Body Shop, Clarins, Essie, Estee Lauder, Ihonhoito, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Lavera, Lifestyle, Öljyt, Seerumit, Supermood, Tuoksut, Vartalovoiteet, Yves Rocher

Vaihtarikasan helmet

Kun lauma kauneusbloggaajia kokoontuu yhteen, järjestetään yleensä vaihtarikasa. Eli jokainen tuo sen hetken tilanteen mukaan itselle sopimattomia tai tarpeettomia tuotteita, jotka kipataan yhteen läjään ja pistetään penkoen. Sitten hämmästellään yhteen ääneen, että ”miten sä voit luopua tästä”, koska toisen roska on toisen aarre. Toki aina jää jäljelle jotain, jota kukaan ei tarvitse. Niistä korkkaamattomat lähtee eteenpäin niitä tarvitseville ja testatut hylkiöt jää yleensä sen kontolle kenen luona ollaan. (Eli se hinaa ne seuraavaan tapaamiseen ja kierokulku on valmis. Kyllä aina lopulta jollekin kelpaa.) Tässä mun poiminnat #emmanpikkarit -läjästä. :)

Vaihtarit

Seerumia! Janoinen ihoni ei saa tarpeekseen. Yves Rocher on nykypäivänä itselleni suht tuntematon kenttä, toisin kuin vuosituhannen vaihteessa.

Öljyä! Tänne uppoaa aina. En ole raaskinut ostaa Clarinsin vartaloöljyä, vaikka kasvoöljyt onkin niin hyviä. Jes nyt pääsee testaamaan.

Rasvaa! Päivävoiteen mentolisuus jännittää, mutta se on Supermood, joten pakko kokeilla. Aina voi heittää seuraavaan vaihtokasaan, jos ei toimi.. ;)

Lisää rasvaa! En ehkä vielä ole ihan Estee Lauderin ryppyistä kohderyhmää, mutta mielenkiinto voitti.

Kosteutta! Kuka ihme luopuu kangasnaamiosta?! Mulle tuntematon merkki, mutta se on korealainen, joten ei voi mennä pieleen.

Kappas, rasvaa! Koskematon Lavera-purkki uppoaa tähän kroppaan hetkessä. Olen alkanut kääntymään vartalovoiteissa aina vaan enemmän luonnonkosmetiikan puolelle.

Mummotuoksua! Ai hitto miten hyvä. Melkeen liian mummo eli ihan täydellinen. Tästä tulee joku todella voimakas flashback lapsuuteen. Haluaisin kovasti tietää mikä se tuoksu on ollut.

Glitteriä! Tämä Essien hippulakka oli täysin päähänpisto. En tiedä mitä sokerihumalassa tapahtui, koska en edes tykkää tikkuglitteristä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Martina keskiviikko 2. joulukuun 2015 at 16:13

  Mulla toi Supermoodin mentholivoide ei toiminut :/ Liian liru kostumukseltaan, omituinen tuoksu ja luultavasti se mentholius ( :D ) sai ihon punoittamaan eli ärtymään :(

  • Reply Myy torstai 3. joulukuun 2015 at 00:21

   Apua samansuuntaista kuulin siitä luopuneelta. Nyt jännittää testata! :D

 • Reply JonnaH. keskiviikko 2. joulukuun 2015 at 20:35

  Aika ihania tuotteita vaihtokasasta! <3

  • Reply Myy lauantai 5. joulukuun 2015 at 22:35

   On kiva tehdä löytöjä <3

 • Reply .Mari Anniina. -Sensaisti torstai 3. joulukuun 2015 at 20:19

  Naamio, vartalovoide ja Lauder oli multa :D Kiva kun kelpas!

  • Reply Myy lauantai 5. joulukuun 2015 at 22:33

   Ajattelinkin, että voi vartalovoide saattoi liittyä sun kaappisiivouksiin :D

 • Reply Heidi B perjantai 4. joulukuun 2015 at 23:00

  Toi TBS:n smoky poppy on kyllä kiva <3 Mummo ja aika erilainen, mutta silti ihana <3

  • Reply Myy lauantai 5. joulukuun 2015 at 22:34

   Mua vaan vieläkin häiritsee, että mikä ihme on se tuoksumuisto, joka mulle siitä tulee!

   • Reply .Nekku. tiistai 8. joulukuun 2015 at 09:09

    Oisko YSL:n Opium? Se oli ainakin tosi suosittu silloin kuin olimme lapsia, meidänkin äidillä oli. Myös Fragrantican käyttäjät ovat sitä mieltä että Smoky Poppy ja Opium ovat jokseenkin samiksia.

    • Reply Myy tiistai 8. joulukuun 2015 at 22:20

     Hitsi vieköön, se sen täytyy olla! Kiitos <3

  Leave a Reply