5/5
Holika Holika Face 2 Change White Cushion BB (20g) / Aivan ihana kuivalle iholle. Jättää ihon todella heleän kosteaksi. On niin kostean rasvainen, etten usko sopivan kovin hyvin muille ihotyypeille. Omani oli sävyä 21. Pitää säästää rasia, jos vaikka hankkisi täyttöpakkauksen. 4/5

Maaliskuun-loppuneet-04

Ziaja Natural Olive Hand & Nail Cream (80ml) / Oikeen kiva, kevyehkö perusrasva. Kova tuubi tuli hankalaksi tuotteen loppupuolella ja sisään jäi vielä tavaraa, mutta se ei tule puristamalla ulos. Koostumuksen puolesta voisin ostaa uudestaan, tuubin takia en. 3/5
Clarins Huile ”Tonic” Body Treatment Oil (näyte 30ml) / Tosi kiva vartaloöljy! Voisin ostaa. Pieni miinus, että korkin kultaukset irtosi öljyisiin käsiin (pieni hämmästely, että mistä kaikki glitter ilmestyi). Ehkä se oli vaan näytepullon ongelma. 4/5
Sephora Instant Nail & Cuticle Care (40ml) / Dippipurkki kynsinauhaöljylle! Hauska ja näppärä tuote, joka oli todella riittoisaa. Tyynyssä on vielä öljyä, mutta tämä on ollut niin pitkään auki, ettei voi olla enää täysin kunnossa. Tuoksun kanssa en päässyt ihan sinuiksi, koska tämä tuoksuu aivan täysin cK Onelle. Ysäri-öljy, en kestä! 3/5

Maaliskuun-loppuneet-06

Lush Floating Island Kylpyöljy (20g) / Hotellissa on amme = KYLPYYN. Ihanan tuoksuva, pehmoinen kylpy, joka jätti ammeen näyttämään siltä, että olisin uinut voissa. Sori siitä, siivooja. 4/5
Dermosil Blossom Shower Gel (300ml) / Meh. Pesi, mutta jäi aika mitäänsanomattomaksi. 2/5
La Roche-Posay Lipikar Syndet Cleansing Body Cream-Gel (400ml) / postaus / Hyvä pesutuote talvipakkasille. Ei kuivattanut, eikä ärsyttänyt ihoa yhtään. Käytettiin tätä molemmat. 4/5

Maaliskuun-loppuneet-05

L’Occitane Jasmin Immortelle Neroli Body Lotion (250ml) / postaus / Raikas, kesäinen tuoksu ja hyvin kosteuttava, mutta kevyt koostumus. Tykkäsin! 4/5
Lavera Basis Sensitiv Soft Moisturising Cream (150ml) / Poimin tämän jonkun blogimiitin vaihtarikasasta. Todella kiva perusvoide kropalle, mutta en yhtään ymmärrä miksi näin juokseva rasva on pakattu purkkiin. Tuubiin, kiitos. 4/5

Maaliskuun-loppuneet-07

Biozell Dry Shampoo for dark hair (100ml) / postaus / Todellinen yllättäjä! Ihan mieletön tekstuuri ja hyvä jämäkkyys hiuksiin. Tykkään käyttää tätä puhtaaseen tukkaan tuomaan rakennetta. Ostin uuden. 5/5
Redken Triple Take 32 Hairspray (300ml) / postaus / Parasta hiuslakkaa ikinä. Kaikki toimii: koostumus, pumppu, sumu. Ostin uuden, vaikka kaapissa olisi muitakin lakkoja. 5/5

Sitten puoliskon käyttämiin tuotteisiin. Siltä loppui kaikki kerralla.

Maaliskuun-loppuneet-08

Yves Rocher Hydra Vegetal Moisture Boost Concentrate (30ml) / Poimin tämän vaihtokasasta itselleni, mutta ei riittänyt tehot mun iholle eli eikun kosmetiikan tunkion käyttöön. Mitäs mieltä? ”Kipristeli!” Seerumi taisi siis tulla pakkasella tarpeeseen. Arvosana? ”Ei ole mitään vertailupohjaa.” No ihan totta, tämä on ihka ensimmäinen seerumi. 3/5
Ziaja Jasmine Day Cream Anti Wrinkle (50ml) / ”Toi oli ihan hyvä!” 4/5
Ziaja Sensitive Firming Night Cream (50ml) / ”Tais olla kanssa hyvä!” Ziajan rasvat on kyllä ollut siipalle tosi sopivia. Hinnatkaan ei ole pahoja, niin näitä se voisi hyvin raaskia ostaa jatkossa. 4/5

Maaliskuun-loppuneet-09

Lumene Sensitive Face Wash (150ml) / Tämä aiheutti nurinaa heti alkuun, koska tuoksu oli hyvin voimakas ja geeli ei vaahdonnut yhtään. Itsekin yllätyin, että sensitive-sarjan putsari tuoksuu näin voimakkaasti. Vaahtoamattomuuteen varmasti tottuisi, mutta: ”Mielummin vaahtoa.” 2/5
Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant (200ml) / Mikä oliskaan parempaa kuin viereen nukkumaan tuleva kaakaon tuoksuinen mies? ”Siitä mä tykkäsin! Vähän huonosti ehkä levittäytyi, niin annan sille neljä, mutta muuten olisi saanut viisi.” Itse pidän näitä Vaselinen rasvoja tosi helppoina, koska voiteet levittyy niin hyvin (mutta ei ilmeisesti karvaiselle iholle :D) ja imeytyy samantien. Salikäytössä tärkeetä. 4/5

Löytyikö tuttuja tuotteita? :)

Biozell, Dermosil, L’Occitane, La Roche-Posay, Redken, V 10 Plus, Ziajat saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mia / Beauty Highlights lauantai 23. huhtikuun 2016 at 10:36

  V10Plus Puhdistusgeeli ja GlamGlow’n Thirstymud -naamio kuuluu molemmat mun suosikkeihin :) Ja tuo Laveran Basis Sensitiv voide on myös ihana!

 • Reply Sissi sunnuntai 24. huhtikuun 2016 at 01:33

  Biozellin kuivashampoota kehaisi joku muukin ihan vasta. Alkoi kiinnostaa, yritän muistaa odottamassa olevat kymmenkunta putelia…

 • Reply Theressa sunnuntai 24. huhtikuun 2016 at 19:53

  Onpa muuten kiva, kun mukana on miespuolenkin tuotteet! :D

  • Reply Myy sunnuntai 24. huhtikuun 2016 at 21:08

   Kiva! Mä otan miehen tuotteita mukaan aina, kun siltä loppuu jotain ”järkevää” eli rasvaa tai putsaria tms. (dödöt ja semmoset skippaan suosiolla) :D

  Leave a Reply